| Seyir Defteri | |
|
+48Elizabeth Lucian Ysebel Moore Lucjan Baczkowski Charles Crestor Elwnyx Swiftfire Sonja Spillum Marquéz Slorkié Felicia L. O'Sheila Christopher J. Palewing Stuart Lchemisst Elaine Jeseven Ksenija Krayevsky Alec Brackenridge Amanda Sylise Irma Lawerentz Alex Brewston Jocelyn Jansen Eloa Moreau Vasile Vaduva Makenna Bulstrode Samuel B. Proulx Gisela Müller Lucas Blackbourn Eléanor Splendore Cristo Montrell Belle Basilevsky Antonije Hargrove Lilith Aurélie Bouchier Garry Clifford Lynette Heloise Sneaux Crystal Holly Walker Vincent Valentine Frøydis V. Solskjær Jimmy Kenzie Fliegel Sedona Treveaux Percival Drystan Alastair Paine Crowley Landers Augustin Barnabé Maximilian Beljean Seçmen Şapka Aphrodis Audrey Phyllis Valeria Nerissa Wesley Casimir Muttoone George Crownie Adolfo W. Østergaard Luxa André 52 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Eléanor Splendore Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : Merve. Mesaj Sayısı : 58 Kan Durumu : Melez. Kişisel Özelliği : Uykusuz, aksi, lanet.
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 10 Ağus. - 23:17:05 | |
| site hala çok sessiz, umarım kendine gelir bi silkinir şöyle gözlerim ağrıdı, yarın kuzenim geleceği için rp askıya alınacak ondan korkuyorum baaya 2.16 | |
|
| |
Cristo Montrell Gryffindor IV. Sınıf
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 22 Kan Durumu : Muggle Doğumlu Taraf : Keyos. Kişisel Özelliği : Yabani, düzensiz, başına buyruk Rp Partneri : Ebrukot <3 Özel Yeteneği : Galonlarca işemek.
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 11 Ağus. - 6:17:58 | |
| sitede at koşturuyorum aaat akjjlşdf 09.17 | |
|
| |
Sedona Treveaux Suçlu
Gerçek Adı : Aslı. Mesaj Sayısı : 48 Kan Durumu : Safkan. Rp Partneri : Maximilian.
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 11 Ağus. - 8:37:07 | |
| Ben bu dönem de üç kredilik derslerden gideyim en iyisi. 11.35 | |
|
| |
Lilith Vampir
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 11 Ağus. - 10:49:46 | |
| Mide bulantısı kötü şey azizim. Rp bile yazdırmıyor bir gönül rahatlığıyla. 1349 | |
|
| |
Lynette Heloise Sneaux Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : merve Mesaj Sayısı : 107 Kan Durumu : safkan Taraf : reene Kişisel Özelliği : adeta bir doutzen Rp Partneri : vasile, beyim. Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 11 Ağus. - 11:28:23 | |
| Nasıl RP yapasim var nasıl. Gel gör kuzenim geliyo pek firsatim olmayacakkk. 14.25 | |
|
| |
Amanda Sylise Ravenclaw V. Sınıf
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 11 Ağus. - 11:31:52 | |
| avatar boyutu neden 160*300. çok üzülüyorum bütün takımlarımda avatarın eni küçük kalacak. 1431 | |
|
| |
Jimmy Kenzie Fliegel Hufflepuff V. Sınıf
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 8 Kan Durumu : Muggle Doğumlu Kişisel Özelliği : Tatlişko Rp Partneri : Crowley
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 11 Ağus. - 13:05:34 | |
| şirkette yemekten sonraki zaman = hiç geçmiyo... 16.05 | |
|
| |
Jocelyn Jansen Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek Adı : Esra. Mesaj Sayısı : 9 Kan Durumu : Melez. Kişisel Özelliği : Dik kafalı.
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 11 Ağus. - 13:18:33 | |
| Bık-tım. Her şeyden. 16.18 | |
|
| |
Lilith Vampir
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 11 Ağus. - 14:39:31 | |
| Uyumak, Hannibal izlemek ve Civilization 5 oynamak arasında aşırı kararsızım. Hannibal 1. sezon finali olunca da o ağır basıyor tabii. 1739 | |
|
| |
Sedona Treveaux Suçlu
Gerçek Adı : Aslı. Mesaj Sayısı : 48 Kan Durumu : Safkan. Rp Partneri : Maximilian.
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 11 Ağus. - 14:39:56 | |
| Geçen yine uyuyakalmışım. 17.38 | |
|
| |
Alec Brackenridge Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi Başkan Yardımcısı
Gerçek Adı : hande Mesaj Sayısı : 12 Kan Durumu : sihirli muggle kanı. Taraf : güzel şeyler. Kişisel Özelliği : gündüz iş adamı, sonra parti insanı. Rp Partneri : yeni kurtuldu birinden.
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 11 Ağus. - 15:52:43 | |
| deneme. de-ne-me. José ve Eugenio rplerimi yazmalıyım ki buraya dönebileyim. Çok beklettim insanları, çook. Alec iyi oldu ama be. Çok güzel oldu, çok da iyi oldu.
1852 | |
|
| |
Luxa André Esrar Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 175 Kişisel Özelliği : esrarkeş Evcil Hayvan : pug
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 11 Ağus. - 18:45:13 | |
| kule, sesleniyorum, bir koreliye yanığım ki sorma......... 21.45 | |
|
| |
Eléanor Splendore Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : Merve. Mesaj Sayısı : 58 Kan Durumu : Melez. Kişisel Özelliği : Uykusuz, aksi, lanet.
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 11 Ağus. - 21:57:28 | |
| ayın yirmisi konya, sonra memleket, sonra yine konya, sonra bursa, sonra izmir, sonra ereğli(asıl ikametgahım), sonra bursa arz ederim. 00.55
En son Eléanor Splendore tarafından Salı 12 Ağus. - 6:54:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Ksenija Krayevsky Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek Adı : Tugi#2 Mesaj Sayısı : 18 Kan Durumu : Melez Rp Partneri : Leia. Evcil Hayvan : Kaşmir, iran kedisi.
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 12 Ağus. - 2:53:13 | |
| bu saate kadar uyumayıp buralarda takılıyorum ben de napiim *-* 0553 | |
|
| |
Lilith Vampir
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 12 Ağus. - 14:03:48 | |
| Lilith'imin günlüğünü de girdim. Belki bir ara rpsini de yaparım, emin değilim. Neyse, en azından nasıl vampire döndüğünü kendi içimde tamamen oturtmuş oldum. 1703 | |
|
| |
Sedona Treveaux Suçlu
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 12 Ağus. - 15:28:01 | |
| Üf hiçbir farkı yok yeminle. 18.26 | |
|
| |
Alec Brackenridge Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi Başkan Yardımcısı
Gerçek Adı : hande Mesaj Sayısı : 12 Kan Durumu : sihirli muggle kanı. Taraf : güzel şeyler. Kişisel Özelliği : gündüz iş adamı, sonra parti insanı. Rp Partneri : yeni kurtuldu birinden.
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 12 Ağus. - 17:38:26 | |
| kurgu yapmak istiyorum ama ilana üşendim şimdi. geceye doğru açılırım umarım 2038 | |
|
| |
Luxa André Esrar Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 175 Kişisel Özelliği : esrarkeş Evcil Hayvan : pug
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 12 Ağus. - 19:42:06 | |
| başım ağrımak için filan var herhalde çünkü başka hiçbir işe yaramıyo. 22.41, isyankar ayşov | |
|
| |
Ksenija Krayevsky Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek Adı : Tugi#2 Mesaj Sayısı : 18 Kan Durumu : Melez Rp Partneri : Leia. Evcil Hayvan : Kaşmir, iran kedisi.
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 12 Ağus. - 20:11:11 | |
| rp yazçam ama çok üşeniyom, merve görüyosan ay lav yu 2311 | |
|
| |
Elaine Jeseven Dırdırcı Editörü
Gerçek Adı : merve Mesaj Sayısı : 6 Kan Durumu : melez Kişisel Özelliği : çenesi düşük
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 12 Ağus. - 21:00:42 | |
| - Ksenija Krayevsky demiş ki:
- rp yazçam ama çok üşeniyom, merve görüyosan ay lav yu 2311
ben de keşke rp yazsam diyodum... nys. dırdırcı olayım da ilk işim lynette-vasile iilişkisini şeyapmak olcak RÜTBESİZİM EVT. hemen oyuna saldırdım evt 0000 | |
|
| |
Maximilian Beljean Gelecek Postası Editörü
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 120 Kan Durumu : Melez Kişisel Özelliği : Beyefendi Rp Partneri : Sedona
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 13 Ağus. - 10:54:22 | |
| siteye 13 saat 54 dakikadır post atılmamış. gelenin farkında mısınız? 13.54 | |
|
| |
George Crownie Unutturma Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : umut. Mesaj Sayısı : 202 Kan Durumu : a rh + Taraf : own my way. Kişisel Özelliği : . cesur. Rp Partneri : val. Özel Yeteneği : animagus (kurt) Evcil Hayvan : bukalemun
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 13 Ağus. - 15:07:00 | |
| HuB geri döndü, siteyi canlandırma çalışmaları başlasın! 18:06 | |
|
| |
Gerçek Adı : merve Mesaj Sayısı : 107 Kan Durumu : safkan Taraf : reene Kişisel Özelliği : adeta bir doutzen Rp Partneri : vasile, beyim. Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 13 Ağus. - 18:24:10 | |
| Bence kamp baslatilmali artık..... Herkes birbirine satasmali ve kopmaliyiz!!! Saygılar sevgiler 21.20 | |
|
| |
Adolfo W. Østergaard Seherbaz
Gerçek Adı : Eren. Mesaj Sayısı : 36 Kan Durumu : Safkan. Taraf : Tarafsız. Kişisel Özelliği : seksi. Rp Partneri : Gisela. <3
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 13 Ağus. - 19:10:11 | |
| ya şu mervö'nün Lyn karakterinin avatarına ve imzasına -ünlüsü ayrı bir olay- bayılıyorum. yirmiiki.on | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 13 Ağus. - 19:20:02 | |
| Aysegul yaptı canım cananim güzellikler yaratıyor hep bi de vampirime yapsaydiagshsjdkdk nys. 22.17-uc dakika ilerisi- | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|