| Şu an ne düşünüyorsun? | |
|
+37Elwnyx Swiftfire Vincent Valentine Ysebel Moore Alec Brackenridge Stuart Lchemisst Eloa Moreau Lilith Charles Crestor Jocelyn Jansen Makenna Bulstrode Reuben Fletcher lleana Mıhaı Felicia L. O'Sheila Pearl Cousteau Europe Evan Adolfo W. Østergaard Crystal Holly Walker Eléanor Splendore Kamalia Ylva Rivera Antonije Hargrove Elijah V. Mc'Reid Garry Clifford Cristo Montrell Caitlin Gievonni Jimmy Kenzie Fliegel Belle Basilevsky Cecilia Anne Wesley Maximilian Beljean George Crownie Lorenzo d'Arrigo Aphrodis Audrey Phyllis Gisela Müller Sedona Treveaux Valeria Nerissa Wesley Neala Teagan Elbereth Crowley Landers 41 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Lilith Vampir
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Çarş. 13 Ağus. - 22:48:47 | |
| ^ Şu arkadaş keşke skype falan bakabilse aradan. Cidden bunu düşünüyorum... | |
|
| |
Lynette Heloise Sneaux Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : merve Mesaj Sayısı : 107 Kan Durumu : safkan Taraf : reene Kişisel Özelliği : adeta bir doutzen Rp Partneri : vasile, beyim. Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Perş. 14 Ağus. - 12:31:52 | |
| - Lilith demiş ki:
- ^ Şu arkadaş keşke skype falan bakabilse aradan. Cidden bunu düşünüyorum...
skype senin köpeen olsun | |
|
| |
Crystal Holly Walker Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : Ebrukot. Mesaj Sayısı : 68 Kan Durumu : Melez. Taraf : Façan yansın kaarşim. Kişisel Özelliği : Çekingen.
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Cuma 15 Ağus. - 20:37:13 | |
| şu an tamamen bundan ibaret aposjfpoajsd | |
|
| |
Eléanor Splendore Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : Merve. Mesaj Sayısı : 58 Kan Durumu : Melez. Kişisel Özelliği : Uykusuz, aksi, lanet.
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Cuma 15 Ağus. - 21:04:26 | |
| Ya şey düşündüm şimdi kepsi görünce, kepslerle muhabbet edilen bi başlık açılmalıgsgksdlşşgklsdg Hatta rp dışında üç beş satırlık manyak manyak rpler yapılmalı ay yine beyin fırtınası
| |
|
| |
Maximilian Beljean Gelecek Postası Editörü
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 120 Kan Durumu : Melez Kişisel Özelliği : Beyefendi Rp Partneri : Sedona
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? C.tesi 16 Ağus. - 9:58:00 | |
| ^ bi aralar sohbet başlığını millet 2 satırlık rplere dönüştürmüştü yea şimdi onu hatırladım öyle deyince ajksdljf bence o iş yaş u.u
bi de artık sitenin kurgusunu harekete geçirelim şurada. nerede benim müritlerim?!! akjsdljfşdgf | |
|
| |
Stuart Lchemisst Baş Seherbaz
Gerçek Adı : avşar Mesaj Sayısı : 17 Kan Durumu : kırmızı Kişisel Özelliği : gülerken maço, maçoyken gülo Rp Partneri : tek gecelik Özel Yeteneği : Metamorfmagus
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? C.tesi 16 Ağus. - 12:29:05 | |
| Siteye erişim hala sağlayamıyorum. btunnelden giriyorum bildiğin. | |
|
| |
Felicia L. O'Sheila Maradh
Gerçek Adı : Ebrukot. Mesaj Sayısı : 21 Kan Durumu : Safkan. Taraf : Maradh. Kişisel Özelliği : Sadist.
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? C.tesi 16 Ağus. - 15:35:13 | |
| egolarınızdan kurtulun da gelin ltf | |
|
| |
Elijah V. Mc'Reid Hogwarts Müdürü | KSKS Profesörü
Gerçek Adı : Arda Mesaj Sayısı : 63 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Bakışlarıyla, umursamaz bir tavır ön plana koyar. İnsanlarla göz teması kurmayı sevmez. Zekidir ve içindeki duygusal yanı zamanla körelmiştir.
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? C.tesi 16 Ağus. - 18:16:22 | |
| Şu siteye girerken çektiğim eziyeti, Havayollarında bile yaşamıyorum Harbiden Chrome, Explorer, Mozilla işe yaramıyor. | |
|
| |
Gerçek Adı : merve Mesaj Sayısı : 107 Kan Durumu : safkan Taraf : reene Kişisel Özelliği : adeta bir doutzen Rp Partneri : vasile, beyim. Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? C.tesi 16 Ağus. - 21:19:37 | |
| keşke bu kadar yalnız olmasam... şu an yalnızlık çekiyrm. baya hem de gideyim de az daha keps aranıp mal mal güleyim | |
|
| |
Alec Brackenridge Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi Başkan Yardımcısı
Gerçek Adı : hande Mesaj Sayısı : 12 Kan Durumu : sihirli muggle kanı. Taraf : güzel şeyler. Kişisel Özelliği : gündüz iş adamı, sonra parti insanı. Rp Partneri : yeni kurtuldu birinden.
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Çarş. 20 Ağus. - 0:25:50 | |
| Bu aralar tek eğlencem, mutluluğum Ice Bucket Challenge videoları oldu ya . Ben de başımdan bi buzlu su döküp kendime güzel uğraşlar bulmalıyım ama gecenin üç buçuğunda napem ben? Napem? Luke'un videosunu tekrar izleyeyim ya.. | |
|
| |
Crystal Holly Walker Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : Ebrukot. Mesaj Sayısı : 68 Kan Durumu : Melez. Taraf : Façan yansın kaarşim. Kişisel Özelliği : Çekingen.
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Çarş. 20 Ağus. - 22:32:10 | |
| house artık inmelisin seni tekrar izlemek istiyorum 60 gb ile üç gündür eziyet ediyon bana 6 sezonun indi 2 kaldı ama artık bitmelisin bence | |
|
| |
Belle Basilevsky Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 54 Taraf : kırmızı ruj Kişisel Özelliği : aç Rp Partneri : lucas'ı eléanor'a yar etmem. <3 Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Perş. 21 Ağus. - 9:48:52 | |
| daha valiz alcam ütü alcam fön makinesi alcam bissürü ıvır zıvır ve bunların hepsini ne zaman yapıcam? haha spr soru. BEBEK BAKIYORUM BEN BE VAKTİM Mİ VAR | |
|
| |
Ysebel Moore Mitoloji Profesörü
Gerçek Adı : Nagehan Mesaj Sayısı : 29 Kan Durumu : Safkan
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Cuma 22 Ağus. - 13:10:59 | |
| Rpsiz karakter kasan bi ben varım herhalde asdffa bir de öğrenci mi açsam adgfsdag | |
|
| |
Vincent Valentine Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : Lolicanlı. Mesaj Sayısı : 46 Kan Durumu : Melez. Taraf : Leslie Chow. Kişisel Özelliği : Sessiz, sakin.
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Cuma 22 Ağus. - 13:23:15 | |
| - Ysebel Moore demiş ki:
- Rpsiz karakter kasan bi ben varım herhalde asdffa bir de öğrenci mi açsam adgfsdag
Yetişkinlerin kaderi... Hiç yetişkin oynatamadım o yüzden doğru dürüst T_T | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek Adı : Çisem Mesaj Sayısı : 58 Kan Durumu : Melez Taraf : Tarafsız Kişisel Özelliği : Konuşmayı çok sevmemesi
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Cuma 22 Ağus. - 13:47:08 | |
| Benim de öğrenci rp yapmadı daha bakalım T_T Uhm. Site hızlı olsa da insanlar girmeye çalışırken sıkılıp kapamasalar, şahsen çok yaptım. Aah aah. | |
|
| |
Gerçek Adı : Lolicanlı. Mesaj Sayısı : 46 Kan Durumu : Melez. Taraf : Leslie Chow. Kişisel Özelliği : Sessiz, sakin.
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Cuma 22 Ağus. - 15:34:03 | |
| Siteye girebildiğiniz zamanlar RP yapın derim arkadaşlar. Zira bir daha girmeniz saatlerinizi alabilir... | |
|
| |
Elwnyx Swiftfire Slytherin III. Sınıf
Gerçek Adı : Işın Mesaj Sayısı : 81 Kan Durumu : A rh + Taraf : Belirsiz Kişisel Özelliği : Sosyopat Rp Partneri : Herkes olabilir, Ruh haline bağlı Evcil Hayvan : Kedi
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Cuma 22 Ağus. - 15:54:04 | |
| başlık açtım beklerim o zaman yaşasın rp | |
|
| |
Sedona Treveaux Suçlu
Gerçek Adı : Aslı. Mesaj Sayısı : 48 Kan Durumu : Safkan. Rp Partneri : Maximilian.
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Cuma 22 Ağus. - 16:18:07 | |
| Ufff ben major crimes izlemeye çalışıyorum babaannem arka sokaklar. İki dizi arasındaki uçurum ve çektiğim çile >>>> | |
|
| |
Luxa André Esrar Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 175 Kişisel Özelliği : esrarkeş Evcil Hayvan : pug
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Cuma 22 Ağus. - 16:33:29 | |
| kaptan amerikanın yeni filmi neymiş öyle ya. hafife alırdık adamı, bir kalkanla uçak düşürdü... HAIL HYDRA! <3 | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek Adı : Çisem Mesaj Sayısı : 58 Kan Durumu : Melez Taraf : Tarafsız Kişisel Özelliği : Konuşmayı çok sevmemesi
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Cuma 22 Ağus. - 16:34:48 | |
| Audrey'im de rp yapsın istiyorum, hep Lilith, hep Lucas nereye kadar | |
|
| |
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 175 Kişisel Özelliği : esrarkeş Evcil Hayvan : pug
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Cuma 22 Ağus. - 23:09:29 | |
| Belle'im de rp yapsın istiyorum. Çisot??? :') k5 | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? C.tesi 23 Ağus. - 9:47:58 | |
| - Luxa André demiş ki:
- Belle'im de rp yapsın iöbürorum. Çisot??? :') k5
İsot Çiğköfte YA SEN NABIYON bi de doğum gününde bi sürpriz ayarliyosun sonraki yıl daha iyisini istiyorsun SİMDİ DE AKLİNA BİSİ GELMİYO çıtayı yüksek tutmayacaksın be, insanlar boşuna demiyo yani beklenti yuksek oluyor o zaman -beynim yandı düşünmekten- | |
|
| |
Elwnyx Swiftfire Slytherin III. Sınıf
Gerçek Adı : Işın Mesaj Sayısı : 81 Kan Durumu : A rh + Taraf : Belirsiz Kişisel Özelliği : Sosyopat Rp Partneri : Herkes olabilir, Ruh haline bağlı Evcil Hayvan : Kedi
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? C.tesi 23 Ağus. - 19:40:08 | |
| gryfindorlulalara ne oldu? | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? C.tesi 23 Ağus. - 23:01:57 | |
| Eskisi gibi kafama bir şey takmasam ne güzel olmaz mıydı... | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Paz 24 Ağus. - 19:29:55 | |
| - Lynette Heloise Sneaux demiş ki:
- Luxa André demiş ki:
- Belle'im de rp yapsın iöbürorum. Çisot??? :') k5
İsot Çiğköfte YA SEN NABIYON
AHAHHAHJDKFGKJFD BEYİN FIRTINASI <3 düşünüyorum ki acb arda hayatta mı...... | |
|
| |
| Şu an ne düşünüyorsun? | |
|