| Seyir Defteri | |
|
+48Elizabeth Lucian Ysebel Moore Lucjan Baczkowski Charles Crestor Elwnyx Swiftfire Sonja Spillum Marquéz Slorkié Felicia L. O'Sheila Christopher J. Palewing Stuart Lchemisst Elaine Jeseven Ksenija Krayevsky Alec Brackenridge Amanda Sylise Irma Lawerentz Alex Brewston Jocelyn Jansen Eloa Moreau Vasile Vaduva Makenna Bulstrode Samuel B. Proulx Gisela Müller Lucas Blackbourn Eléanor Splendore Cristo Montrell Belle Basilevsky Antonije Hargrove Lilith Aurélie Bouchier Garry Clifford Lynette Heloise Sneaux Crystal Holly Walker Vincent Valentine Frøydis V. Solskjær Jimmy Kenzie Fliegel Sedona Treveaux Percival Drystan Alastair Paine Crowley Landers Augustin Barnabé Maximilian Beljean Seçmen Şapka Aphrodis Audrey Phyllis Valeria Nerissa Wesley Casimir Muttoone George Crownie Adolfo W. Østergaard Luxa André 52 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Frøydis V. Solskjær Hvor De Ville Roser Vokse Sahibesi
Gerçek Adı : Ege Mesaj Sayısı : 12 Kan Durumu : Melez Rp Partneri : Lucian, my love.
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 3 Ağus. - 13:33:35 | |
| ^ Olley. Ayrıca Kyle'ı başka bir isimle ve Huff olarak görünce şok oldum.
16.31 | |
|
| |
Valeria Nerissa Wesley SYB Profesörü & Ravenclaw Bina Sorumlusu
Gerçek Adı : Ebrukot. Mesaj Sayısı : 137 Kan Durumu : Melez. Taraf : Bakanlık. Kişisel Özelliği : Hafif Ukala. Rp Partneri : Crownie.
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 3 Ağus. - 13:35:50 | |
| - Frøydis V. Solskjær demiş ki:
- ^ Olley. Ayrıca Kyle'ı başka bir isimle ve Huff olarak görünce şok oldum.
16.31 will aslında ilk hafıl ve cimiydi... sonradan bozdu bu pislik onu kyle falan yabtı da benimleyken o cimidir 1635 | |
|
| |
Vincent Valentine Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : Lolicanlı. Mesaj Sayısı : 46 Kan Durumu : Melez. Taraf : Leslie Chow. Kişisel Özelliği : Sessiz, sakin.
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 3 Ağus. - 13:42:18 | |
| İlk rp yaptığım site açılmış tabi ki geldim tekrar. Selamlar millet. 16.42 | |
|
| |
Crowley Landers Hufflepuff V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 19 Kan Durumu : Melez. Taraf : Ceryancı. Kişisel Özelliği : Mükemmoş. Rp Partneri : Fligel.
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 3 Ağus. - 13:54:05 | |
| - Vincent Valentine demiş ki:
- İlk rp yaptığım site açılmış tabi ki geldim tekrar. Selamlar millet.
16.42 o zaman sana bölüme hazırlık olarak Herzlichen Willkommen diyorum panpa ^^ | |
|
| |
Gerçek Adı : Ebrukot. Mesaj Sayısı : 137 Kan Durumu : Melez. Taraf : Bakanlık. Kişisel Özelliği : Hafif Ukala. Rp Partneri : Crownie.
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 3 Ağus. - 14:05:14 | |
| bildiği rp olunca insanın okumaya gerek kalmaması >>> oku oku öldm çnk .s.s.s 1705 | |
|
| |
Gerçek Adı : Lolicanlı. Mesaj Sayısı : 46 Kan Durumu : Melez. Taraf : Leslie Chow. Kişisel Özelliği : Sessiz, sakin.
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 3 Ağus. - 14:15:58 | |
| Hey gidi günler ya kurgu yapacak insan aranıyor. Çocukluğum geçti şu sitede... (ABARTTI) 17.15 | |
|
| |
Luxa André Esrar Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 175 Kişisel Özelliği : esrarkeş Evcil Hayvan : pug
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 3 Ağus. - 16:03:29 | |
| site de açıldığına göre hafiften rp yapmaya başlamalı... bi yandan ehliyet sınavına çalışmalı... bi yandan muafiyet sınavına çalışmalı... bi yandan yeni doğan yiğenlere bakmalı... bi yandan friends'i izlemeli... HER YERE YETİYORUM AMA SÜPERİM. 19.01 | |
|
| |
Crystal Holly Walker Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : Ebrukot. Mesaj Sayısı : 68 Kan Durumu : Melez. Taraf : Façan yansın kaarşim. Kişisel Özelliği : Çekingen.
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 3 Ağus. - 16:25:19 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 3 Ağus. - 17:22:29 | |
| arkadaşlar hemen rp yapası olan varsa falan varsa pm atsın adminlere, yaparız bir şeyler ^^ hoş ben gidiyorum 1 saat sonra ama kurgu konuşuruz en azından ^^ 2022 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 3 Ağus. - 19:39:00 | |
| Online rp falan yapmak isteyen yok mu la? 22.38 | |
|
| |
Lynette Heloise Sneaux Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : merve Mesaj Sayısı : 107 Kan Durumu : safkan Taraf : reene Kişisel Özelliği : adeta bir doutzen Rp Partneri : vasile, beyim. Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 3 Ağus. - 21:56:53 | |
| sitedeki temel işleri bitirir bitirmez yine oyun bölümlerine saldırdık. bikaç güne kurgularımı hazırlayıp şu işe adam akıllı dönmek lazım. sanırım gözlerim de iyice bozuldu. son olarak, koskoca üniversiteden danışabileceğim bi allahın kulu yok mu be el insaf! mutsuzuz, 00.52 | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek Adı : Çisem Mesaj Sayısı : 58 Kan Durumu : Melez Taraf : Tarafsız Kişisel Özelliği : Konuşmayı çok sevmemesi
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 3 Ağus. - 21:58:27 | |
| Rp yapasım var, hangi karakterle, kimle, ne kurguyla soruları başımı ağrıtıyor ama. Pöf. Hayat zor. FTL'de boss yine dövdü zaten beni. 0058 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 4 Ağus. - 9:10:56 | |
| miko ya böyle üniversitenin bir gün antalyada kalmak zorunda kalmak ne demek?!! ne güzel akşama dönücektim : ((( 1210
BİRİ BURAKLARIN EVE NET BAĞLASIN APOSJDAPSOKD | |
|
| |
George Crownie Unutturma Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : umut. Mesaj Sayısı : 202 Kan Durumu : a rh + Taraf : own my way. Kişisel Özelliği : . cesur. Rp Partneri : val. Özel Yeteneği : animagus (kurt) Evcil Hayvan : bukalemun
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 4 Ağus. - 9:12:11 | |
| Üşengeçlik başa bela, bakalım daha kaç saat dayanabileceğiz sigara olmadan. 1212 | |
|
| |
Garry Clifford Suçlu
Gerçek Adı : Ege. Mesaj Sayısı : 8 Kan Durumu : Melez.
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 4 Ağus. - 9:17:21 | |
| Son sene maratonuna girmeden bir görünelim dedik. 12.17 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 4 Ağus. - 14:32:54 | |
| | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek Adı : Çisem Mesaj Sayısı : 58 Kan Durumu : Melez Taraf : Tarafsız Kişisel Özelliği : Konuşmayı çok sevmemesi
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 4 Ağus. - 15:14:25 | |
| Skyrim modları inse de girsem oyuna pöf. 1814 | |
|
| |
Aurélie Bouchier Gryffindor V. Sınıf
Gerçek Adı : asena Mesaj Sayısı : 7 Kan Durumu : melez Taraf : who knows? Özel Yeteneği : Animagus (Beyaz Kaplan)
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 4 Ağus. - 15:15:26 | |
| sekmede AteşOku yazısını gördükçe tuhaf oluyorum. 1815 | |
|
| |
Lilith Vampir
| |
| |
Jimmy Kenzie Fliegel Hufflepuff V. Sınıf
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 8 Kan Durumu : Muggle Doğumlu Kişisel Özelliği : Tatlişko Rp Partneri : Crowley
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 4 Ağus. - 19:36:51 | |
| - Garry Clifford demiş ki:
- Son sene maratonuna girmeden bir görünelim dedik.
12.17 Şu alemde Ege'yi de mezun ediyorum. Kimleri kimleri üniversiteye yolladım bee. askjdfl ölüyorum uykusuzluktan yarın 6da kim kalkıcak yea? 22.36 | |
|
| |
Maximilian Beljean Gelecek Postası Editörü
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 120 Kan Durumu : Melez Kişisel Özelliği : Beyefendi Rp Partneri : Sedona
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 4 Ağus. - 20:04:47 | |
| Arkdşlr neden rütbelenmiyosunuz? Herkese yetecek kadar rütbe var 23.04 | |
|
| |
Frøydis V. Solskjær Hvor De Ville Roser Vokse Sahibesi
Gerçek Adı : Ege Mesaj Sayısı : 12 Kan Durumu : Melez Rp Partneri : Lucian, my love.
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 5 Ağus. - 10:11:24 | |
| Bu ayki en büyük başarım ARABA KULLANMAK. Kafamda büyüttüğüm kadar zor değilmiş sadece bir kere stop etti bir kere de patinaj çekti çünkü içimde iflah olmaz bir need for speed şoförü var.
13.10 | |
|
| |
Luxa André Esrar Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 175 Kişisel Özelliği : esrarkeş Evcil Hayvan : pug
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 5 Ağus. - 16:37:13 | |
| bugün de koşuya gidemedim. adana'ya yazın yağmur mu yağarmış? 19.37 | |
|
| |
George Crownie Unutturma Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : umut. Mesaj Sayısı : 202 Kan Durumu : a rh + Taraf : own my way. Kişisel Özelliği : . cesur. Rp Partneri : val. Özel Yeteneği : animagus (kurt) Evcil Hayvan : bukalemun
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 5 Ağus. - 22:31:35 | |
| Hadi gençler, alın rütbeleri de RPlere başlayalım. Çok güzel toplu kurgular geliyor yakında. 01.31 | |
|
| |
Lynette Heloise Sneaux Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : merve Mesaj Sayısı : 107 Kan Durumu : safkan Taraf : reene Kişisel Özelliği : adeta bir doutzen Rp Partneri : vasile, beyim. Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 5 Ağus. - 23:47:35 | |
| Yaklaşık altı saat sonra uyanmak lazım. Diploma alınacak vesaire. Sonra nihayet rplere baslayabilcem müsait olabilicem. Uyku tutmuyoooor. Ve unutmadan sevgili katili olcam. 2.44 | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|