| Şu an ne düşünüyorsun? | |
|
+37Elwnyx Swiftfire Vincent Valentine Ysebel Moore Alec Brackenridge Stuart Lchemisst Eloa Moreau Lilith Charles Crestor Jocelyn Jansen Makenna Bulstrode Reuben Fletcher lleana Mıhaı Felicia L. O'Sheila Pearl Cousteau Europe Evan Adolfo W. Østergaard Crystal Holly Walker Eléanor Splendore Kamalia Ylva Rivera Antonije Hargrove Elijah V. Mc'Reid Garry Clifford Cristo Montrell Caitlin Gievonni Jimmy Kenzie Fliegel Belle Basilevsky Cecilia Anne Wesley Maximilian Beljean George Crownie Lorenzo d'Arrigo Aphrodis Audrey Phyllis Gisela Müller Sedona Treveaux Valeria Nerissa Wesley Neala Teagan Elbereth Crowley Landers 41 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Europe Evan Hufflepuff V. Sınıf
Gerçek Adı : asena Mesaj Sayısı : 18 Kan Durumu : melez Taraf : aydınlık
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Perş. 7 Ağus. - 2:34:50 | |
| acaba yürüşe falan mı çıksam? azıcık koşarım? ama uykum da geldi gibi. | |
|
| |
Sedona Treveaux Suçlu
Gerçek Adı : Aslı. Mesaj Sayısı : 48 Kan Durumu : Safkan. Rp Partneri : Maximilian.
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Perş. 7 Ağus. - 6:45:45 | |
| Dün o kadar sinek avladım yine yemişler yine yemişler -.- | |
|
| |
Cristo Montrell Gryffindor IV. Sınıf
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 22 Kan Durumu : Muggle Doğumlu Taraf : Keyos. Kişisel Özelliği : Yabani, düzensiz, başına buyruk Rp Partneri : Ebrukot <3 Özel Yeteneği : Galonlarca işemek.
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Perş. 7 Ağus. - 10:57:49 | |
| yine bir öğlen yemeği sonrası içimdeki isteksizlik had safhada... | |
|
| |
Eléanor Splendore Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : Merve. Mesaj Sayısı : 58 Kan Durumu : Melez. Kişisel Özelliği : Uykusuz, aksi, lanet.
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Perş. 7 Ağus. - 13:09:21 | |
| le trio joubran dinlerken güzel yazabildiğimi fark ettim. geçen yıl yazdığım o hayvani hikayeyi de bunları dinlerken yazmıştım sanırım. | |
|
| |
Cristo Montrell Gryffindor IV. Sınıf
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 22 Kan Durumu : Muggle Doğumlu Taraf : Keyos. Kişisel Özelliği : Yabani, düzensiz, başına buyruk Rp Partneri : Ebrukot <3 Özel Yeteneği : Galonlarca işemek.
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Perş. 7 Ağus. - 13:49:15 | |
| geçmek bilmez saatlere geldik yine... sınanıyoruz!!! birleşelim!!! akslşdkişf | |
|
| |
Sedona Treveaux Suçlu
Gerçek Adı : Aslı. Mesaj Sayısı : 48 Kan Durumu : Safkan. Rp Partneri : Maximilian.
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Perş. 7 Ağus. - 14:47:42 | |
| Kızarmak yerine biraz bronzlaşsam keşke. Istakoz gibi oldum =D | |
|
| |
Luxa André Esrar Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 175 Kişisel Özelliği : esrarkeş Evcil Hayvan : pug
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Perş. 7 Ağus. - 15:38:34 | |
| insanlar tatillerde... ben de bilgisayar başında öğrenci bilgi formu dolduruyorum... fok. | |
|
| |
Lynette Heloise Sneaux Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : merve Mesaj Sayısı : 107 Kan Durumu : safkan Taraf : reene Kişisel Özelliği : adeta bir doutzen Rp Partneri : vasile, beyim. Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Perş. 7 Ağus. - 17:05:18 | |
| Kurgu düşünüyorum bakan olunca yaani yetişkin olunca zorluyo biliyor musun | |
|
| |
Pearl Cousteau Hogwarts Şifacısı
Gerçek Adı : Esra Mesaj Sayısı : 17
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Perş. 7 Ağus. - 17:57:29 | |
| Yeni karakterim olsun diye bilgisayar başına oturup, yine kendimi Pörl olarak üye olurken buldum ._. İsim bulmak konusundaki tembelliğim >>>>> Neys, Pörlcüğüme bu garip pembe rengiyle yeni bir sayfa açma kararı aldım. ^.^ | |
|
| |
Sedona Treveaux Suçlu
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Perş. 7 Ağus. - 18:02:26 | |
| Yine canıma okumaya mı geldin Pearl .s.s | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Perş. 7 Ağus. - 18:06:17 | |
| Bilmiyorum o sana bağlı Sedo .s.s | |
|
| |
Sedona Treveaux Suçlu
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Perş. 7 Ağus. - 18:09:06 | |
| Bu sefer benlik bişi yok valla dsklfksdfksş anlatırım u.u | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Perş. 7 Ağus. - 18:10:07 | |
| bu sefer dinlicem ben de sdfg | |
|
| |
Sedona Treveaux Suçlu
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Perş. 7 Ağus. - 18:22:45 | |
| canısı :3 pearl'ün kurgu nasıl olacak bu arada? | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Perş. 7 Ağus. - 18:40:37 | |
| Ya o konuyu çok düşünmedim aslında, Jude öncesi bi Pearl olacak ama hüzünlü olmayan bi Pearl de düşünemiyorum tabi. Bu yüzden hüzünlü bi kurgu istiyorum bu hatuna :3 Bakalım artık. Paralel bi evrende sedo meks napıyor bu arada onu da merak ediyorum slkdjf | |
|
| |
Sedona Treveaux Suçlu
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Perş. 7 Ağus. - 19:04:14 | |
| bizde de dramsız kurgu olmuyo biliyosun dsşlfdsflks bu sefer sedonanın hareketlerinden kaynaklı değil ama .s onu anlatıcam işte sana çocuk olcak mı çocuk pearlün :3 | |
|
| |
Lorenzo d'Arrigo Sihirli Yaratıkların Düzenlenmesi ve Denetimi Dairesi Çalışanı
Gerçek Adı : Orschen Mesaj Sayısı : 30
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Perş. 7 Ağus. - 19:06:39 | |
| Beyoncé'nin Paris'teki konserlerinin butun biletleri bitmis. Daha onceden mi davransaydim acaba? Kalan kotu yerlerden de ekrandan izlemek hos olmaz. | |
|
| |
Maximilian Beljean Gelecek Postası Editörü
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 120 Kan Durumu : Melez Kişisel Özelliği : Beyefendi Rp Partneri : Sedona
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Perş. 7 Ağus. - 19:28:04 | |
| - Pearl Cousteau demiş ki:
- Yeni karakterim olsun diye bilgisayar başına oturup, yine kendimi Pörl olarak üye olurken buldum ._.
İsim bulmak konusundaki tembelliğim >>>>> Neys, Pörlcüğüme bu garip pembe rengiyle yeni bir sayfa açma kararı aldım. ^.^ EMRET HEMEN PEMPEYİ DAHA GÜZELİYLE DEĞİŞEYİM KENKS adsdfşgf | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Perş. 7 Ağus. - 19:34:29 | |
| Tenrıım kenksimin admin olması da ayrı güzelmiş <3 Ver bana ordan güzel bi renk lskdjfklsdjf edit: bence atın beni hogwarts çalışanı rütbesine. ordan yürüyeyim. dxfgdfg | |
|
| |
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 120 Kan Durumu : Melez Kişisel Özelliği : Beyefendi Rp Partneri : Sedona
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Perş. 7 Ağus. - 19:51:29 | |
| uff çok yakıştı kenks <3 hoşgeldin <3<3<3 | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Perş. 7 Ağus. - 19:52:34 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Perş. 7 Ağus. - 19:55:23 | |
| | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek Adı : Çisem Mesaj Sayısı : 58 Kan Durumu : Melez Taraf : Tarafsız Kişisel Özelliği : Konuşmayı çok sevmemesi
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Perş. 7 Ağus. - 22:27:50 | |
| Hmpf bazı insanlar çok egolu. Fazla egolu. | |
|
| |
Eléanor Splendore Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : Merve. Mesaj Sayısı : 58 Kan Durumu : Melez. Kişisel Özelliği : Uykusuz, aksi, lanet.
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Perş. 7 Ağus. - 22:29:40 | |
| haha çisemi de ayşegülü de kafalarına silah dayayarak rplerini yazdırdım ama kendim yazmadım neden? çünkü kardeş payı izledim. beş ay sonra başlıycakmış ŞAKA MI YAPIYON diyemiyosun işte
| |
|
| |
Sedona Treveaux Suçlu
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Cuma 8 Ağus. - 2:26:02 | |
| Üf düşeceği belliydi resmen kendime iş çıkardım sabah sabah. | |
|
| |
| Şu an ne düşünüyorsun? | |
|