Gerçek Adı : merve Mesaj Sayısı : 6 Kan Durumu : melez Kişisel Özelliği : çenesi düşük
Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 17 Ağus. - 0:39:45
seksen saattir şu takım için uğraşıyorum böyle bi paslanma yok ya, hani eskiden de spr yapmıyodum ama bu kadar da zorlanmıyodum ulen, üç saatimi aldı biliyon mu yok texture bul yok font yok psd derken ÜÇ SAAT neyse gideyim de telefonun durumuna bi bakayım arayan soran da yok kesin YA NE BERBAT Bİ GÜN 03.38
Casimir Muttoone Seherbaz
Gerçek Adı : Çağkan Mesaj Sayısı : 18 Kan Durumu : Melez Taraf : Bakanlık
Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 17 Ağus. - 13:53:37
1653 çok yavaş açılıyor bu site... olayı ne anlamadım ki! Reklamlar kalkık ama uzantıdan galiba neyse artık.
Sonja Spillum Slytherin V. Sınıf
Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 17 Ağus. - 17:27:12
ya bu lol beni tüketecek ya da bu lol beni tüketecek. başka seçenek yok, arkadaş! 2027
Christopher J. Palewing Büyücü
Gerçek Adı : Aykut Mesaj Sayısı : 27 Kan Durumu : Safkan
Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 17 Ağus. - 17:35:24
20:35 | Uzun süre sonra rp yaptım kendimce. Paslanmışım sankim, ilham gelmedi. :/
Elwnyx Swiftfire Slytherin III. Sınıf
Gerçek Adı : Işın Mesaj Sayısı : 81 Kan Durumu : A rh + Taraf : Belirsiz Kişisel Özelliği : Sosyopat Rp Partneri : Herkes olabilir, Ruh haline bağlı Evcil Hayvan : Kedi
Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 17 Ağus. - 17:53:08
yapmam gereken başka işler var 20.51
Maximilian Beljean Gelecek Postası Editörü
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 120 Kan Durumu : Melez Kişisel Özelliği : Beyefendi Rp Partneri : Sedona
Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 17 Ağus. - 18:27:20
Kamp toplusuna bir yazalım canım. O kadar uzun niye yazıyosun hub ayıp değil mi ajklsdşfd 21.26
Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 17 Ağus. - 22:06:43
01:05 | Sevgili seyir defteri. Böle dost mu dost olacak adamların karşıma çıkmasını istemekle fazla hayalci mi davranıyorum? Ve bir de gönlüme göre bir eş? He- he
Lejant da açtım sonunda, her ne kadar lejantlar artık çok tutulmuyor olsa da. Görünümü daha güzel bir kere ya. 0004
Alec Brackenridge Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi Başkan Yardımcısı
Gerçek Adı : hande Mesaj Sayısı : 12 Kan Durumu : sihirli muggle kanı. Taraf : güzel şeyler. Kişisel Özelliği : gündüz iş adamı, sonra parti insanı. Rp Partneri : yeni kurtuldu birinden.
Tam da toplu kurgu zamanı işlerim çok karıştı ama bakayım Alex girebilecek mi olaylara. Ya bi de, rp yapmak istiyorum. Tercihen kısa ve hemen ve hareketli. Sarı sayfalar gibin oldu.
0152
George Crownie Unutturma Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : umut. Mesaj Sayısı : 202 Kan Durumu : a rh + Taraf : own my way. Kişisel Özelliği : . cesur. Rp Partneri : val. Özel Yeteneği : animagus (kurt) Evcil Hayvan : bukalemun
Tam da toplu kurgu zamanı işlerim çok karıştı ama bakayım Alex girebilecek mi olaylara. Ya bi de, rp yapmak istiyorum. Tercihen kısa ve hemen ve hareketli. Sarı sayfalar gibin oldu.
0152
Aynı istek bende de var ne yapacağız ki onu? 0207
Alex Brewston Hufflepuff V. Sınıf
Gerçek Adı : hande Mesaj Sayısı : 28 Kan Durumu : melez Rp Partneri : platonik Özel Yeteneği : Tam Görücü Evcil Hayvan : kurbağa Merkit
Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 19 Ağus. - 0:37:28
artık kurbağamı öpmüyorum. sadece arkadaşız pozu verdik.
0337
Charles Crestor Suçlu
Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 19 Ağus. - 0:54:29
Çok rp yapasım var da insan bulamıyorum. 03.54
Lilith Vampir
Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 19 Ağus. - 0:58:02
Ekşisözlük'te kocamaaan bir yazıyı okuduğuma göre uyuyayım artık. Gözlerim ağrıdı resmen. 0357
19:51 | JK Rowling Pottermore'dan büyücülük dünyasını devam ettirmeye devam ediyorken, ve mektuplar elimize ulaşmamışken.... Daha fazla konuşamıcam.
Celestina Warbeck adında yeni bir cadı solist karakteri iyi değil mi ama ya. Eksikti ve o da oldu.
Gerçek Adı : Işın Mesaj Sayısı : 81 Kan Durumu : A rh + Taraf : Belirsiz Kişisel Özelliği : Sosyopat Rp Partneri : Herkes olabilir, Ruh haline bağlı Evcil Hayvan : Kedi
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 54 Taraf : kırmızı ruj Kişisel Özelliği : aç Rp Partneri : lucas'ı eléanor'a yar etmem. <3 Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
gözlerim hâlâ yanıyor. bana soğan doğratanın EAALLAH EVLERİNE ATEŞLEEER ha annemdi neyseh.
Her şeyin yenisine alışınca burası gerçekten çok tuhaf geliyor be arkadaşım.
Sen de ölmeyeydin Robin Amca. Bir de Celestina Warbeck'in o şarkısı kitapta geçiyordu zaten, yamulmuyorsam Molly sıkı hayranıydı diyerek hiç işim olmayan bir yere burnumu sokabilirim. 05.46
Valeria Nerissa Wesley SYB Profesörü & Ravenclaw Bina Sorumlusu
Gerçek Adı : Ebrukot. Mesaj Sayısı : 137 Kan Durumu : Melez. Taraf : Bakanlık. Kişisel Özelliği : Hafif Ukala. Rp Partneri : Crownie.
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 54 Taraf : kırmızı ruj Kişisel Özelliği : aç Rp Partneri : lucas'ı eléanor'a yar etmem. <3 Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
keşke iki texture ataydın arkaya nagehan çok cimri davranmışsınasdasd 0108
AYŞEGÜL BLOOPERSLARINI İZLEDİM BUGÜN ALLAM ÇOK SEVİYOM SALAKLARI YA : < EN GÜZEL 1 SAATİMDİ
Elizabeth Lucian Büyü Hasarı Şifacısı
Mesaj Sayısı : 19 Kan Durumu : Safkan Taraf : Aydınlık Kişisel Özelliği : Neşe dolu sevecen yardım sever biridir Rp Partneri : Marquéz Slorkié Özel Yeteneği : Yarı Veela Evcil Hayvan : Köpek