| Şu an ne düşünüyorsun? | |
|
+37Elwnyx Swiftfire Vincent Valentine Ysebel Moore Alec Brackenridge Stuart Lchemisst Eloa Moreau Lilith Charles Crestor Jocelyn Jansen Makenna Bulstrode Reuben Fletcher lleana Mıhaı Felicia L. O'Sheila Pearl Cousteau Europe Evan Adolfo W. Østergaard Crystal Holly Walker Eléanor Splendore Kamalia Ylva Rivera Antonije Hargrove Elijah V. Mc'Reid Garry Clifford Cristo Montrell Caitlin Gievonni Jimmy Kenzie Fliegel Belle Basilevsky Cecilia Anne Wesley Maximilian Beljean George Crownie Lorenzo d'Arrigo Aphrodis Audrey Phyllis Gisela Müller Sedona Treveaux Valeria Nerissa Wesley Neala Teagan Elbereth Crowley Landers 41 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Lynette Heloise Sneaux Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : merve Mesaj Sayısı : 107 Kan Durumu : safkan Taraf : reene Kişisel Özelliği : adeta bir doutzen Rp Partneri : vasile, beyim. Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Paz 10 Ağus. - 21:02:11 | |
| diyaloglarda öyle bi yardırdım ki güzel olsun kötü olsun hiç mi hiç aldırmadım arkadaşlar, itiraf gibi düşünce olsun bu da | |
|
| |
lleana Mıhaı Slytherin V. Sınıf
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Paz 10 Ağus. - 21:46:44 | |
| Hem rp yazmak isteyip hemde delicesine üşendiğim zamanlardan birindeyiz yine. | |
|
| |
Gerçek Adı : merve Mesaj Sayısı : 107 Kan Durumu : safkan Taraf : reene Kişisel Özelliği : adeta bir doutzen Rp Partneri : vasile, beyim. Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Paz 10 Ağus. - 22:33:17 | |
| artık bi sevgilim yok sanırım onu düşünüyorum | |
|
| |
Crowley Landers Hufflepuff V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 19 Kan Durumu : Melez. Taraf : Ceryancı. Kişisel Özelliği : Mükemmoş. Rp Partneri : Fligel.
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Paz 10 Ağus. - 22:37:20 | |
| GÜNEŞ VAZAP BAKMIYON, SKYPE YOKSUN O ZAMAN BUNU GÖÖÖR. YENİ ÇEVİRİ ALDIM AŞKO SENİ BEKLİYOOM <3 | |
|
| |
Maximilian Beljean Gelecek Postası Editörü
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 120 Kan Durumu : Melez Kişisel Özelliği : Beyefendi Rp Partneri : Sedona
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Ptsi 11 Ağus. - 5:34:23 | |
| ^ uyuyodum lan işe geliyoruz sabahın 7 buçuğunda hbrn yk glb .s | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Ptsi 11 Ağus. - 7:22:25 | |
| hadi şu insan işi var gücü var ben ne halt yemeye sabahın köründe uyanıyorum acaba?? niçin yani | |
|
| |
Cristo Montrell Gryffindor IV. Sınıf
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 22 Kan Durumu : Muggle Doğumlu Taraf : Keyos. Kişisel Özelliği : Yabani, düzensiz, başına buyruk Rp Partneri : Ebrukot <3 Özel Yeteneği : Galonlarca işemek.
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Ptsi 11 Ağus. - 7:47:07 | |
| ^ kişisel zevk olabilir bence bi daha düşün ahahdjsjkl | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Ptsi 11 Ağus. - 8:12:35 | |
| beş saat bile sürmedi belki, göz ağrısıyla uyandım nası bi zevk olabilir bu..dfshdfshsdfh bi de, ŞU KAMPI EN ETKİLİ ZAMANDA EN YAKIN ZAMANDA BAŞLATALIM HADİ YA SİTEYE RENK GELİR plz. | |
|
| |
Sedona Treveaux Suçlu
Gerçek Adı : Aslı. Mesaj Sayısı : 48 Kan Durumu : Safkan. Rp Partneri : Maximilian.
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Ptsi 11 Ağus. - 15:55:20 | |
| Bu şarkıyı dinlediğimde rp yazasım geliyor sdkfjskfs | |
|
| |
Jocelyn Jansen Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek Adı : Esra. Mesaj Sayısı : 9 Kan Durumu : Melez. Kişisel Özelliği : Dik kafalı.
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Ptsi 11 Ağus. - 18:10:56 | |
| Sanırım rp yazmam lazım. Daha doğrusu, bir şeyler yazmam lazım. | |
|
| |
Sedona Treveaux Suçlu
Gerçek Adı : Aslı. Mesaj Sayısı : 48 Kan Durumu : Safkan. Rp Partneri : Maximilian.
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Ptsi 11 Ağus. - 18:37:49 | |
| ^sims dışında bişiler yapmak lazım tabi sdkfdjskfljsl her sene değiştiriyolar şu seçmeli ders kurallarını meeeh | |
|
| |
Luxa André Esrar Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 175 Kişisel Özelliği : esrarkeş Evcil Hayvan : pug
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Ptsi 11 Ağus. - 18:42:46 | |
| ya benim hayatıma neler oluyo böyle birileri bir açıklama yapabilir mi artık lütfen. | |
|
| |
Charles Crestor Suçlu
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Salı 12 Ağus. - 1:26:32 | |
| Fast & Furious'la büyümüş nesle yarış filmi diye bu kadar kötü bi Need for Speed filmini kakalamaya utanmamışlar mı hiç | |
|
| |
Eléanor Splendore Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : Merve. Mesaj Sayısı : 58 Kan Durumu : Melez. Kişisel Özelliği : Uykusuz, aksi, lanet.
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Salı 12 Ağus. - 6:55:55 | |
| yine ben ve yine 9.30 arkadaşlar, rp yazmaya geldim ama oyuna girdimlşdfhshkdfh
| |
|
| |
Makenna Bulstrode Carthago
Gerçek Adı : Aslı. Mesaj Sayısı : 15 Kan Durumu : Muggle Doğumlu. Taraf : Cruella.
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Salı 12 Ağus. - 7:35:30 | |
| Hangi karakterime girsem Merve'den özel mesaj gelmiş slkfjsklfsklf | |
|
| |
Maximilian Beljean Gelecek Postası Editörü
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 120 Kan Durumu : Melez Kişisel Özelliği : Beyefendi Rp Partneri : Sedona
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Salı 12 Ağus. - 7:37:56 | |
| şirket yine bi mola sonrası kaynatıyo akdlsjfdig benim de işlerim bitmiş başka şeyler öğreniim bari | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Salı 12 Ağus. - 8:04:05 | |
| - Makenna Bulstrode demiş ki:
- Hangi karakterime girsem Merve'den özel mesaj gelmiş slkfjsklfsklf
AMA DEMİŞTİMGKSFJHLKŞDFJLHSDFHFDH biriyle de değil büsürü olan karakterimle attım iyice empoze etmişimdir bence kurguyu beyninde güzelce yedirmişsindir... | |
|
| |
Lilith Vampir
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Salı 12 Ağus. - 12:33:48 | |
| Yine bomboş bir gün olacak, yay. | |
|
| |
Sedona Treveaux Suçlu
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Salı 12 Ağus. - 12:44:48 | |
| - Lynette Heloise Sneaux demiş ki:
- Makenna Bulstrode demiş ki:
- Hangi karakterime girsem Merve'den özel mesaj gelmiş slkfjsklfsklf
AMA DEMİŞTİMGKSFJHLKŞDFJLHSDFHFDH biriyle de değil büsürü olan karakterimle attım iyice empoze etmişimdir bence kurguyu beyninde güzelce yedirmişsindir... başka şey düşünemez oldum =P | |
|
| |
Eloa Moreau Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : Ecem. Mesaj Sayısı : 14 Kan Durumu : Melez. Taraf : Hayden Christensen. Kişisel Özelliği : Kibirli.
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Salı 12 Ağus. - 16:18:42 | |
| | |
|
| |
Adolfo W. Østergaard Seherbaz
Gerçek Adı : Eren. Mesaj Sayısı : 36 Kan Durumu : Safkan. Taraf : Tarafsız. Kişisel Özelliği : seksi. Rp Partneri : Gisela. <3
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Çarş. 13 Ağus. - 19:27:41 | |
| grafikleri de tamamalayıp temayı bir an önce bitirmeyi, and and mervönün ünlüsü. asdkljasd - Spoiler:
şşş, gisela görmesin. : ))
| |
|
| |
Gisela Müller İksir Profesörü
Gerçek Adı : Beyza Mesaj Sayısı : 99 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Burnu estetik, obsesif Rp Partneri : Uzatmalım Adolfo Özel Yeteneği : Pür Veela
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Çarş. 13 Ağus. - 19:57:31 | |
| Bari benim admin olmadığım bi sitede yap şunu be adam!! | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Çarş. 13 Ağus. - 20:20:48 | |
| ben olsam banlardım............ gksdlşaklşgklsdklşgklşasdg
-BEN SEVGİLİMLE ATARLI GİDERLİ OLUYOSAM HERKES OLSUNGASKLGKJASDJGD-
şaka bi yana, aklıma getirdim ulan gitme sana muhtacım dinleyip efkara bağlayacağım.
| |
|
| |
Lilith Vampir
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Çarş. 13 Ağus. - 21:14:07 | |
| Öf sıkıntıdan tek oturuşta 12 bölümlük anime bitirdim. Bildiğin açtım turkanime'yi, 'hmm bu' diyip açtım izledim. Hayat çok sıkıcı | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Çarş. 13 Ağus. - 21:38:43 | |
| ARKADAŞLAR SİTENİN NABZI ATMIYO ARKADAŞALR NABIZ ALAMIYORUM höf sıkıldım | |
|
| |
| Şu an ne düşünüyorsun? | |
|