| Seyir Defteri | |
|
+48Elizabeth Lucian Ysebel Moore Lucjan Baczkowski Charles Crestor Elwnyx Swiftfire Sonja Spillum Marquéz Slorkié Felicia L. O'Sheila Christopher J. Palewing Stuart Lchemisst Elaine Jeseven Ksenija Krayevsky Alec Brackenridge Amanda Sylise Irma Lawerentz Alex Brewston Jocelyn Jansen Eloa Moreau Vasile Vaduva Makenna Bulstrode Samuel B. Proulx Gisela Müller Lucas Blackbourn Eléanor Splendore Cristo Montrell Belle Basilevsky Antonije Hargrove Lilith Aurélie Bouchier Garry Clifford Lynette Heloise Sneaux Crystal Holly Walker Vincent Valentine Frøydis V. Solskjær Jimmy Kenzie Fliegel Sedona Treveaux Percival Drystan Alastair Paine Crowley Landers Augustin Barnabé Maximilian Beljean Seçmen Şapka Aphrodis Audrey Phyllis Valeria Nerissa Wesley Casimir Muttoone George Crownie Adolfo W. Østergaard Luxa André 52 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
George Crownie Unutturma Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : umut. Mesaj Sayısı : 202 Kan Durumu : a rh + Taraf : own my way. Kişisel Özelliği : . cesur. Rp Partneri : val. Özel Yeteneği : animagus (kurt) Evcil Hayvan : bukalemun
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 6 Ağus. - 0:27:38 | |
| RP yazmayı çok özlemişim! Ama biraz daha uyumamaya gayret edersem, yarın tüm gün HODOR gibi dolaşacağım ortalıkta. Kaldığımız yerden devam etmek üzere birkaç saatlik uyku molası vermenin zamanı gelmiş. Sabahlayan üyelerimize iyi vakit öldürmeler, uyuyanlara ise iyi uykular ve tatlı rüyalar diliyorum. İyi geceler. 03.27 | |
|
| |
Antonije Hargrove Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek Adı : Cihan. Mesaj Sayısı : 17 Kan Durumu : Melez Taraf : Karanlık Kişisel Özelliği : Gücü elinde tutmayı seven bir yapısı vardır, Genel olarak arkadaşlık bağına önem versede, bu bağlar çıkar üzerine kuruludur. Rp Partneri : Bir çaresi bulunur elbet.. Evcil Hayvan : Piems | Sibirya Kurdu
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 6 Ağus. - 14:26:11 | |
| Sonunda abilerimi de buldum ya... 17:26 | |
|
| |
Valeria Nerissa Wesley SYB Profesörü & Ravenclaw Bina Sorumlusu
Gerçek Adı : Ebrukot. Mesaj Sayısı : 137 Kan Durumu : Melez. Taraf : Bakanlık. Kişisel Özelliği : Hafif Ukala. Rp Partneri : Crownie.
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 6 Ağus. - 16:33:41 | |
| 6 saat uyuyarak iki günlük yorgunluğumu üzerimden attığıma göre rplere girişeyim 1932 | |
|
| |
Luxa André Esrar Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 175 Kişisel Özelliği : esrarkeş Evcil Hayvan : pug
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 6 Ağus. - 16:38:04 | |
| zihin yorgunluğu çekiyorum ey dostlar 19.38 | |
|
| |
Lilith Vampir
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 6 Ağus. - 16:42:57 | |
| Site yavaşlığından öleceğim bir gün. Java bok yesin. 1942 | |
|
| |
Crowley Landers Hufflepuff V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 19 Kan Durumu : Melez. Taraf : Ceryancı. Kişisel Özelliği : Mükemmoş. Rp Partneri : Fligel.
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 6 Ağus. - 16:48:27 | |
| rp isteyen fav çöksün diceem de bunda o yok... ŞU SİTEYE FAV SİSTEMİ GETİR CORÇ.aposjdpoasjd pm de olur ayarlarız hemen kurgu falans <3 1948 | |
|
| |
Jimmy Kenzie Fliegel Hufflepuff V. Sınıf
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 8 Kan Durumu : Muggle Doğumlu Kişisel Özelliği : Tatlişko Rp Partneri : Crowley
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 6 Ağus. - 17:06:39 | |
| ^sen önce gel hayatının irkekiyle rp yap... 20.06 | |
|
| |
Percival Drystan Maradh Lideri
Mesaj Sayısı : 2 Kan Durumu : Safkan. Taraf : Maradh. Özel Yeteneği : Zihinfendar.
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 6 Ağus. - 19:32:40 | |
| İnsanlar Maradh olsa, Carthago olsa kurgular yapsak iyiydi. 2232 | |
|
| |
Belle Basilevsky Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 54 Taraf : kırmızı ruj Kişisel Özelliği : aç Rp Partneri : lucas'ı eléanor'a yar etmem. <3 Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 6 Ağus. - 20:14:11 | |
| merve bıraksa da hp izlesem.... 23.14 | |
|
| |
Adolfo W. Østergaard Seherbaz
Gerçek Adı : Eren. Mesaj Sayısı : 36 Kan Durumu : Safkan. Taraf : Tarafsız. Kişisel Özelliği : seksi. Rp Partneri : Gisela. <3
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 6 Ağus. - 20:15:14 | |
| tüm başvuru, karakter kurgusunu bitireyim. sonra rp rp. 23.15 | |
|
| |
Cristo Montrell Gryffindor IV. Sınıf
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 22 Kan Durumu : Muggle Doğumlu Taraf : Keyos. Kişisel Özelliği : Yabani, düzensiz, başına buyruk Rp Partneri : Ebrukot <3 Özel Yeteneği : Galonlarca işemek.
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 6 Ağus. - 20:37:34 | |
| ^işte aradığımız ruh bu! 23.37 | |
|
| |
Eléanor Splendore Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : Merve. Mesaj Sayısı : 58 Kan Durumu : Melez. Kişisel Özelliği : Uykusuz, aksi, lanet.
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 6 Ağus. - 20:40:34 | |
| çisem erkeğimiz olacak. beni seçmezse öldürcem glb. şerefimle öldürür girer azkabanda yatarım aldırma gönül aldırma.
ay uzun zamandır bu kadar eğlenmemiştim 22.37
| |
|
| |
Adolfo W. Østergaard Seherbaz
Gerçek Adı : Eren. Mesaj Sayısı : 36 Kan Durumu : Safkan. Taraf : Tarafsız. Kişisel Özelliği : seksi. Rp Partneri : Gisela. <3
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 6 Ağus. - 20:44:49 | |
| takımım geliyor, jensen akacak şüphesiz. eğleniyorus. 23.44 | |
|
| |
Gerçek Adı : Merve. Mesaj Sayısı : 58 Kan Durumu : Melez. Kişisel Özelliği : Uykusuz, aksi, lanet.
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 6 Ağus. - 21:49:44 | |
| marlon geliyor ve ben artık güllerin içinden koşarak koşarak gel bana gel diye şarkı söylemek istiyorum.. 00.46 | |
|
| |
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 54 Taraf : kırmızı ruj Kişisel Özelliği : aç Rp Partneri : lucas'ı eléanor'a yar etmem. <3 Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 6 Ağus. - 22:07:54 | |
| ARALIKSIZ 5 DK KAHKAHA ATTIM DFKJGFDLGHFDJG MERVE'YLE RP YAPMAYI ÖZLEMİŞİM AAĞBİ YA. 01.07 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 6 Ağus. - 22:12:11 | |
| rpci dediğin gözlerinden ateş çıkarır dedik biz üstümüze kusturuyoruz şebelek soytarı oluyoruz SONRA BEŞ DAKKA GÜLDÜM gül tabi dedem de gülsün 1.08 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 6 Ağus. - 22:18:29 | |
| güzel bi süpriz yapıcam demiştim iyi de oldu elénaor'un sesi fazla çıkıyodu. oh olsun. (DÖNÜŞÜNDEN KORKUYO) 01.17 | |
|
| |
Lucas Blackbourn Slytherin IV. Sınıf
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 6 Ağus. - 22:23:34 | |
| Şu üstteki ikiliye birden yavşamak çok zevkli olacak mehehe. Ay iyi eğlendik ama gece gece Skype'ta. Neyse. Safkanım ben tağam mı u.u 0123 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 6 Ağus. - 22:39:46 | |
| ya sen o modelle her tülü safkan dağ taş kaya ova plato peneplen doğa üstü harikası filan yani. BİLMEM ANLATABİLİYOR MUYUM ÇİSEM HANIM. vurarım.
bir uykum geldi ama nasıl 01.39 | |
|
| |
Gisela Müller İksir Profesörü
Gerçek Adı : Beyza Mesaj Sayısı : 99 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Burnu estetik, obsesif Rp Partneri : Uzatmalım Adolfo Özel Yeteneği : Pür Veela
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 6 Ağus. - 22:42:21 | |
| Uyusam mı uyumasam mı konusu, saat 2'ye yaklaştı mı ehp aynı dert.....
01.42 | |
|
| |
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 175 Kişisel Özelliği : esrarkeş Evcil Hayvan : pug
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 6 Ağus. - 23:04:11 | |
| bi saattir iki satırlık rp yazmaya uğraşıyorum....... ilhami nereye kaçtın gittin beni bıraktın bir başıma hööööööf bre
02.04 | |
|
| |
Samuel B. Proulx Kurtadam
Gerçek Adı : .. Mesaj Sayısı : 12 Kan Durumu : kanlı canlıyız henüz. Taraf : tarafsızlık. Kişisel Özelliği : çabuk sinirlenmek. Rp Partneri : aranmakta. Evcil Hayvan : yerim ben onu.
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 6 Ağus. - 23:05:30 | |
| Ralf Baumgarten Yeniden bu modeli almak güzel. 02.05 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 7 Ağus. - 0:12:52 | |
| KURUCU ADMİN TÜM TAŞ ÜNLÜLERİ ALIYO!1!!! TÜM TAŞ TAKIMLARI YAPIYO!!!1! BİRLEŞELİM!!1 03.12 | |
|
| |
Valeria Nerissa Wesley SYB Profesörü & Ravenclaw Bina Sorumlusu
Gerçek Adı : Ebrukot. Mesaj Sayısı : 137 Kan Durumu : Melez. Taraf : Bakanlık. Kişisel Özelliği : Hafif Ukala. Rp Partneri : Crownie.
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 7 Ağus. - 17:36:55 | |
| - Samuel B. Proulx demiş ki:
- Ralf Baumgarten Yeniden bu modeli almak güzel.
02.05 birebir türkçesi ağaçbahçesi olan soyad mı olur ya... apsojjasd bazen deutsch beni korkutuyor... ama ne demişler das Leben ist so kurz um deutsch zu lernen <333 2035 | |
|
| |
Lynette Heloise Sneaux Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : merve Mesaj Sayısı : 107 Kan Durumu : safkan Taraf : reene Kişisel Özelliği : adeta bir doutzen Rp Partneri : vasile, beyim. Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 7 Ağus. - 17:41:25 | |
| Alamanci insanlar görüyorum... Bu da benim için umut yani önüme gelen almanca okuycam deyince NEEAAAAA diyor kimse okumuyo sen niye okuycan diyor... içimdeki burukluk kardeş payının burukluğu.. sen nede sezon finali yapıyorsun ki insafsiz. 20.38 | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|