| Seyir Defteri | |
|
+48Elizabeth Lucian Ysebel Moore Lucjan Baczkowski Charles Crestor Elwnyx Swiftfire Sonja Spillum Marquéz Slorkié Felicia L. O'Sheila Christopher J. Palewing Stuart Lchemisst Elaine Jeseven Ksenija Krayevsky Alec Brackenridge Amanda Sylise Irma Lawerentz Alex Brewston Jocelyn Jansen Eloa Moreau Vasile Vaduva Makenna Bulstrode Samuel B. Proulx Gisela Müller Lucas Blackbourn Eléanor Splendore Cristo Montrell Belle Basilevsky Antonije Hargrove Lilith Aurélie Bouchier Garry Clifford Lynette Heloise Sneaux Crystal Holly Walker Vincent Valentine Frøydis V. Solskjær Jimmy Kenzie Fliegel Sedona Treveaux Percival Drystan Alastair Paine Crowley Landers Augustin Barnabé Maximilian Beljean Seçmen Şapka Aphrodis Audrey Phyllis Valeria Nerissa Wesley Casimir Muttoone George Crownie Adolfo W. Østergaard Luxa André 52 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Luxa André Esrar Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 175 Kişisel Özelliği : esrarkeş Evcil Hayvan : pug
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 31 Tem. - 16:00:31 | |
| - Adolfo W. Østergaard demiş ki:
- Melchor Orfeo demiş ki:
- Rp koyasım geldi ama kaçtı... Daha site açılmadan neye nereye koyacaksam zaten. 1806
Çağkan, sende benim durum mevcut, ahahaha. : ) 18.56 az kaldı az. biz de bir an önce rp yapmak için sabırsızlanıyoruz. 19.00 | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek Adı : Çisem Mesaj Sayısı : 58 Kan Durumu : Melez Taraf : Tarafsız Kişisel Özelliği : Konuşmayı çok sevmemesi
| |
| |
Adolfo W. Østergaard Seherbaz
Gerçek Adı : Eren. Mesaj Sayısı : 36 Kan Durumu : Safkan. Taraf : Tarafsız. Kişisel Özelliği : seksi. Rp Partneri : Gisela. <3
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 31 Tem. - 16:12:24 | |
| ilk tanışma başlığını ben açmalıyım, yuppi. 19.12 | |
|
| |
Maximilian Beljean Gelecek Postası Editörü
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 120 Kan Durumu : Melez Kişisel Özelliği : Beyefendi Rp Partneri : Sedona
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 31 Tem. - 16:28:39 | |
| - Aphrodis Audrey Phyllis demiş ki:
- Bence Umut iyice sabırsızlandırmak için yapıyor Ya siz uğraşın sistemlerle, ana sistemler var zaten. Biz kenarda köşede başlayalım karakterleri oturtmaya *-* 1907
Umut'tan değil benden ötürü açılamıyoruz 19.28 | |
|
| |
Gerçek Adı : Çisem Mesaj Sayısı : 58 Kan Durumu : Melez Taraf : Tarafsız Kişisel Özelliği : Konuşmayı çok sevmemesi
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 31 Tem. - 16:32:45 | |
| Baskı yapacaktım, yapamazsınız dedin, yapmadım :( Evde yalnız başıma sıkıntıdan öleceğim işte, site bi gelse de uğraş olsa zaman geçse dersindeyim :D 1932 | |
|
| |
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 120 Kan Durumu : Melez Kişisel Özelliği : Beyefendi Rp Partneri : Sedona
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 31 Tem. - 18:20:43 | |
| Maradh kurgusu da tamam, biraz baştan savma gibi oldu ama sistem adı altında bilgilendirme falan açarız halledilir o. Kurgulara bi yorum falan atın beyaa. Madem geldiniz siteye ilk günden asdklfşd Ebru üyelerimize kolonya tutsana, ne kadar ayıp.
21.20 | |
|
| |
Alastair Paine Maradh
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 31 Tem. - 20:10:37 | |
| yarın çok değişik şeyler olacak. bize düşen, beklemek. heyecandan ölmesem bari. 23.10 | |
|
| |
George Crownie Unutturma Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : umut. Mesaj Sayısı : 202 Kan Durumu : a rh + Taraf : own my way. Kişisel Özelliği : . cesur. Rp Partneri : val. Özel Yeteneği : animagus (kurt) Evcil Hayvan : bukalemun
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 31 Tem. - 21:38:56 | |
| Maradh olmak Mark'a fena yakıştı. Adam king of hell tabi 00:38 | |
|
| |
Percival Drystan Maradh Lideri
Mesaj Sayısı : 2 Kan Durumu : Safkan. Taraf : Maradh. Özel Yeteneği : Zihinfendar.
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 31 Tem. - 21:42:14 | |
| resmen kendi karakterim gibi sahiplendim <3 model stannis kralım olunca tebii... <333 best lider ever arkdşlr 0042 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 31 Tem. - 22:52:45 | |
| Orlando Bloom Justin Bieber'a yumruk atmış. Videosunu haz alarak izledim, şimdi Twitter'daki BeliebersHateOrlando hashtagine bakıyorum. Aşırı komik şeyler var. Neyse, Orlando canımsın. -Sitede kullanacak olan olursa model olarak, kurgu isterim asdhgl- 0152 | |
|
| |
Sedona Treveaux Suçlu
Gerçek Adı : Aslı. Mesaj Sayısı : 48 Kan Durumu : Safkan. Rp Partneri : Maximilian.
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 31 Tem. - 23:12:09 | |
| Hayırlı olsun şimdiden gençler u.u 02.12 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 1 Ağus. - 23:20:43 | |
| ^ tişkür ettik efenim u.u 02.20 | |
|
| |
Valeria Nerissa Wesley SYB Profesörü & Ravenclaw Bina Sorumlusu
Gerçek Adı : Ebrukot. Mesaj Sayısı : 137 Kan Durumu : Melez. Taraf : Bakanlık. Kişisel Özelliği : Hafif Ukala. Rp Partneri : Crownie.
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 2 Ağus. - 11:59:24 | |
| Arkaaaşlar rp falan yolladınız da siteyi yarın akşama açıyoruz. O yüzden bekliceksiniz azıcık, srry. 1458 | |
|
| |
Casimir Muttoone Seherbaz
Gerçek Adı : Çağkan Mesaj Sayısı : 18 Kan Durumu : Melez Taraf : Bakanlık
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 2 Ağus. - 17:00:47 | |
| Biri koyunca direk koydum, açılır sandım bu gece. Neysem bekleriz, acelemiz yok... 2000 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 2 Ağus. - 17:41:00 | |
| Madem koyulmuş, ben de koyayım da hazırda beklesin. Açılınca burda olmam falan, nolur nolmaz. Normalde bekleyecektim de iki konmuş... asjhlg 2040 | |
|
| |
Gerçek Adı : Ebrukot. Mesaj Sayısı : 137 Kan Durumu : Melez. Taraf : Bakanlık. Kişisel Özelliği : Hafif Ukala. Rp Partneri : Crownie.
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 2 Ağus. - 18:14:47 | |
| - Melchor Orfeo demiş ki:
- Biri koyunca direk koydum, açılır sandım bu gece. Neysem bekleriz, acelemiz yok... 2000
okuduk ama açıldı dendiği gibi pointleri yazçaz. Onun için beklemiceksiniz bi de açılınca ^^ 2114 | |
|
| |
Casimir Muttoone Seherbaz
Gerçek Adı : Çağkan Mesaj Sayısı : 18 Kan Durumu : Melez Taraf : Bakanlık
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 2 Ağus. - 18:46:46 | |
| İşler hızlı ilerlemeye daha açılmadan başlamış, like it! 2146 | |
|
| |
Gerçek Adı : umut. Mesaj Sayısı : 202 Kan Durumu : a rh + Taraf : own my way. Kişisel Özelliği : . cesur. Rp Partneri : val. Özel Yeteneği : animagus (kurt) Evcil Hayvan : bukalemun
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 2 Ağus. - 20:53:28 | |
| Herşey üyelerimiz için 23.53 | |
|
| |
Jimmy Kenzie Fliegel Hufflepuff V. Sınıf
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 8 Kan Durumu : Muggle Doğumlu Kişisel Özelliği : Tatlişko Rp Partneri : Crowley
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 2 Ağus. - 21:54:19 | |
| sitenin görüp görebileceği en tatlişko karakteri de açtığıma göre tamamız akjsdlfkşd 00.54 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 2 Ağus. - 22:00:36 | |
| - Jimmy Kenzie Fliegel demiş ki:
- sitenin görüp görebileceği en tatlişko karakteri de açtığıma göre tamamız akjsdlfkşd
00.54 jimmy varsa siteyi açıyoruz.... eksikleri falan boşverin apsdpoajsdpoajsd 0100 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 3 Ağus. - 2:44:50 | |
| admin çalışıyo beyleeeer. 5.44
asdkjfşlsidlgfşdfkşgf yerseniz | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 3 Ağus. - 11:25:48 | |
| Kurgular, Sistemler her şey tamam Açılış vakti. 14.25 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 3 Ağus. - 11:28:30 | |
| ^ This... 1 yıl aradan sonra dönüş vaktim geldi sonunda. Oyh. 1428 | |
|
| |
Frøydis V. Solskjær Hvor De Ville Roser Vokse Sahibesi
Gerçek Adı : Ege Mesaj Sayısı : 12 Kan Durumu : Melez Rp Partneri : Lucian, my love.
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 3 Ağus. - 13:06:54 | |
| Burası eski zamanlara benzesin lütfen lütfen. 16.07 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 3 Ağus. - 13:19:03 | |
| ^ öyle olması için çalışıyoruz ^.^ 16.18 | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|