| Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? | |
|
+54Elaine Jeseven Ysebel Moore Lynette Heloise Sneaux Elwnyx Swiftfire Luxa André Shadow Deavon Moore Lucjan Baczkowski Lilian Landers Elizabeth Lucian Ophelia D. Stuart Lchemisst Anastazja Haugen Bran Black-Briar Adrian Nikolayev Judith Greyjack Alec Brackenridge Lyra Stauss Jocelyn Jansen Eloa Moreau Alex Brewston Irma Lawerentz Reuben Fletcher Makenna Bulstrode Felicia L. O'Sheila Vasile Vaduva Ksenija Krayevsky Crystal Holly Walker Pearl Cousteau lleana Mıhaı Stanislav Lysenko Cristo Montrell Adolfo W. Østergaard Belle Basilevsky Caitlin Gievonni Elijah V. Mc'Reid Antonije Hargrove Samuel B. Proulx Augustin Barnabé Eléanor Splendore Charles Crestor Jimmy Kenzie Fliegel Fransisco Armani Lilith Vincent Valentine Gisela Müller Europe Evan Garry Clifford Sedona Treveaux Crowley Landers Valeria Nerissa Wesley Maximilian Beljean Aphrodis Audrey Phyllis George Crownie 58 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Lilith Vampir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Paz 17 Ağus. - 19:28:46 | |
| Babasını yidim onun mehehe
Böyle söyleyince de garip oluyormuş evet o.o Karın ağrılarımdan kurtulduğum vakit babasını yediğim için affettiricem kendimi <3 | |
|
| |
Gisela Müller İksir Profesörü
Gerçek Adı : Beyza Mesaj Sayısı : 99 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Burnu estetik, obsesif Rp Partneri : Uzatmalım Adolfo Özel Yeteneği : Pür Veela
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Ptsi 18 Ağus. - 8:14:18 | |
| Çok eğlenceli bi rp yaptık kurgumuzun devamı da böyle gider inşallah )) | |
|
| |
Luxa André Esrar Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 175 Kişisel Özelliği : esrarkeş Evcil Hayvan : pug
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Ptsi 18 Ağus. - 13:18:10 | |
| bir iki gün yoktu, özletti kendini :') | |
|
| |
Lilith Vampir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Ptsi 18 Ağus. - 18:41:00 | |
| Bugün beni bebeklerden iyice tiksindirdi, ne kadar güzel bir arkadaş <3 kahdslkg | |
|
| |
Lynette Heloise Sneaux Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : merve Mesaj Sayısı : 107 Kan Durumu : safkan Taraf : reene Kişisel Özelliği : adeta bir doutzen Rp Partneri : vasile, beyim. Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Ptsi 18 Ağus. - 19:00:44 | |
| Ay o benim big bangimshdjfjfkfkdm Audrey kalp mind in everywhere | |
|
| |
Lilith Vampir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Ptsi 18 Ağus. - 19:04:28 | |
| İki gündür göremiyoruz hatunu... Trende fotoğraflarını görüyoruz anca işte internette | |
|
| |
Lynette Heloise Sneaux Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : merve Mesaj Sayısı : 107 Kan Durumu : safkan Taraf : reene Kişisel Özelliği : adeta bir doutzen Rp Partneri : vasile, beyim. Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Ptsi 18 Ağus. - 20:02:33 | |
| Ben bundan sonra eve bile gidemiyciim... 10 eylülden sonra da bursaya istikamet... | |
|
| |
Charles Crestor Suçlu
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Salı 19 Ağus. - 0:36:51 | |
| Bakanlıkta çalışmak için fazla güzel | |
|
| |
Lilith Vampir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Salı 19 Ağus. - 0:58:42 | |
| Ünlüsü bir garip. Resim suçlu için cuk oturmuş da farklı pozları da olsaydı keşkem, görmek isterdim n.n | |
|
| |
Charles Crestor Suçlu
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Salı 19 Ağus. - 1:14:36 | |
| Google > Rick Genest > Görseller | |
|
| |
Gerçek Adı : Beyza Mesaj Sayısı : 99 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Burnu estetik, obsesif Rp Partneri : Uzatmalım Adolfo Özel Yeteneği : Pür Veela
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Salı 19 Ağus. - 8:23:11 | |
| Beni korkutuyor | |
|
| |
Belle Basilevsky Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 54 Taraf : kırmızı ruj Kişisel Özelliği : aç Rp Partneri : lucas'ı eléanor'a yar etmem. <3 Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Salı 19 Ağus. - 18:35:48 | |
| üstteki üyenin bana nargile keyf xd sözü var :') | |
|
| |
Lilith Vampir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Salı 19 Ağus. - 19:08:45 | |
| O kadar taş hatun gösterdim yine dinletemedim... Alıştıracağım özel modellere onu da u.u | |
|
| |
Elwnyx Swiftfire Slytherin III. Sınıf
Gerçek Adı : Işın Mesaj Sayısı : 81 Kan Durumu : A rh + Taraf : Belirsiz Kişisel Özelliği : Sosyopat Rp Partneri : Herkes olabilir, Ruh haline bağlı Evcil Hayvan : Kedi
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Salı 19 Ağus. - 19:30:07 | |
| tanımamakla birlikte sırf Lilith nicki yüzünden evangelion'u tekrar gözümde canlandırmıştır kendisi | |
|
| |
Ophelia D. Vampir
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 5 Kan Durumu : kan mı nerde?!
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Salı 19 Ağus. - 19:45:41 | |
| Kendisine güzel bi ünlü alsa da takım yapsak :') | |
|
| |
Lilith Vampir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Salı 19 Ağus. - 19:47:01 | |
| Mıh benden yaşlıymış ( | |
|
| |
Ophelia D. Vampir
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 5 Kan Durumu : kan mı nerde?!
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Salı 19 Ağus. - 20:19:12 | |
| ABLA DE BANA! fdkjghfdlgd | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Salı 19 Ağus. - 20:38:29 | |
| Narqile keyf xd bizden sorulur | |
|
| |
Elizabeth Lucian Büyü Hasarı Şifacısı
Mesaj Sayısı : 19 Kan Durumu : Safkan Taraf : Aydınlık Kişisel Özelliği : Neşe dolu sevecen yardım sever biridir Rp Partneri : Marquéz Slorkié Özel Yeteneği : Yarı Veela Evcil Hayvan : Köpek
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Salı 19 Ağus. - 23:16:50 | |
| Tanımıyorum ama ünlüsünü severimm | |
|
| |
Vasile Vaduva Tılsım Profesörü
Gerçek Adı : Tugi Mesaj Sayısı : 55 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Soğuk Nevale Rp Partneri : lynette, hatunum. Özel Yeteneği : Çatalağız Evcil Hayvan : Baykuş, Loki.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Salı 19 Ağus. - 23:53:00 | |
| İsmini yazsaydı belki tanırdık :') | |
|
| |
Alex Brewston Hufflepuff V. Sınıf
Gerçek Adı : hande Mesaj Sayısı : 28 Kan Durumu : melez Rp Partneri : platonik Özel Yeteneği : Tam Görücü Evcil Hayvan : kurbağa Merkit
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Çarş. 20 Ağus. - 0:33:16 | |
| Baykuşunun adı çokzelmiş. Ünlüsü de OUAT'ta çokzeldi. İki bölüm gördük, doyamadık ama olsun. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Çarş. 20 Ağus. - 8:36:35 | |
| Kurbağa mı o?? Yapma beee ahshjqh Kime platonikmiş merak ettim | |
|
| |
Elwnyx Swiftfire Slytherin III. Sınıf
Gerçek Adı : Işın Mesaj Sayısı : 81 Kan Durumu : A rh + Taraf : Belirsiz Kişisel Özelliği : Sosyopat Rp Partneri : Herkes olabilir, Ruh haline bağlı Evcil Hayvan : Kedi
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Çarş. 20 Ağus. - 10:04:02 | |
| Rplerde pek sık karşılaşıp başına bela olacağım profesör | |
|
| |
Elijah V. Mc'Reid Hogwarts Müdürü | KSKS Profesörü
Gerçek Adı : Arda Mesaj Sayısı : 63 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Bakışlarıyla, umursamaz bir tavır ön plana koyar. İnsanlarla göz teması kurmayı sevmez. Zekidir ve içindeki duygusal yanı zamanla körelmiştir.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Çarş. 20 Ağus. - 11:29:18 | |
| Kendisini derste olacak olan rolleriyle tanımayı çok isteyeceğim birisi | |
|
| |
Luxa André Esrar Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 175 Kişisel Özelliği : esrarkeş Evcil Hayvan : pug
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Çarş. 20 Ağus. - 12:03:16 | |
| ya adam HOGWARTS MÜDÜRÜ ADETA TAŞ BİR DUMBLEDORE daha ne diyebilirim dfgjhfgkjfdg | |
|
| |
| Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? | |
|