| Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? | |
|
+54Elaine Jeseven Ysebel Moore Lynette Heloise Sneaux Elwnyx Swiftfire Luxa André Shadow Deavon Moore Lucjan Baczkowski Lilian Landers Elizabeth Lucian Ophelia D. Stuart Lchemisst Anastazja Haugen Bran Black-Briar Adrian Nikolayev Judith Greyjack Alec Brackenridge Lyra Stauss Jocelyn Jansen Eloa Moreau Alex Brewston Irma Lawerentz Reuben Fletcher Makenna Bulstrode Felicia L. O'Sheila Vasile Vaduva Ksenija Krayevsky Crystal Holly Walker Pearl Cousteau lleana Mıhaı Stanislav Lysenko Cristo Montrell Adolfo W. Østergaard Belle Basilevsky Caitlin Gievonni Elijah V. Mc'Reid Antonije Hargrove Samuel B. Proulx Augustin Barnabé Eléanor Splendore Charles Crestor Jimmy Kenzie Fliegel Fransisco Armani Lilith Vincent Valentine Gisela Müller Europe Evan Garry Clifford Sedona Treveaux Crowley Landers Valeria Nerissa Wesley Maximilian Beljean Aphrodis Audrey Phyllis George Crownie 58 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Lilith Vampir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Çarş. 20 Ağus. - 12:59:24 | |
| Bir ara otursak da vampirli vampirli kurgu düşünsek keşke :') | |
|
| |
Lynette Heloise Sneaux Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : merve Mesaj Sayısı : 107 Kan Durumu : safkan Taraf : reene Kişisel Özelliği : adeta bir doutzen Rp Partneri : vasile, beyim. Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Çarş. 20 Ağus. - 13:12:20 | |
| Di mi çiss ben de onu düşünüyrmshsjdjd vampirli kurgu evt | |
|
| |
Luxa André Esrar Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 175 Kişisel Özelliği : esrarkeş Evcil Hayvan : pug
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Çarş. 20 Ağus. - 13:29:22 | |
| MERVE HANIM GEZMELERDE BİZİ UNUTTU... | |
|
| |
Lilith Vampir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Çarş. 20 Ağus. - 15:11:21 | |
| Sizi de göriciiz Ankara'ya gittiğinizde Ayşegül hanım.... | |
|
| |
Lilian Landers Carthago
Gerçek Adı : Ebrukot. Mesaj Sayısı : 6 Kan Durumu : Muggle Doğumlu. Taraf : Bakanlık. Kişisel Özelliği : İnatçı.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Çarş. 20 Ağus. - 15:16:44 | |
| çisem bu kızıl modellerin yüzünden gidip saçımı kızıla boyatasım geliyo ltf... | |
|
| |
George Crownie Unutturma Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : umut. Mesaj Sayısı : 202 Kan Durumu : a rh + Taraf : own my way. Kişisel Özelliği : . cesur. Rp Partneri : val. Özel Yeteneği : animagus (kurt) Evcil Hayvan : bukalemun
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Çarş. 20 Ağus. - 15:49:12 | |
| | |
|
| |
Elwnyx Swiftfire Slytherin III. Sınıf
Gerçek Adı : Işın Mesaj Sayısı : 81 Kan Durumu : A rh + Taraf : Belirsiz Kişisel Özelliği : Sosyopat Rp Partneri : Herkes olabilir, Ruh haline bağlı Evcil Hayvan : Kedi
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Çarş. 20 Ağus. - 16:13:36 | |
| unutturma dairesi başkanlığında olduğu için benim lanetle ilgisi var mı acaba | |
|
| |
Lilith Vampir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Çarş. 20 Ağus. - 17:21:49 | |
| Modelinin moru çogzel bir mor ya o.o Ah bu arada, kurgusu da güzelmiş, çok sevdim n.n | |
|
| |
Gerçek Adı : Işın Mesaj Sayısı : 81 Kan Durumu : A rh + Taraf : Belirsiz Kişisel Özelliği : Sosyopat Rp Partneri : Herkes olabilir, Ruh haline bağlı Evcil Hayvan : Kedi
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Çarş. 20 Ağus. - 17:58:33 | |
| severiz vampirleri kızıl iyidir Normalde modelin mor saçı daha açık bir mor ancak ben koyultum | |
|
| |
Ysebel Moore Mitoloji Profesörü
Gerçek Adı : Nagehan Mesaj Sayısı : 29 Kan Durumu : Safkan
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Çarş. 20 Ağus. - 19:47:31 | |
| İsmini sevdim de telaffuz edemedim adsfadsf | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Çarş. 20 Ağus. - 19:50:09 | |
| İsmim mitolojiden geliyor Nyx titan olan anlamı gece karanlığı Elw kısmı ise Blues brothers takıntımdan Bu arada avatarındaki hatunun oyunculuğuna ciddi anlamda bayılıyorum. Kadın aksanını o kadar başarılı değiştirebiliyor ki.. Hustle da da, Dexterda da oynadı aynı hatun | |
|
| |
Lucjan Baczkowski Gryffindor Hayaleti
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Çarş. 20 Ağus. - 20:00:50 | |
| Hayatımda ilk defa benden başka Hustle izlemiş insan buldum, bir saniye, HALELUYA. Ve gerçek adıyla Nyx'in ironisine yorum yapmak istemiştim tam da. Benim karakterimin de ışıklı adı var artık. Beraber bir ara bir long con'a mı girişsek, ne yapsak. | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek Adı : Çisem Mesaj Sayısı : 58 Kan Durumu : Melez Taraf : Tarafsız Kişisel Özelliği : Konuşmayı çok sevmemesi
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Çarş. 20 Ağus. - 20:11:27 | |
| Modeli çok hoşmuş yalnız. Kıyamam, hayalete gitmiş | |
|
| |
Gisela Müller İksir Profesörü
Gerçek Adı : Beyza Mesaj Sayısı : 99 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Burnu estetik, obsesif Rp Partneri : Uzatmalım Adolfo Özel Yeteneği : Pür Veela
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Çarş. 20 Ağus. - 20:14:33 | |
| İmzası bi denişik, hoşuma gitti | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Çarş. 20 Ağus. - 20:19:00 | |
| Adsafdsf son gifi lkjflkjdl | |
|
| |
Gerçek Adı : Çisem Mesaj Sayısı : 58 Kan Durumu : Melez Taraf : Tarafsız Kişisel Özelliği : Konuşmayı çok sevmemesi
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Çarş. 20 Ağus. - 20:20:47 | |
| Örtmenim *-* Çok asil bir öğretmenimiz olacak belli ki. Tabii bunu yazarken avatardaki göğüs dekoltesini fark etmemiştim de ehm... | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Çarş. 20 Ağus. - 20:31:01 | |
| ne kadar çok revenclawlu var Acaba Elwnyx, konuşmayı sevmeyen bu kızı konuşturmaya zorlasa mı | |
|
| |
Elizabeth Lucian Büyü Hasarı Şifacısı
Mesaj Sayısı : 19 Kan Durumu : Safkan Taraf : Aydınlık Kişisel Özelliği : Neşe dolu sevecen yardım sever biridir Rp Partneri : Marquéz Slorkié Özel Yeteneği : Yarı Veela Evcil Hayvan : Köpek
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Çarş. 20 Ağus. - 20:53:25 | |
| Uuuu slytherin. Ders rpsinden nefret etmesem açardım bi tane | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Çarş. 20 Ağus. - 21:11:42 | |
| Çok pembiş geldi bir an o.o Ama yakışmış mı yakışmış, evet. | |
|
| |
Luxa André Esrar Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 175 Kişisel Özelliği : esrarkeş Evcil Hayvan : pug
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Çarş. 20 Ağus. - 21:57:35 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Perş. 21 Ağus. - 10:00:30 | |
| Bu hatuna hastayım ya asdgdsg | |
|
| |
Belle Basilevsky Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 54 Taraf : kırmızı ruj Kişisel Özelliği : aç Rp Partneri : lucas'ı eléanor'a yar etmem. <3 Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Perş. 21 Ağus. - 10:47:20 | |
| karakteri asaletten ölecek <3 | |
|
| |
Elijah V. Mc'Reid Hogwarts Müdürü | KSKS Profesörü
Gerçek Adı : Arda Mesaj Sayısı : 63 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Bakışlarıyla, umursamaz bir tavır ön plana koyar. İnsanlarla göz teması kurmayı sevmez. Zekidir ve içindeki duygusal yanı zamanla körelmiştir.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Perş. 21 Ağus. - 12:30:00 | |
| Fotoğrafları bi harika çıkmış | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Perş. 21 Ağus. - 13:09:50 | |
| Kendisi en çok uğraşacağım proffesördür. Sırf insanların gözünün içine bakamıyor olması yeterli bir bahane | |
|
| |
Elijah V. Mc'Reid Hogwarts Müdürü | KSKS Profesörü
Gerçek Adı : Arda Mesaj Sayısı : 63 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Bakışlarıyla, umursamaz bir tavır ön plana koyar. İnsanlarla göz teması kurmayı sevmez. Zekidir ve içindeki duygusal yanı zamanla körelmiştir.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Perş. 21 Ağus. - 13:15:11 | |
| Sosyopat bir karakteri canlandırması yüzünden bile çok fazla azar işitip, Slytherin'e puan kaybettireceğe benziyor | |
|
| |
| Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? | |
|