| Seyir Defteri | |
|
+48Elizabeth Lucian Ysebel Moore Lucjan Baczkowski Charles Crestor Elwnyx Swiftfire Sonja Spillum Marquéz Slorkié Felicia L. O'Sheila Christopher J. Palewing Stuart Lchemisst Elaine Jeseven Ksenija Krayevsky Alec Brackenridge Amanda Sylise Irma Lawerentz Alex Brewston Jocelyn Jansen Eloa Moreau Vasile Vaduva Makenna Bulstrode Samuel B. Proulx Gisela Müller Lucas Blackbourn Eléanor Splendore Cristo Montrell Belle Basilevsky Antonije Hargrove Lilith Aurélie Bouchier Garry Clifford Lynette Heloise Sneaux Crystal Holly Walker Vincent Valentine Frøydis V. Solskjær Jimmy Kenzie Fliegel Sedona Treveaux Percival Drystan Alastair Paine Crowley Landers Augustin Barnabé Maximilian Beljean Seçmen Şapka Aphrodis Audrey Phyllis Valeria Nerissa Wesley Casimir Muttoone George Crownie Adolfo W. Østergaard Luxa André 52 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Belle Basilevsky Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 54 Taraf : kırmızı ruj Kişisel Özelliği : aç Rp Partneri : lucas'ı eléanor'a yar etmem. <3 Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 27 Ağus. - 20:33:39 | |
| sabahın kör saatinde kalkmaktan bunaldım şimdiden beeeeeh haftaya pazartesi ankara yolcusuyum kısa süreliğine çok H E Y C A N L I. son zamanlarda yine aşık oldum. bu sefer koreli değil dfjskhdfg kardeşler'de çalışan ve sürekli kesiştiğim çocuk çok komik ve beni ne zaman görse içeri bekleriz fln diyo KESİN BANA AŞIK.DHFGKJFGHFLDKJGHF korkuyorum. aaağbi aşık olduğum dediğim çocuğun gözleri <3 gözleri be. of be. #offline 23.29
| |
|
| |
Augustin Barnabé Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : umut. Mesaj Sayısı : 22 Kan Durumu : melez. Taraf : maradh. Kişisel Özelliği : eğlenceli. Rp Partneri : none. Özel Yeteneği : Çatalağız Evcil Hayvan : dustin isimli bir örümcek.
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 29 Ağus. - 13:23:39 | |
| An itibariyle yüksek lisans öğrencisiyim!!!!!!!
1623 | |
|
| |
Elizabeth Lucian Büyü Hasarı Şifacısı
Mesaj Sayısı : 19 Kan Durumu : Safkan Taraf : Aydınlık Kişisel Özelliği : Neşe dolu sevecen yardım sever biridir Rp Partneri : Marquéz Slorkié Özel Yeteneği : Yarı Veela Evcil Hayvan : Köpek
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 29 Ağus. - 14:39:18 | |
| Canlanın yaaa ne bu böyle umut üzülüyo sonra bende üzülüyomm 1739 | |
|
| |
Luxa André Esrar Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 175 Kişisel Özelliği : esrarkeş Evcil Hayvan : pug
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 29 Ağus. - 17:08:00 | |
| adanaya ağustosta yağmur yağıyor arkadaşlar. bence bu bir kıyamet alameti olabilir.
dip not: HALA SICAK 20.07 | |
|
| |
George Crownie Unutturma Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : umut. Mesaj Sayısı : 202 Kan Durumu : a rh + Taraf : own my way. Kişisel Özelliği : . cesur. Rp Partneri : val. Özel Yeteneği : animagus (kurt) Evcil Hayvan : bukalemun
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 30 Ağus. - 21:41:34 | |
| Kırklareli'yi çok özlemişim!!! 0041 | |
|
| |
Elwnyx Swiftfire Slytherin III. Sınıf
Gerçek Adı : Işın Mesaj Sayısı : 81 Kan Durumu : A rh + Taraf : Belirsiz Kişisel Özelliği : Sosyopat Rp Partneri : Herkes olabilir, Ruh haline bağlı Evcil Hayvan : Kedi
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 1 Eyl. - 18:28:54 | |
| | |
|
| |
Gerçek Adı : umut. Mesaj Sayısı : 202 Kan Durumu : a rh + Taraf : own my way. Kişisel Özelliği : . cesur. Rp Partneri : val. Özel Yeteneği : animagus (kurt) Evcil Hayvan : bukalemun
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 1 Eyl. - 20:41:42 | |
| *-* resmen bitmişiz tamamen 2341 | |
|
| |
Gerçek Adı : Işın Mesaj Sayısı : 81 Kan Durumu : A rh + Taraf : Belirsiz Kişisel Özelliği : Sosyopat Rp Partneri : Herkes olabilir, Ruh haline bağlı Evcil Hayvan : Kedi
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 2 Eyl. - 9:07:29 | |
| en azından biz yapıoduk rp bari yazda devam edelim 12-05 | |
|
| |
Adolfo W. Østergaard Seherbaz
Gerçek Adı : Eren. Mesaj Sayısı : 36 Kan Durumu : Safkan. Taraf : Tarafsız. Kişisel Özelliği : seksi. Rp Partneri : Gisela. <3
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 3 Eyl. - 9:58:32 | |
| üni işleri falan. öldüm. bu arada uzun süredir giriş yapmamış olan ben; selamlar. 12.58 | |
|
| |
Maximilian Beljean Gelecek Postası Editörü
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 120 Kan Durumu : Melez Kişisel Özelliği : Beyefendi Rp Partneri : Sedona
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 3 Eyl. - 18:07:08 | |
| kepenk kapatmışız uğurlar olsun. 21.07 | |
|
| |
Luxa André Esrar Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 175 Kişisel Özelliği : esrarkeş Evcil Hayvan : pug
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 4 Eyl. - 18:25:46 | |
| | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek Adı : Çisem Mesaj Sayısı : 58 Kan Durumu : Melez Taraf : Tarafsız Kişisel Özelliği : Konuşmayı çok sevmemesi
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 4 Eyl. - 22:12:51 | |
| Aah aah. Başta şu giriş problemleri olmasaydı da uzaklaşmasaydık siteden. Hep Yetkinforum bunlar 0112 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 5 Eyl. - 10:37:07 | |
| 13-35 ckm deki okulun sergisinin açılışında konuşma yapacağımı öğrendim asdfg elbise giy dendi hadi bakalım | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 11 Eyl. - 17:01:59 | |
| Hoşçakal, AteşOku. 11092014 2001 | |
|
| |
Elijah V. Mc'Reid Hogwarts Müdürü | KSKS Profesörü
Gerçek Adı : Arda Mesaj Sayısı : 63 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Bakışlarıyla, umursamaz bir tavır ön plana koyar. İnsanlarla göz teması kurmayı sevmez. Zekidir ve içindeki duygusal yanı zamanla körelmiştir.
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 16 Eyl. - 13:25:38 | |
| 16.24 Valla sitenin orta yerinde nerde bu millet?! dye bağırasım var ama sesimin gücü yetmeyecek bee | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|