| Şu an ne düşünüyorsun? | |
|
+37Elwnyx Swiftfire Vincent Valentine Ysebel Moore Alec Brackenridge Stuart Lchemisst Eloa Moreau Lilith Charles Crestor Jocelyn Jansen Makenna Bulstrode Reuben Fletcher lleana Mıhaı Felicia L. O'Sheila Pearl Cousteau Europe Evan Adolfo W. Østergaard Crystal Holly Walker Eléanor Splendore Kamalia Ylva Rivera Antonije Hargrove Elijah V. Mc'Reid Garry Clifford Cristo Montrell Caitlin Gievonni Jimmy Kenzie Fliegel Belle Basilevsky Cecilia Anne Wesley Maximilian Beljean George Crownie Lorenzo d'Arrigo Aphrodis Audrey Phyllis Gisela Müller Sedona Treveaux Valeria Nerissa Wesley Neala Teagan Elbereth Crowley Landers 41 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Elijah V. Mc'Reid Hogwarts Müdürü | KSKS Profesörü
Gerçek Adı : Arda Mesaj Sayısı : 63 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Bakışlarıyla, umursamaz bir tavır ön plana koyar. İnsanlarla göz teması kurmayı sevmez. Zekidir ve içindeki duygusal yanı zamanla körelmiştir.
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Çarş. 6 Ağus. - 13:57:40 | |
| Dinlediğim müziğin etkisinden olsa gerek, bateri çalarken baget kırasım var. | |
|
| |
Antonije Hargrove Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek Adı : Cihan. Mesaj Sayısı : 17 Kan Durumu : Melez Taraf : Karanlık Kişisel Özelliği : Gücü elinde tutmayı seven bir yapısı vardır, Genel olarak arkadaşlık bağına önem versede, bu bağlar çıkar üzerine kuruludur. Rp Partneri : Bir çaresi bulunur elbet.. Evcil Hayvan : Piems | Sibirya Kurdu
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Çarş. 6 Ağus. - 14:22:39 | |
| Benim abilerim burada ha | |
|
| |
Luxa André Esrar Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 175 Kişisel Özelliği : esrarkeş Evcil Hayvan : pug
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Çarş. 6 Ağus. - 17:08:31 | |
| bugün sadece 1 bölüm friends izleyerek *az friends izleme rekoru*nu kırdım glb... | |
|
| |
Sedona Treveaux Suçlu
Gerçek Adı : Aslı. Mesaj Sayısı : 48 Kan Durumu : Safkan. Rp Partneri : Maximilian.
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Çarş. 6 Ağus. - 17:10:59 | |
| | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek Adı : Çisem Mesaj Sayısı : 58 Kan Durumu : Melez Taraf : Tarafsız Kişisel Özelliği : Konuşmayı çok sevmemesi
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Çarş. 6 Ağus. - 17:17:33 | |
| MMORPGlerde neden party bulmak bu kadar zor olmak zorunda? | |
|
| |
Kamalia Ylva Rivera Kurtkadın
Gerçek Adı : Aslı. Mesaj Sayısı : 6 Kan Durumu : Melez.
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Çarş. 6 Ağus. - 17:20:40 | |
| İtiraf ediyorum başlığı yok o yüzden buraya yazayım, on beş yaşındaki karaktere uygun kurgu yapamayacağım için öğrenci karakter almıyorum dskfjdsf | |
|
| |
Eléanor Splendore Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : Merve. Mesaj Sayısı : 58 Kan Durumu : Melez. Kişisel Özelliği : Uykusuz, aksi, lanet.
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Çarş. 6 Ağus. - 18:00:03 | |
| Ben de bi itirafta bulunmak istiyorum o zaman, bi rpyi seksen saatte yazdım o da istediğim gibi olmadı baya paslanmışız nasıl yapsak bilemiyorum............................. | |
|
| |
Maximilian Beljean Gelecek Postası Editörü
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 120 Kan Durumu : Melez Kişisel Özelliği : Beyefendi Rp Partneri : Sedona
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Çarş. 6 Ağus. - 18:14:52 | |
| O zaman ben de itiraf başlığı açayım rahatlayalım aksldlşf | |
|
| |
Belle Basilevsky Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 54 Taraf : kırmızı ruj Kişisel Özelliği : aç Rp Partneri : lucas'ı eléanor'a yar etmem. <3 Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Çarş. 6 Ağus. - 19:15:31 | |
| okul açılaydı iyiydi ya....
bkz. hogwarts | |
|
| |
Gerçek Adı : Merve. Mesaj Sayısı : 58 Kan Durumu : Melez. Kişisel Özelliği : Uykusuz, aksi, lanet.
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Çarş. 6 Ağus. - 19:22:04 | |
| ban yememe şu kadarcık kaldı rpci modunu açıp ciddi olmalıyım. rpci dediğin sert bakışlı dik mağrur yiğit atılgandır gözleri ateş saçar ciddi olur | |
|
| |
Crystal Holly Walker Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : Ebrukot. Mesaj Sayısı : 68 Kan Durumu : Melez. Taraf : Façan yansın kaarşim. Kişisel Özelliği : Çekingen.
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Çarş. 6 Ağus. - 19:23:27 | |
| - Eléanor Splendore demiş ki:
- ban yememe şu kadarcık kaldı rpci modunu açıp ciddi olmalıyım. rpci dediğin sert bakışlı dik mağrur yiğit atılgandır gözleri ateş saçar ciddi olur
güneşle rp yi bırakmalıyız, bu tanımdan sonra onu fark ettimapsojdpaoj PEPÜT GEL GİDİYOOOZ | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Çarş. 6 Ağus. - 19:26:30 | |
| - Crystal Holly Walker demiş ki:
- Eléanor Splendore demiş ki:
- ban yememe şu kadarcık kaldı rpci modunu açıp ciddi olmalıyım. rpci dediğin sert bakışlı dik mağrur yiğit atılgandır gözleri ateş saçar ciddi olur
güneşle rp yi bırakmalıyız, bu tanımdan sonra onu fark ettimapsojdpaoj PEPÜT GEL GİDİYOOOZ BAN YEMİYOSAM DEVAM EDİYORUM O VAKİT SAYIN ADMİNİM saygılarımla, sevgilerimle | |
|
| |
Sedona Treveaux Suçlu
Gerçek Adı : Aslı. Mesaj Sayısı : 48 Kan Durumu : Safkan. Rp Partneri : Maximilian.
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Çarş. 6 Ağus. - 19:52:42 | |
| | |
|
| |
Belle Basilevsky Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 54 Taraf : kırmızı ruj Kişisel Özelliği : aç Rp Partneri : lucas'ı eléanor'a yar etmem. <3 Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Çarş. 6 Ağus. - 20:12:18 | |
| BAŞLIĞI İLANA GELMEYEN BAN DİYE DEĞİŞTİRSEM gelen olur mu acb bkz. adminliği kişisel çıkarları uğruna kullanmak GÜNEŞ!! BİRLEŞİN!! DKFJHGKFDGH | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Çarş. 6 Ağus. - 20:29:15 | |
| kaader kaahpe kadeeer ağlarını ördün müüü yaaardan yok hiç haber yar kaldın mı öööööldün mü
sevdiceğime de selamlarımı gönderiyorum.
ayşegül o filmi de izlemiycen
| |
|
| |
Cristo Montrell Gryffindor IV. Sınıf
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 22 Kan Durumu : Muggle Doğumlu Taraf : Keyos. Kişisel Özelliği : Yabani, düzensiz, başına buyruk Rp Partneri : Ebrukot <3 Özel Yeteneği : Galonlarca işemek.
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Çarş. 6 Ağus. - 20:32:36 | |
| - Belle Basilevsky demiş ki:
- BAŞLIĞI İLANA GELMEYEN BAN DİYE DEĞİŞTİRSEM
gelen olur mu acb
bkz. adminliği kişisel çıkarları uğruna kullanmak
GÜNEŞ!! BİRLEŞİN!! DKFJHGKFDGH ARKDŞLR ADMİN YETKİLERİNİ KÖTÜYE KULLANIYO!!! BİRLEŞELİM !!!!! askldlkfşdigf | |
|
| |
Adolfo W. Østergaard Seherbaz
Gerçek Adı : Eren. Mesaj Sayısı : 36 Kan Durumu : Safkan. Taraf : Tarafsız. Kişisel Özelliği : seksi. Rp Partneri : Gisela. <3
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Çarş. 6 Ağus. - 20:51:39 | |
| ya bir şey diyeceğim. seyir defterinde niye tarih belirtiyoruz? zaten üstte saat yazıyor. nys. bir an aklıma geldi, söyleyim dedim. - Spoiler:
| |
|
| |
Sedona Treveaux Suçlu
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Çarş. 6 Ağus. - 20:57:18 | |
| ^gelenek olmuş artık o Yarın yağmur yağmasa bari.
| |
|
| |
Maximilian Beljean Gelecek Postası Editörü
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 120 Kan Durumu : Melez Kişisel Özelliği : Beyefendi Rp Partneri : Sedona
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Çarş. 6 Ağus. - 21:12:12 | |
| - Adolfo W. Østergaard demiş ki:
- ya bir şey diyeceğim.
seyir defterinde niye tarih belirtiyoruz? zaten üstte saat yazıyor. nys. bir an aklıma geldi, söyleyim dedim.
- Spoiler:
yazmamak da bi seçenek tabii | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Çarş. 6 Ağus. - 21:46:39 | |
| kız üzerime kustu bildiğin ya, başka bi şey düşünemiyorum arkadaşlar.. | |
|
| |
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 175 Kişisel Özelliği : esrarkeş Evcil Hayvan : pug
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Çarş. 6 Ağus. - 23:06:36 | |
| itinayla kusulur mervecim... | |
|
| |
George Crownie Unutturma Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : umut. Mesaj Sayısı : 202 Kan Durumu : a rh + Taraf : own my way. Kişisel Özelliği : . cesur. Rp Partneri : val. Özel Yeteneği : animagus (kurt) Evcil Hayvan : bukalemun
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Çarş. 6 Ağus. - 23:12:11 | |
| Başlıktaki konuyu nasıl değiştirsem diye düşünüyorum asdafasd.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Çarş. 6 Ağus. - 23:24:09 | |
| yarın da bakan hanımdan rpler yazcam kısmetse, güzel güzel kurgular hazırlamayı düşünüyorumm | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Perş. 7 Ağus. - 0:11:06 | |
| bi gizem eksik... lanet ösym.... | |
|
| |
George Crownie Unutturma Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : umut. Mesaj Sayısı : 202 Kan Durumu : a rh + Taraf : own my way. Kişisel Özelliği : . cesur. Rp Partneri : val. Özel Yeteneği : animagus (kurt) Evcil Hayvan : bukalemun
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Perş. 7 Ağus. - 0:34:57 | |
| 3 snickers yedim lan, bir de koşuya çıkıyorum. Artık yarın bütün Yalova'yı koşarız herhalde! | |
|
| |
| Şu an ne düşünüyorsun? | |
|