| Şu an ne düşünüyorsun? | |
|
+37Elwnyx Swiftfire Vincent Valentine Ysebel Moore Alec Brackenridge Stuart Lchemisst Eloa Moreau Lilith Charles Crestor Jocelyn Jansen Makenna Bulstrode Reuben Fletcher lleana Mıhaı Felicia L. O'Sheila Pearl Cousteau Europe Evan Adolfo W. Østergaard Crystal Holly Walker Eléanor Splendore Kamalia Ylva Rivera Antonije Hargrove Elijah V. Mc'Reid Garry Clifford Cristo Montrell Caitlin Gievonni Jimmy Kenzie Fliegel Belle Basilevsky Cecilia Anne Wesley Maximilian Beljean George Crownie Lorenzo d'Arrigo Aphrodis Audrey Phyllis Gisela Müller Sedona Treveaux Valeria Nerissa Wesley Neala Teagan Elbereth Crowley Landers 41 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Maximilian Beljean Gelecek Postası Editörü
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 120 Kan Durumu : Melez Kişisel Özelliği : Beyefendi Rp Partneri : Sedona
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Cuma 8 Ağus. - 8:25:16 | |
| meeh masayı kaptırmam hiç iyi olmadı... | |
|
| |
Felicia L. O'Sheila Maradh
Gerçek Adı : Ebrukot. Mesaj Sayısı : 21 Kan Durumu : Safkan. Taraf : Maradh. Kişisel Özelliği : Sadist.
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Cuma 8 Ağus. - 9:54:34 | |
| neden ebrukot denmiş, çnk Güneş öyle seslenmeye başladığından beri herkes öyle diyor arkdşlr. iki senedir ebru denince garipsiyorum apsjdpojasdasd | |
|
| |
Luxa André Esrar Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 175 Kişisel Özelliği : esrarkeş Evcil Hayvan : pug
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Cuma 8 Ağus. - 11:05:57 | |
| gün sayıyorum resmen gün sayıyorum... | |
|
| |
Sedona Treveaux Suçlu
Gerçek Adı : Aslı. Mesaj Sayısı : 48 Kan Durumu : Safkan. Rp Partneri : Maximilian.
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Cuma 8 Ağus. - 13:52:05 | |
| Eski yöntemimi mi izlesem acaba, böyle olmuyor sanki. | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek Adı : Çisem Mesaj Sayısı : 58 Kan Durumu : Melez Taraf : Tarafsız Kişisel Özelliği : Konuşmayı çok sevmemesi
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Cuma 8 Ağus. - 13:59:32 | |
| Güzel kurgu oldu sanki be... | |
|
| |
Lynette Heloise Sneaux Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : merve Mesaj Sayısı : 107 Kan Durumu : safkan Taraf : reene Kişisel Özelliği : adeta bir doutzen Rp Partneri : vasile, beyim. Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Cuma 8 Ağus. - 15:07:51 | |
| Bendeki bu Natasha Romanoff aşkı... bkz. shall we play a game. | |
|
| |
Sedona Treveaux Suçlu
Gerçek Adı : Aslı. Mesaj Sayısı : 48 Kan Durumu : Safkan. Rp Partneri : Maximilian.
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Cuma 8 Ağus. - 16:35:18 | |
| | |
|
| |
Pearl Cousteau Hogwarts Şifacısı
Gerçek Adı : Esra Mesaj Sayısı : 17
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Cuma 8 Ağus. - 21:06:07 | |
| Bu ağrı beni mahvetti ya, uyuyabilecek miyim o bile belli değil. Ve rp sanırım benden geçti artık, uzatmalardayım. Nacizane tespitim. Yatıyom ben, içim geçmiş bu saatte uyunur mu ama di mi? | |
|
| |
Gerçek Adı : merve Mesaj Sayısı : 107 Kan Durumu : safkan Taraf : reene Kişisel Özelliği : adeta bir doutzen Rp Partneri : vasile, beyim. Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Cuma 8 Ağus. - 21:49:07 | |
| tam böyle insan canlısı insan olayım diyorum, sonra bi tiksinme geliyo yeminle heves kalıyo yine kursakta
| |
|
| |
lleana Mıhaı Slytherin V. Sınıf
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Cuma 8 Ağus. - 22:07:21 | |
| Şimdi bu melankoli yarın dershanenin başlamasından mı, şarkının akustik versiyonundan mı yoksa burnumda tütmesinden mi kaynaklı | |
|
| |
Reuben Fletcher Kurtadam
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 8 Kan Durumu : Kurtlu Kişisel Özelliği : Alfa olmaya hevesli
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Cuma 8 Ağus. - 22:09:25 | |
| ^ gazdır o gaz... sal geçer ajskdlfd | |
|
| |
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 120 Kan Durumu : Melez Kişisel Özelliği : Beyefendi Rp Partneri : Sedona
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Cuma 8 Ağus. - 22:16:49 | |
| ravenclawım yok diye odalarda ışıksızım adeta... | |
|
| |
Crystal Holly Walker Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : Ebrukot. Mesaj Sayısı : 68 Kan Durumu : Melez. Taraf : Façan yansın kaarşim. Kişisel Özelliği : Çekingen.
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Cuma 8 Ağus. - 22:20:55 | |
| - Maximilian Beljean demiş ki:
- ravenclawım yok diye odalarda ışıksızım adeta...
heya... ainen... | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Cuma 8 Ağus. - 22:31:36 | |
| arkadaşlar partnerlikten evliliğe doğru yol alıyoruz................. | |
|
| |
Reuben Fletcher Kurtadam
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 8 Kan Durumu : Kurtlu Kişisel Özelliği : Alfa olmaya hevesli
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Cuma 8 Ağus. - 22:39:10 | |
| - Lynette Heloise Sneaux demiş ki:
- arkadaşlar partnerlikten evliliğe doğru yol alıyoruz.................
allah mesut etsin u.u | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Cuma 8 Ağus. - 22:47:43 | |
| - Reuben Fletcher demiş ki:
- Lynette Heloise Sneaux demiş ki:
allah mesut etsin u.u darısı başına inş | |
|
| |
Crystal Holly Walker Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : Ebrukot. Mesaj Sayısı : 68 Kan Durumu : Melez. Taraf : Façan yansın kaarşim. Kişisel Özelliği : Çekingen.
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Cuma 8 Ağus. - 22:53:47 | |
| - Lynette Heloise Sneaux demiş ki:
- Reuben Fletcher demiş ki:
- Lynette Heloise Sneaux demiş ki:
allah mesut etsin u.u darısı başına inş sap geldi sap gidicek o benim yüzümden evlenemicek apjfposkdpoasjd | |
|
| |
Makenna Bulstrode Carthago
Gerçek Adı : Aslı. Mesaj Sayısı : 15 Kan Durumu : Muggle Doğumlu. Taraf : Cruella.
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? C.tesi 9 Ağus. - 10:57:25 | |
| Oo eve dönüş yolculuğunda ben sürebilirmişim '^' büyük güç büyük sorumluluk getirir dsfkjdskfl | |
|
| |
Jocelyn Jansen Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek Adı : Esra. Mesaj Sayısı : 9 Kan Durumu : Melez. Kişisel Özelliği : Dik kafalı.
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? C.tesi 9 Ağus. - 20:47:16 | |
| Şu an tam kafasına seçmen şapka yerleştirilmiş de içten içe istediği bina gelsin diye dua eden, yeni yetme öğrenciyim. Ravenclaw olsun inşallak. sldkjfsdf Ay bir de tüküreyim senin gibi ağrıya be. | |
|
| |
Valeria Nerissa Wesley SYB Profesörü & Ravenclaw Bina Sorumlusu
Gerçek Adı : Ebrukot. Mesaj Sayısı : 137 Kan Durumu : Melez. Taraf : Bakanlık. Kişisel Özelliği : Hafif Ukala. Rp Partneri : Crownie.
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? C.tesi 9 Ağus. - 20:52:42 | |
| - Jocelyn Jansen demiş ki:
- Şu an tam kafasına seçmen şapka yerleştirilmiş de içten içe istediği bina gelsin diye dua eden, yeni yetme öğrenciyim. Ravenclaw olsun inşallak. sldkjfsdf
Ay bir de tüküreyim senin gibi ağrıya be. HAFILPAAAAF apsjfpasokdapojd | |
|
| |
Jocelyn Jansen Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek Adı : Esra. Mesaj Sayısı : 9 Kan Durumu : Melez. Kişisel Özelliği : Dik kafalı.
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? C.tesi 9 Ağus. - 20:57:13 | |
| YÜREĞİME Mİ İNDİRCEN EBRUKOT. dgdfhdfh
| |
|
| |
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? C.tesi 9 Ağus. - 23:52:03 | |
| site sessiz rainy mood açmıştım o da bitmiş, laleler beyaz açmıştım o da bitmiş aklım nerelere daldıysa artık sıkılmış hissediyorum seyir defteri gibin oldu -rainy mood hala devam ediyomuş arada bi gürledi | |
|
| |
George Crownie Unutturma Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : umut. Mesaj Sayısı : 202 Kan Durumu : a rh + Taraf : own my way. Kişisel Özelliği : . cesur. Rp Partneri : val. Özel Yeteneği : animagus (kurt) Evcil Hayvan : bukalemun
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Paz 10 Ağus. - 0:06:56 | |
| Cidden site çok durgunlaştı, biraz hareket getirelim gençler. Bu böyle olmayacak. | |
|
| |
Sedona Treveaux Suçlu
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Paz 10 Ağus. - 14:08:37 | |
| Hiç uğraşmak istemiyorum şimdi yemek hazırlamakla. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Paz 10 Ağus. - 19:45:28 | |
| | |
|
| |
| Şu an ne düşünüyorsun? | |
|