| Seyir Defteri | |
|
+48Elizabeth Lucian Ysebel Moore Lucjan Baczkowski Charles Crestor Elwnyx Swiftfire Sonja Spillum Marquéz Slorkié Felicia L. O'Sheila Christopher J. Palewing Stuart Lchemisst Elaine Jeseven Ksenija Krayevsky Alec Brackenridge Amanda Sylise Irma Lawerentz Alex Brewston Jocelyn Jansen Eloa Moreau Vasile Vaduva Makenna Bulstrode Samuel B. Proulx Gisela Müller Lucas Blackbourn Eléanor Splendore Cristo Montrell Belle Basilevsky Antonije Hargrove Lilith Aurélie Bouchier Garry Clifford Lynette Heloise Sneaux Crystal Holly Walker Vincent Valentine Frøydis V. Solskjær Jimmy Kenzie Fliegel Sedona Treveaux Percival Drystan Alastair Paine Crowley Landers Augustin Barnabé Maximilian Beljean Seçmen Şapka Aphrodis Audrey Phyllis Valeria Nerissa Wesley Casimir Muttoone George Crownie Adolfo W. Østergaard Luxa André 52 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Valeria Nerissa Wesley SYB Profesörü & Ravenclaw Bina Sorumlusu
Gerçek Adı : Ebrukot. Mesaj Sayısı : 137 Kan Durumu : Melez. Taraf : Bakanlık. Kişisel Özelliği : Hafif Ukala. Rp Partneri : Crownie.
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 7 Ağus. - 17:44:37 | |
| - Lynette Heloise Sneaux demiş ki:
- Alamanci insanlar görüyorum... Bu da benim için umut yani önüme gelen almanca okuycam deyince NEEAAAAA diyor kimse okumuyo sen niye okuycan diyor...
içimdeki burukluk kardeş payının burukluğu.. sen nede sezon finali yapıyorsun ki insafsiz. 20.38 ya o mentalite <<<< bir sürü alamancı var zaten onlar konuşuyo sen niye almanca okuyorsun diyorlar, sanırsın ki almancayı onlar mükemmel konuşuyor. O adamlar iünün hazırlık sınavından geçemeyip b1 sınıfına düşüyorlar... kafalarına vura vura anlatıyorum bıkmadan bunu poasjdpoasdkasd 2044 | |
|
| |
Sedona Treveaux Suçlu
Gerçek Adı : Aslı. Mesaj Sayısı : 48 Kan Durumu : Safkan. Rp Partneri : Maximilian.
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 7 Ağus. - 17:55:18 | |
| Başkalaşım geçiriyorum galiba sdkjlfkdsfjsl 20.55 | |
|
| |
Eléanor Splendore Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : Merve. Mesaj Sayısı : 58 Kan Durumu : Melez. Kişisel Özelliği : Uykusuz, aksi, lanet.
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 7 Ağus. - 18:04:46 | |
| - Valeria Nerissa Wesley demiş ki:
- Lynette Heloise Sneaux demiş ki:
- Alamanci insanlar görüyorum... Bu da benim için umut yani önüme gelen almanca okuycam deyince NEEAAAAA diyor kimse okumuyo sen niye okuycan diyor...
içimdeki burukluk kardeş payının burukluğu.. sen nede sezon finali yapıyorsun ki insafsiz. 20.38 ya o mentalite <<<< bir sürü alamancı var zaten onlar konuşuyo sen niye almanca okuyorsun diyorlar, sanırsın ki almancayı onlar mükemmel konuşuyor. O adamlar iünün hazırlık sınavından geçemeyip b1 sınıfına düşüyorlar... kafalarına vura vura anlatıyorum bıkmadan bunu poasjdpoasdkasd 2044 ondan ingilizcede de var, BENİM İNGİLİZCEM MÜTHİŞ SÜPER SEN KİMSİN İNGİLİZCE ÖĞRENİYOSUN tavırları filan bak bi de benimki dil edb da değil, öğretmenliği. bi de onu söyleyince ATAMASI YOK!!!1 aynen bu tavır lan sana ne benim zaten öğretmenlikte gözüm yok ki sen niye kafana göre yorum yapıyon eşşek diycen terbiyesiz olcan ay celallendim akşam akşam.. | |
|
| |
Crystal Holly Walker Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : Ebrukot. Mesaj Sayısı : 68 Kan Durumu : Melez. Taraf : Façan yansın kaarşim. Kişisel Özelliği : Çekingen.
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 7 Ağus. - 18:06:36 | |
| - Eléanor Splendore demiş ki:
- Valeria Nerissa Wesley demiş ki:
içimdeki burukluk kardeş payının burukluğu.. sen nede sezon finali yapıyorsun ki insafsiz. 20.38 ya o mentalite <<<< bir sürü alamancı var zaten onlar konuşuyo sen niye almanca okuyorsun diyorlar, sanırsın ki almancayı onlar mükemmel konuşuyor. O adamlar iünün hazırlık sınavından geçemeyip b1 sınıfına düşüyorlar... kafalarına vura vura anlatıyorum bıkmadan bunu poasjdpoasdkasd 2044 ondan ingilizcede de var, BENİM İNGİLİZCEM MÜTHİŞ SÜPER SEN KİMSİN İNGİLİZCE ÖĞRENİYOSUN tavırları filan bak bi de benimki dil edb da değil, öğretmenliği. bi de onu söyleyince ATAMASI YOK!!!1 aynen bu tavır
lan sana ne benim zaten öğretmenlikte gözüm yok ki sen niye kafana göre yorum yapıyon eşşek diycen terbiyesiz olcan
ay celallendim akşam akşam..
benim dil edebiyat, goethe okuyup goethe gelcekmişiz hocacığım öyle didi <3 aopjfpoajsdpoajsd 2106 | |
|
| |
Crowley Landers Hufflepuff V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 19 Kan Durumu : Melez. Taraf : Ceryancı. Kişisel Özelliği : Mükemmoş. Rp Partneri : Fligel.
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 7 Ağus. - 18:16:45 | |
| aklıma kırovlipli kurgular geliyo güzelli ama yapacak insan yok çok üzülüyom : ((( 2116 | |
|
| |
Eléanor Splendore Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : Merve. Mesaj Sayısı : 58 Kan Durumu : Melez. Kişisel Özelliği : Uykusuz, aksi, lanet.
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 7 Ağus. - 18:27:52 | |
| - Crystal Holly Walker demiş ki:
- Eléanor Splendore demiş ki:
- Valeria Nerissa Wesley demiş ki:
içimdeki burukluk kardeş payının burukluğu.. sen nede sezon finali yapıyorsun ki insafsiz. 20.38 ya o mentalite <<<< bir sürü alamancı var zaten onlar konuşuyo sen niye almanca okuyorsun diyorlar, sanırsın ki almancayı onlar mükemmel konuşuyor. O adamlar iünün hazırlık sınavından geçemeyip b1 sınıfına düşüyorlar... kafalarına vura vura anlatıyorum bıkmadan bunu poasjdpoasdkasd 2044 ondan ingilizcede de var, BENİM İNGİLİZCEM MÜTHİŞ SÜPER SEN KİMSİN İNGİLİZCE ÖĞRENİYOSUN tavırları filan bak bi de benimki dil edb da değil, öğretmenliği. bi de onu söyleyince ATAMASI YOK!!!1 aynen bu tavır
lan sana ne benim zaten öğretmenlikte gözüm yok ki sen niye kafana göre yorum yapıyon eşşek diycen terbiyesiz olcan
ay celallendim akşam akşam..
benim dil edebiyat, goethe okuyup goethe gelcekmişiz hocacığım öyle didi <3 aopjfpoajsdpoajsd 2106 adam ileri görüşlügsdagasdg çok mantıklı ama. ben de dört yıl boyunca eğitim dersi ne ya öğretmen olmıycam ben!!!!!!! diycem tabi kendi içimden.. ay burayı bile kaynattım ciddi modu açayım hemen 21.24 | |
|
| |
Sedona Treveaux Suçlu
Gerçek Adı : Aslı. Mesaj Sayısı : 48 Kan Durumu : Safkan. Rp Partneri : Maximilian.
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 8 Ağus. - 10:00:44 | |
| Dizi izlemeyi özlemişim resmen. Bi bölüm daha atayım. 13.00 | |
|
| |
Luxa André Esrar Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 175 Kişisel Özelliği : esrarkeş Evcil Hayvan : pug
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 8 Ağus. - 11:01:16 | |
| friends saati yapayim de rp yazmaya koyulayim god en kötü günüm böyle olsun 13.59 | |
|
| |
Lynette Heloise Sneaux Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : merve Mesaj Sayısı : 107 Kan Durumu : safkan Taraf : reene Kişisel Özelliği : adeta bir doutzen Rp Partneri : vasile, beyim. Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 8 Ağus. - 22:07:19 | |
| sevgili dediğin oyuna girmez oğlum sen nabıyon ya çok sıkıldım yemin ediyom ya sıkıntıdan lejant yapçam bak, öyle bi sıkılmışlık. 01.04-hep üç dakika fark ediyo.
| |
|
| |
George Crownie Unutturma Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : umut. Mesaj Sayısı : 202 Kan Durumu : a rh + Taraf : own my way. Kişisel Özelliği : . cesur. Rp Partneri : val. Özel Yeteneği : animagus (kurt) Evcil Hayvan : bukalemun
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 9 Ağus. - 11:20:12 | |
| Evden dışarıya çıkmak lazım acilen!!! 14.20 | |
|
| |
Makenna Bulstrode Carthago
Gerçek Adı : Aslı. Mesaj Sayısı : 15 Kan Durumu : Muggle Doğumlu. Taraf : Cruella.
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 9 Ağus. - 17:39:46 | |
| Bavul toplamaktan harbi nefret ediyorum. Makenna için de güzelli planlarım var milleti alet ediyorum sdşflsdlfg 20.39 | |
|
| |
Vasile Vaduva Tılsım Profesörü
Gerçek Adı : Tugi Mesaj Sayısı : 55 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Soğuk Nevale Rp Partneri : lynette, hatunum. Özel Yeteneği : Çatalağız Evcil Hayvan : Baykuş, Loki.
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 9 Ağus. - 17:54:24 | |
| vasila ile rp yapmak istiyorum, kankileri düşmanları olsun istiyorum dkshd 2054 | |
|
| |
George Crownie Unutturma Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : umut. Mesaj Sayısı : 202 Kan Durumu : a rh + Taraf : own my way. Kişisel Özelliği : . cesur. Rp Partneri : val. Özel Yeteneği : animagus (kurt) Evcil Hayvan : bukalemun
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 9 Ağus. - 18:52:43 | |
| Yorgun ve bitkin bir günün akşamında ayakları uzatarak buz gibi ice tea içmek. İşte hayat bu! 2152 | |
|
| |
Gerçek Adı : merve Mesaj Sayısı : 107 Kan Durumu : safkan Taraf : reene Kişisel Özelliği : adeta bir doutzen Rp Partneri : vasile, beyim. Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 9 Ağus. - 19:32:06 | |
| seksen saat uğraşarak iki paragraftan öteye gidememek. ben de bi türk kahvesi yapayım o zaman hazır canım da çekmişken 22.28-kesin üç dakika geride çıkacak yine- | |
|
| |
Gerçek Adı : Ebrukot. Mesaj Sayısı : 137 Kan Durumu : Melez. Taraf : Bakanlık. Kişisel Özelliği : Hafif Ukala. Rp Partneri : Crownie.
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 9 Ağus. - 20:35:32 | |
| arkadşlar bazen kıytırık bi post için bile öyle kodlar yazıyosunuz ki korkutuyorsunuz beni, ben 3 sene boyunca programcılık okudum o kadar kod yazmadım herhalde apsjfpoaksdpajsd 2335 | |
|
| |
Eloa Moreau Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : Ecem. Mesaj Sayısı : 14 Kan Durumu : Melez. Taraf : Hayden Christensen. Kişisel Özelliği : Kibirli.
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 9 Ağus. - 20:42:14 | |
| Rütbe edinmeden bi seyir defteri işgal edeyim ben SON GÜN GÜNLÜNÜ AYVALIKTA BIRAKAN BEN HOŞGELDİM 23:42 | |
|
| |
Jocelyn Jansen Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek Adı : Esra. Mesaj Sayısı : 9 Kan Durumu : Melez. Kişisel Özelliği : Dik kafalı.
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 9 Ağus. - 20:48:47 | |
| ^ Aa ECEM HOŞGELDİN. Çünkü stalker olmak bunu gerektirir. (twitterdan tüm ayvalık macerasını takip etti evet) 23.48 | |
|
| |
Gerçek Adı : Ecem. Mesaj Sayısı : 14 Kan Durumu : Melez. Taraf : Hayden Christensen. Kişisel Özelliği : Kibirli.
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 9 Ağus. - 20:50:39 | |
| TAKİPÇİM VARMIŞ İNANAMIYORUM. HOŞBULDUM ESRA <3 23:50 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 9 Ağus. - 22:22:19 | |
| okuduğum son puanlama rpsi ile teoman aşkım depreşti ben gidip teo yla sevişçem arkdşlr bays .s.s.s 0122 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 9 Ağus. - 22:46:31 | |
| kendime eziyet ettim sanırım biraz, göz mü dayanır gözlüksüz onca yazıyı yazmaya
01.43 | |
|
| |
Alex Brewston Hufflepuff V. Sınıf
Gerçek Adı : hande Mesaj Sayısı : 28 Kan Durumu : melez Rp Partneri : platonik Özel Yeteneği : Tam Görücü Evcil Hayvan : kurbağa Merkit
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 9 Ağus. - 23:02:10 | |
| şimdi hufflepuff olduk, sınıfları doldurduk. bu site her şeyiyle eski siteleri anımsatıyor bana, nasıl özlemişim nasıl.
0202 | |
|
| |
Luxa André Esrar Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 175 Kişisel Özelliği : esrarkeş Evcil Hayvan : pug
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 10 Ağus. - 10:04:22 | |
| tanrım beni günde 254854 kere aşık etme hobine bayılıyorum 13.04 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 10 Ağus. - 11:21:58 | |
| - Luxa André demiş ki:
- tanrım beni günde 254854 kere aşık etme hobine bayılıyorum
13.04 koreli diye yutturduğun ismail mi şimdi de.... apojfpoaskdpoasjd 1421 | |
|
| |
Irma Lawerentz Vampir
Gerçek Adı : merve Mesaj Sayısı : 11 Kan Durumu : içici Taraf : kızılay Rp Partneri : hepsini yemiş
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 10 Ağus. - 11:34:29 | |
| - Valeria Nerissa Wesley demiş ki:
- Luxa André demiş ki:
- tanrım beni günde 254854 kere aşık etme hobine bayılıyorum
13.04 koreli diye yutturduğun ismail mi şimdi de.... apojfpoaskdpoasjd 1421 bi de kadırgalı olmasa çok sevineceğizklgklsfghklşsdfklşhsfdh vampirliği çok sevdim şu an gerçekten. 14. 34 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 10 Ağus. - 15:41:26 | |
| GÜNEŞ EMİLİP AÇABİLİR MİYİM ACABA 18:41 | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|