| Şu an ne düşünüyorsun? | |
|
+37Elwnyx Swiftfire Vincent Valentine Ysebel Moore Alec Brackenridge Stuart Lchemisst Eloa Moreau Lilith Charles Crestor Jocelyn Jansen Makenna Bulstrode Reuben Fletcher lleana Mıhaı Felicia L. O'Sheila Pearl Cousteau Europe Evan Adolfo W. Østergaard Crystal Holly Walker Eléanor Splendore Kamalia Ylva Rivera Antonije Hargrove Elijah V. Mc'Reid Garry Clifford Cristo Montrell Caitlin Gievonni Jimmy Kenzie Fliegel Belle Basilevsky Cecilia Anne Wesley Maximilian Beljean George Crownie Lorenzo d'Arrigo Aphrodis Audrey Phyllis Gisela Müller Sedona Treveaux Valeria Nerissa Wesley Neala Teagan Elbereth Crowley Landers 41 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Elaine Jeseven Dırdırcı Editörü
Gerçek Adı : merve Mesaj Sayısı : 6 Kan Durumu : melez Kişisel Özelliği : çenesi düşük
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Paz 24 Ağus. - 21:47:28 | |
| Ayşegüle içim geçmiş diyorum uyu diyo ya yaşlandım ben ondan diyorum uyu diyo. bi de şey fark ettim kesin ben de pis bi babane olcam AY ÇOK KORKUNÇ Çok deli şeyler düşünüyorum niye böyle oldu | |
|
| |
Maximilian Beljean Gelecek Postası Editörü
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 120 Kan Durumu : Melez Kişisel Özelliği : Beyefendi Rp Partneri : Sedona
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Ptsi 25 Ağus. - 6:30:05 | |
| | |
|
| |
Elwnyx Swiftfire Slytherin III. Sınıf
Gerçek Adı : Işın Mesaj Sayısı : 81 Kan Durumu : A rh + Taraf : Belirsiz Kişisel Özelliği : Sosyopat Rp Partneri : Herkes olabilir, Ruh haline bağlı Evcil Hayvan : Kedi
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Ptsi 25 Ağus. - 12:34:15 | |
| niye kimse benle rp yapmıyor yahu | |
|
| |
Reene Vaduva Slytherin I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 4 Taraf : elèanor ablam <3 Rp Partneri : lynette annem ve vasile babam <3
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Ptsi 25 Ağus. - 20:45:27 | |
| içimdeki çocuğu dışarı yansıttım.... dsfkljghjsfghjfdkg | |
|
| |
Lynette Heloise Sneaux Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : merve Mesaj Sayısı : 107 Kan Durumu : safkan Taraf : reene Kişisel Özelliği : adeta bir doutzen Rp Partneri : vasile, beyim. Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Ptsi 25 Ağus. - 23:39:52 | |
| - Reene Vaduva demiş ki:
- içimdeki çocuğu dışarı yansıttım.... dsfkljghjsfghjfdkg
Ay şunun güzelliğine bi bakkkk | |
|
| |
Luxa André Esrar Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 175 Kişisel Özelliği : esrarkeş Evcil Hayvan : pug
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Salı 26 Ağus. - 8:36:20 | |
| bitse de gitsek. merve reene'i siz yarattınız kdjxlsxkjaj | |
|
| |
Gerçek Adı : Işın Mesaj Sayısı : 81 Kan Durumu : A rh + Taraf : Belirsiz Kişisel Özelliği : Sosyopat Rp Partneri : Herkes olabilir, Ruh haline bağlı Evcil Hayvan : Kedi
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Salı 26 Ağus. - 18:19:35 | |
| bir insan nasıl 10 numara cheesecake yapmayı başarmasına rağmen kıytırık bir kurabiye yapmayı beceremez? Ciddi olarak merak ediyorum | |
|
| |
Belle Basilevsky Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 54 Taraf : kırmızı ruj Kişisel Özelliği : aç Rp Partneri : lucas'ı eléanor'a yar etmem. <3 Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Çarş. 27 Ağus. - 5:20:24 | |
| işteki 3. günüm ve hâlâ pes etmedim BENCE İŞ HAYATINA TEMELLİ ATILMAYA HAZIRIM DFKGJHJKFDG | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek Adı : Çisem Mesaj Sayısı : 58 Kan Durumu : Melez Taraf : Tarafsız Kişisel Özelliği : Konuşmayı çok sevmemesi
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Çarş. 27 Ağus. - 16:46:35 | |
| Reene'e erkek ikiz kardeş mi açsam diye düşünmüyor değilim... adskjgsd SÜLALE KURALIM. | |
|
| |
George Crownie Unutturma Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : umut. Mesaj Sayısı : 202 Kan Durumu : a rh + Taraf : own my way. Kişisel Özelliği : . cesur. Rp Partneri : val. Özel Yeteneği : animagus (kurt) Evcil Hayvan : bukalemun
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Çarş. 27 Ağus. - 17:23:42 | |
| | |
|
| |
Belle Basilevsky Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 54 Taraf : kırmızı ruj Kişisel Özelliği : aç Rp Partneri : lucas'ı eléanor'a yar etmem. <3 Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Çarş. 27 Ağus. - 20:35:13 | |
| açık ara farkla kendimi sitenin şıpsevdisi ilan ediyorum. hatta baya sitenin değil tüm dünyanın filan bile olabilirfjdklhfdkghf | |
|
| |
George Crownie Unutturma Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : umut. Mesaj Sayısı : 202 Kan Durumu : a rh + Taraf : own my way. Kişisel Özelliği : . cesur. Rp Partneri : val. Özel Yeteneği : animagus (kurt) Evcil Hayvan : bukalemun
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Çarş. 27 Ağus. - 21:22:33 | |
| Kamp kurguları yazılsa keşke de biraz hareketlenme fırsatımız olsa. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Perş. 28 Ağus. - 7:37:16 | |
| hangi akla hizmet kahveli duş zımbırtısı aldım ki ben? zaten kahve bağımlısıyım şimdi canım daha da kahve istiyor | |
|
| |
Luxa André Esrar Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 175 Kişisel Özelliği : esrarkeş Evcil Hayvan : pug
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Ptsi 1 Eyl. - 18:41:39 | |
| pardon bişi sorucam NEDEN ÖLDÜK YA OF | |
|
| |
| Şu an ne düşünüyorsun? | |
|