| Seyir Defteri | |
|
+48Elizabeth Lucian Ysebel Moore Lucjan Baczkowski Charles Crestor Elwnyx Swiftfire Sonja Spillum Marquéz Slorkié Felicia L. O'Sheila Christopher J. Palewing Stuart Lchemisst Elaine Jeseven Ksenija Krayevsky Alec Brackenridge Amanda Sylise Irma Lawerentz Alex Brewston Jocelyn Jansen Eloa Moreau Vasile Vaduva Makenna Bulstrode Samuel B. Proulx Gisela Müller Lucas Blackbourn Eléanor Splendore Cristo Montrell Belle Basilevsky Antonije Hargrove Lilith Aurélie Bouchier Garry Clifford Lynette Heloise Sneaux Crystal Holly Walker Vincent Valentine Frøydis V. Solskjær Jimmy Kenzie Fliegel Sedona Treveaux Percival Drystan Alastair Paine Crowley Landers Augustin Barnabé Maximilian Beljean Seçmen Şapka Aphrodis Audrey Phyllis Valeria Nerissa Wesley Casimir Muttoone George Crownie Adolfo W. Østergaard Luxa André 52 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Belle Basilevsky Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 54 Taraf : kırmızı ruj Kişisel Özelliği : aç Rp Partneri : lucas'ı eléanor'a yar etmem. <3 Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 21 Ağus. - 9:48:20 | |
| ARKADAŞLAR SİTE ÇOK HIZLI GİRSENİZE ebrukot ben de canım sıkıldıkça açıp izliyorum ya gerizekalılar valla ya <3 malum sezonlar çabuk bitmesin şurda kaç bölüm kaldı bitirmeme 12.46 | |
|
| |
Elijah V. Mc'Reid Hogwarts Müdürü | KSKS Profesörü
Gerçek Adı : Arda Mesaj Sayısı : 63 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Bakışlarıyla, umursamaz bir tavır ön plana koyar. İnsanlarla göz teması kurmayı sevmez. Zekidir ve içindeki duygusal yanı zamanla körelmiştir.
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 21 Ağus. - 12:36:11 | |
| 15.30 Siteye girmek ne kadar kolaysa, insanlarla rol yazmakta o kadar kolay ki yani şu anda gözlerim doldu. Kaç kişiye rp teklif ettim, "-Bakarız yaa" olayına girdi. Gelen mesajlara da şu saat uygun mu yazıyorum cevap yok. Olum ne ayaksınız diyesim var ve buradan alenen yazıyorum. Gençler ne ayaksınız? | |
|
| |
Luxa André Esrar Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 175 Kişisel Özelliği : esrarkeş Evcil Hayvan : pug
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 22 Ağus. - 9:55:54 | |
| evin içinde BEN ANKARAYA GİDİCEM BİLMEM FARKINDA MISINIZ ÇÜNKÜ HENÜZ BİR VALİZİM BİLE YOK VE BÜYÜK İHTİMALLE YURT DA ÇIKMAYACAK diye bağırmak üzereyim. 12.55, çığlıklar. | |
|
| |
Gerçek Adı : Arda Mesaj Sayısı : 63 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Bakışlarıyla, umursamaz bir tavır ön plana koyar. İnsanlarla göz teması kurmayı sevmez. Zekidir ve içindeki duygusal yanı zamanla körelmiştir.
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 22 Ağus. - 11:41:03 | |
| 14.40 Luxa rolünü tamamlamamı bekliyor. Şimdi kolları sıvıyorum yazmak için | |
|
| |
Vincent Valentine Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : Lolicanlı. Mesaj Sayısı : 46 Kan Durumu : Melez. Taraf : Leslie Chow. Kişisel Özelliği : Sessiz, sakin.
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 22 Ağus. - 12:31:01 | |
| Kayıtlar başladı neredeyse ben hala Tekirdağ'a gidip kaydımı sildirip diplomamı almadım... En birinci benim herkese sıfır bana yüz puan. 15.30 | |
|
| |
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 175 Kişisel Özelliği : esrarkeş Evcil Hayvan : pug
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 22 Ağus. - 16:30:04 | |
| luxa olmak çok güzel fdjkgfkd RP DAYANMIYOR BANA, KURGU LAZIM. 19.29 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 22 Ağus. - 21:06:00 | |
| 00.05
Luxa'ya rp dayanmıyor cidden. ben yarın yazar sandım ama hemen yetiştirmiş :PP | |
|
| |
Elwnyx Swiftfire Slytherin III. Sınıf
Gerçek Adı : Işın Mesaj Sayısı : 81 Kan Durumu : A rh + Taraf : Belirsiz Kişisel Özelliği : Sosyopat Rp Partneri : Herkes olabilir, Ruh haline bağlı Evcil Hayvan : Kedi
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 22 Ağus. - 21:20:54 | |
| 00:17 sevgili proffesörler okul kapalıyken öğrencilerde yok okulda. Bir kedi girdi giriş katında acı acı miyavlayıp biri beslesin diye çıldırıo. Bi zahmet besleyi verin.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 22 Ağus. - 21:57:05 | |
| - Elijah V. Mc'Reid demiş ki:
Luxa'ya rp dayanmıyor cidden. ben yarın yazar sandım ama hemen yetiştirmiş :PP Hahah bunu da yarın yazarım sandın di mi, işte luxa böyle bişi... Gözlerim ağrıdı be sevgili seyir defteri, gideyim de azıcık bebek bakayim. 00.56 | |
|
| |
Ysebel Moore Mitoloji Profesörü
Gerçek Adı : Nagehan Mesaj Sayısı : 29 Kan Durumu : Safkan
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 23 Ağus. - 16:40:16 | |
| Vee rpye başlıyorum dsafdsf 19:40 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 23 Ağus. - 18:34:14 | |
| bu işe başlama işi bana hiç yaramadı... yorgunluktan ve baş ağrısından ölmezsem süper. doctor who günü bu yorgunluk hiç olmadı 21.34 | |
|
| |
Gerçek Adı : Lolicanlı. Mesaj Sayısı : 46 Kan Durumu : Melez. Taraf : Leslie Chow. Kişisel Özelliği : Sessiz, sakin.
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 23 Ağus. - 18:43:19 | |
| Nagehan'ın yazdığı rpnin kodlarına bakınca içim ürperdi töbe est... o.o 21.42 | |
|
| |
Gerçek Adı : Işın Mesaj Sayısı : 81 Kan Durumu : A rh + Taraf : Belirsiz Kişisel Özelliği : Sosyopat Rp Partneri : Herkes olabilir, Ruh haline bağlı Evcil Hayvan : Kedi
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 23 Ağus. - 19:35:55 | |
| 22.34 Flash programı öğrenmek kolay olmalıydı.. homur homur homur.. homur... | |
|
| |
Crystal Holly Walker Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : Ebrukot. Mesaj Sayısı : 68 Kan Durumu : Melez. Taraf : Façan yansın kaarşim. Kişisel Özelliği : Çekingen.
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 23 Ağus. - 22:29:53 | |
| emreyle rp yazıyoruz ya çok ilginç... bir tanesi bitti diğerini de bitiricez gibi, kıyamet mi kopucak nedir? 4 senedir tanıyorum bu adamı hiç nasip olmamıştı bitirmek poasjdaspodkas 0129 | |
|
| |
Leslie Chow Maradh
Gerçek Adı : Lolicanlı. Mesaj Sayısı : 6
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 24 Ağus. - 2:38:22 | |
| Hangover'dan aldım Leslie Chow'ı buraya getirdim bire bir. Why? Because I can... Buraya yazıyorum sonradan görüp de "pff özenti karakter yapmış bu ne yha .s.s" demezseniz sevinirim. 05.37 | |
|
| |
Crystal Holly Walker Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : Ebrukot. Mesaj Sayısı : 68 Kan Durumu : Melez. Taraf : Façan yansın kaarşim. Kişisel Özelliği : Çekingen.
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 24 Ağus. - 10:42:28 | |
| - Leslie Chow demiş ki:
- Hangover'dan aldım Leslie Chow'ı buraya getirdim bire bir. Why? Because I can... Buraya yazıyorum sonradan görüp de "pff özenti karakter yapmış bu ne yha .s.s" demezseniz sevinirim.
05.37 pff özenti karakter yapmış bu ne yha .s.s.s apofjoasdjasd 1341 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 24 Ağus. - 14:52:01 | |
| - Crystal Holly Walker demiş ki:
- Leslie Chow demiş ki:
- Hangover'dan aldım Leslie Chow'ı buraya getirdim bire bir. Why? Because I can... Buraya yazıyorum sonradan görüp de "pff özenti karakter yapmış bu ne yha .s.s" demezseniz sevinirim.
05.37 pff özenti karakter yapmış bu ne yha .s.s.s apofjoasdjasd 1341 Teme... 17.51 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 24 Ağus. - 15:10:46 | |
| neverwinter candır...
18:09 | |
|
| |
Ysebel Moore Mitoloji Profesörü
Gerçek Adı : Nagehan Mesaj Sayısı : 29 Kan Durumu : Safkan
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 24 Ağus. - 16:47:42 | |
| Rp mi yazsam karakter mi açsam yokda oyun videoları mı izlesem asdjfhksjghk Karakter ihtiyacı olan varsa söylesin karakter açasım var jkdfhkjdf 19:47 | |
|
| |
Leslie Chow Maradh
Gerçek Adı : Lolicanlı. Mesaj Sayısı : 6
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 24 Ağus. - 19:03:23 | |
| Biri benimle rp falan yapabilir mi acaba? T_T 22.03 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 24 Ağus. - 19:25:39 | |
| neden son günlerde ruh halim hep "baba yorqun..." ? öeeef yarın 8 iş başı, hiç benlik şeyler değil bunlar. daha korra sezon finalini, dw'yi ve becerebilirsem bir kaç friends izlemeyi düşünüyorum.... uyuya kalmasam spr. 22.24 | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek Adı : Çisem Mesaj Sayısı : 58 Kan Durumu : Melez Taraf : Tarafsız Kişisel Özelliği : Konuşmayı çok sevmemesi
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 24 Ağus. - 21:13:26 | |
| Bi Maleficent ile Angelina'ya aşık oldum resmen yareppim. 0012 | |
|
| |
Lucian Langeais Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : Ece. Mesaj Sayısı : 11 Kan Durumu : Safkan. Rp Partneri : Frøydis, light of my life.
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 25 Ağus. - 16:53:35 | |
| Ege gelse de rp yapsak üüq
19.53 | |
|
| |
Reene Vaduva Slytherin I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 4 Taraf : elèanor ablam <3 Rp Partneri : lynette annem ve vasile babam <3
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 26 Ağus. - 17:41:06 | |
| evdekilere atarlanıp akşam yemeği bile yemeden odama kapandım çünkü ergen olmak bunu gerektirir 21.41 | |
|
| |
Marquéz Slorkié Maradh
Gerçek Adı : umut. Mesaj Sayısı : 14 Kan Durumu : safkan. Taraf : maradh. Kişisel Özelliği : bencil. Rp Partneri : elizabeth.
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 27 Ağus. - 17:33:09 | |
| Üstteki karakter ne kadar tatlı olmuş öyle ya 2033 | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|