| Seyir Defteri | |
|
+48Elizabeth Lucian Ysebel Moore Lucjan Baczkowski Charles Crestor Elwnyx Swiftfire Sonja Spillum Marquéz Slorkié Felicia L. O'Sheila Christopher J. Palewing Stuart Lchemisst Elaine Jeseven Ksenija Krayevsky Alec Brackenridge Amanda Sylise Irma Lawerentz Alex Brewston Jocelyn Jansen Eloa Moreau Vasile Vaduva Makenna Bulstrode Samuel B. Proulx Gisela Müller Lucas Blackbourn Eléanor Splendore Cristo Montrell Belle Basilevsky Antonije Hargrove Lilith Aurélie Bouchier Garry Clifford Lynette Heloise Sneaux Crystal Holly Walker Vincent Valentine Frøydis V. Solskjær Jimmy Kenzie Fliegel Sedona Treveaux Percival Drystan Alastair Paine Crowley Landers Augustin Barnabé Maximilian Beljean Seçmen Şapka Aphrodis Audrey Phyllis Valeria Nerissa Wesley Casimir Muttoone George Crownie Adolfo W. Østergaard Luxa André 52 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Luxa André Esrar Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 175 Kişisel Özelliği : esrarkeş Evcil Hayvan : pug
| Konu: Seyir Defteri Salı 29 Tem. - 20:57:14 | |
| başı çekmekte üstüme yok. karaktere kurgu ayarlamak lazım bi ara ya. 23.56 | |
|
| |
Adolfo W. Østergaard Seherbaz
Gerçek Adı : Eren. Mesaj Sayısı : 36 Kan Durumu : Safkan. Taraf : Tarafsız. Kişisel Özelliği : seksi. Rp Partneri : Gisela. <3
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 29 Tem. - 22:52:40 | |
| Site daha resmî açılışını yapmadan damlamak... askldaskd ayrı bir keyf. Şimdiden başarılar, destekliyoruz.
01.52 | |
|
| |
George Crownie Unutturma Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : umut. Mesaj Sayısı : 202 Kan Durumu : a rh + Taraf : own my way. Kişisel Özelliği : . cesur. Rp Partneri : val. Özel Yeteneği : animagus (kurt) Evcil Hayvan : bukalemun
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 30 Tem. - 12:26:18 | |
| Açılışa az kaldı. Kurgu, Sistem ve Tasarım. Bu üçünü hallediyoruz bir iki gün içinde 15.26 | |
|
| |
Casimir Muttoone Seherbaz
Gerçek Adı : Çağkan Mesaj Sayısı : 18 Kan Durumu : Melez Taraf : Bakanlık
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 30 Tem. - 12:39:54 | |
| Açılmadan damlamak sorun yaratmaz herhalde 1540 | |
|
| |
Valeria Nerissa Wesley SYB Profesörü & Ravenclaw Bina Sorumlusu
Gerçek Adı : Ebrukot. Mesaj Sayısı : 137 Kan Durumu : Melez. Taraf : Bakanlık. Kişisel Özelliği : Hafif Ukala. Rp Partneri : Crownie.
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 30 Tem. - 15:21:40 | |
| srry for tema arkdşlr but all i can do is this for now. *-* 1821 | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek Adı : Çisem Mesaj Sayısı : 58 Kan Durumu : Melez Taraf : Tarafsız Kişisel Özelliği : Konuşmayı çok sevmemesi
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 30 Tem. - 16:02:11 | |
| Yok bir de site açıldıktan sonra mı damlayacaktı biz eskiler cık cık cık... Hangi karakteri yaratsam düşüncelerindeyim aah aah. Sanırım AO için, eski Audrey'imle döneceğim ama bakalım. 1901 | |
|
| |
Gerçek Adı : umut. Mesaj Sayısı : 202 Kan Durumu : a rh + Taraf : own my way. Kişisel Özelliği : . cesur. Rp Partneri : val. Özel Yeteneği : animagus (kurt) Evcil Hayvan : bukalemun
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 30 Tem. - 16:12:09 | |
| Tasarım bitti, Ebru'mun eline sağlık. Kurgu ve Sistem kaldı sadece, çisem gelmiş, hoş gelmiş bu arada ben niye bir şey yapmıyorum asdasfasd. 19.12 | |
|
| |
Seçmen Şapka Seçmen Şapka
Gerçek Adı : AteşOku Mesaj Sayısı : 32 Kan Durumu : kansız. Taraf : bertaraf. Kişisel Özelliği : huysuz. Rp Partneri : üretilmedi. Özel Yeteneği : bağırmak.
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 30 Tem. - 16:47:15 | |
| SİTEYLE İLGİLENMEKTEN FREE'NİN ÇIKIŞ SAATİNİ KAÇIRDIM. EN SEVDİĞİM ANİMEYİ KAÇIRMAM KIYAMET GİBİ BİŞŞİ FEKYÜ 1947
ve benim bunu seçmen şapkadan yazmam hoş = diil. aposjdpaosjd | |
|
| |
Gerçek Adı : Çisem Mesaj Sayısı : 58 Kan Durumu : Melez Taraf : Tarafsız Kişisel Özelliği : Konuşmayı çok sevmemesi
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 30 Tem. - 17:02:04 | |
| Öf hard diskin yanması kötü bir şey. Erika'mın tüm resimleri gitti. Toplamaya üşendiğimden Klaamka açtım... Neyse site açılsa da RP falan yapsak, çok sıkılıyorum T_T 2001. | |
|
| |
Gerçek Adı : Eren. Mesaj Sayısı : 36 Kan Durumu : Safkan. Taraf : Tarafsız. Kişisel Özelliği : seksi. Rp Partneri : Gisela. <3
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 30 Tem. - 17:08:32 | |
| Eskileri özledim, usta kalemlerin RP'lerini okumayı, RP'lerin üç-beş satır olup sayfalarca olduğu günleri özledim. Düzgün, kaliteli, eski ortamı aratmayan siteleri özledim. ÖZLEDİM LAN ÖZLEDİM! 5 yıl öncesini, ilklerimi özledim. OH, İÇİMİ DE DÖKTÜĞÜME GÖRE GİDEBİLİRİM. SAYGILAR. 20.08 | |
|
| |
Gerçek Adı : Ebrukot. Mesaj Sayısı : 137 Kan Durumu : Melez. Taraf : Bakanlık. Kişisel Özelliği : Hafif Ukala. Rp Partneri : Crownie.
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 30 Tem. - 17:15:03 | |
| - Adolfo W. Østergaard demiş ki:
- Eskileri özledim, usta kalemlerin RP'lerini okumayı, RP'lerin üç-beş satır olup sayfalarca olduğu günleri özledim. Düzgün, kaliteli, eski ortamı aratmayan siteleri özledim. ÖZLEDİM LAN ÖZLEDİM! 5 yıl öncesini, ilklerimi özledim.
OH, İÇİMİ DE DÖKTÜĞÜME GÖRE GİDEBİLİRİM. SAYGILAR. 20.08 o ortamı tekrar sağlamayı umuyoruz, hepimiz buna özlem çekiyoruz çünkü ^^ 2014 | |
|
| |
Maximilian Beljean Gelecek Postası Editörü
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 120 Kan Durumu : Melez Kişisel Özelliği : Beyefendi Rp Partneri : Sedona
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 30 Tem. - 19:14:56 | |
| Daha sistemleri ve kurguları yazmadım millet oyunlara akıyor yea. İşte rp ruhu bu! ahajksdfdjlf O zaman daha fazla bekletmemek adına diyorum ki; Vira bismillah!
22.14 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 30 Tem. - 19:53:59 | |
| senin rütbeni düzeltelim önce ashqo aopsjdpaosdkjpaosjd 2253 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 30 Tem. - 22:44:24 | |
| Site kendine gelmeye başladı, aranılan ruh bu. Helal olsun gençlik!! 01.44 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 30 Tem. - 22:55:38 | |
| Site resmi olarak açılsa o zaman göreceksin ruhu da işte Neyse, Kurgu girilmiş, az kaldı galibam 0155 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 30 Tem. - 23:00:34 | |
| okumam lâzım, şart. artık başlamalıyım bu işe. asldkjasd kurgu gelmiş, hoşgelmiş. BU ARADA ÖĞRENCİ Mİ OLSAM? AMA HEP ÖĞRENCİ OLUYORUM. : ( FARKLI BİR ŞEYLER DENEMELİYİM. aboo caps-lock açık kalmış. Neysem. 02.00 diyelim o vakit. | |
|
| |
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 175 Kişisel Özelliği : esrarkeş Evcil Hayvan : pug
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 31 Tem. - 12:27:23 | |
| ateşoku resmen geri dönüyor! mutluluktan ölebilitem var. bi de bi işe yarayabilseydim^^ 15.27 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 31 Tem. - 12:29:32 | |
| ^ Ayşegül'ü görmeyi de nasıl özlemişim.
Sıkıntıdan sanırım Misfits'in tüm sezonlarını bir günde bitireceğim. Ne güzel akşam 5-6ya kadar uyuyacaktım ben ya. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 31 Tem. - 13:15:18 | |
| - Aphrodis Audrey Phyllis demiş ki:
- ^ Ayşegül'ü görmeyi de nasıl özlemişim.
1- ben de kendimi görmeyi özledim fdljgkfg 2- şaka bi yana cidden he rp yapmayalı asır oldu be çisem, paslanmamış olayim bari. 3- klaamka ve audrey ile baya bütünleştin yalnız. kurgu da ayarlayalım bi ara :') 16.15 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 31 Tem. - 14:03:32 | |
| Mesaj kutusu edit sorunu çözüldü, site tamamlanıyor 17.03 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 31 Tem. - 14:39:51 | |
| Biz de sabırsızlıkla bekliyoruz efenim. Tenacious D.'yi sonunda bitiriyorum, hadi hayırlısı. Hep yarım kaldıydı. 1739 | |
|
| |
Casimir Muttoone Seherbaz
Gerçek Adı : Çağkan Mesaj Sayısı : 18 Kan Durumu : Melez Taraf : Bakanlık
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 31 Tem. - 15:06:12 | |
| Rp koyasım geldi ama kaçtı... Daha site açılmadan neye nereye koyacaksam zaten. 1806 | |
|
| |
Augustin Barnabé Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : umut. Mesaj Sayısı : 22 Kan Durumu : melez. Taraf : maradh. Kişisel Özelliği : eğlenceli. Rp Partneri : none. Özel Yeteneği : Çatalağız Evcil Hayvan : dustin isimli bir örümcek.
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 31 Tem. - 15:36:14 | |
| Az kaldı gençlik Sistemler biter bitmez açılıyoruz. 18:36 | |
|
| |
Crowley Landers Hufflepuff V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 19 Kan Durumu : Melez. Taraf : Ceryancı. Kişisel Özelliği : Mükemmoş. Rp Partneri : Fligel.
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 31 Tem. - 15:49:06 | |
| dünyanın en mükemmel karakteri falan kendisi <3 1848 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 31 Tem. - 15:56:14 | |
| - Melchor Orfeo demiş ki:
- Rp koyasım geldi ama kaçtı... Daha site açılmadan neye nereye koyacaksam zaten. 1806
Çağkan, sende benim durum mevcut, ahahaha. : ) 18.56 | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|