| Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? | |
|
+54Elaine Jeseven Ysebel Moore Lynette Heloise Sneaux Elwnyx Swiftfire Luxa André Shadow Deavon Moore Lucjan Baczkowski Lilian Landers Elizabeth Lucian Ophelia D. Stuart Lchemisst Anastazja Haugen Bran Black-Briar Adrian Nikolayev Judith Greyjack Alec Brackenridge Lyra Stauss Jocelyn Jansen Eloa Moreau Alex Brewston Irma Lawerentz Reuben Fletcher Makenna Bulstrode Felicia L. O'Sheila Vasile Vaduva Ksenija Krayevsky Crystal Holly Walker Pearl Cousteau lleana Mıhaı Stanislav Lysenko Cristo Montrell Adolfo W. Østergaard Belle Basilevsky Caitlin Gievonni Elijah V. Mc'Reid Antonije Hargrove Samuel B. Proulx Augustin Barnabé Eléanor Splendore Charles Crestor Jimmy Kenzie Fliegel Fransisco Armani Lilith Vincent Valentine Gisela Müller Europe Evan Garry Clifford Sedona Treveaux Crowley Landers Valeria Nerissa Wesley Maximilian Beljean Aphrodis Audrey Phyllis George Crownie 58 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Elwnyx Swiftfire Slytherin III. Sınıf
Gerçek Adı : Işın Mesaj Sayısı : 81 Kan Durumu : A rh + Taraf : Belirsiz Kişisel Özelliği : Sosyopat Rp Partneri : Herkes olabilir, Ruh haline bağlı Evcil Hayvan : Kedi
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Perş. 28 Ağus. - 15:05:11 | |
| Augustin ile sahiden çok eğleceğiz gibi geliyor bana Çok mutlu bir zamanında yakaladı elwnyx'i | |
|
| |
Howard Burther Kurtadam
Mesaj Sayısı : 6 Kan Durumu : gayet iyi. Taraf : carthago. Kişisel Özelliği : agresiflik. Rp Partneri : aranıyor. Evcil Hayvan : rahatsızlık veriyor.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Cuma 29 Ağus. - 0:33:03 | |
| | |
|
| |
Marquéz Slorkié Maradh
Gerçek Adı : umut. Mesaj Sayısı : 14 Kan Durumu : safkan. Taraf : maradh. Kişisel Özelliği : bencil. Rp Partneri : elizabeth.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Cuma 29 Ağus. - 0:53:25 | |
| modeli kurtadamlık için tam isabet! | |
|
| |
Gerçek Adı : Işın Mesaj Sayısı : 81 Kan Durumu : A rh + Taraf : Belirsiz Kişisel Özelliği : Sosyopat Rp Partneri : Herkes olabilir, Ruh haline bağlı Evcil Hayvan : Kedi
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Cuma 29 Ağus. - 6:42:24 | |
| kaç karakterin var Gelemedi sıra bizim rp ye | |
|
| |
Luxa André Esrar Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 175 Kişisel Özelliği : esrarkeş Evcil Hayvan : pug
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Cuma 29 Ağus. - 17:12:33 | |
| ne zaman bu oyuna girsem ışın "üstteki üye" oluyor dfkjhgjkfd | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Cuma 29 Ağus. - 18:44:40 | |
| sabahtan akşama kadar evdeyim bu sıra freelance iş aldım ister istemezde pc başındayım eh pek de bi sıkıldım Sitenin bekçisi gibi sabah açılışı yapıp gece kapanışı yapıyorum. Üstteki üye de sitede online yerinde bol bol görünüyor | |
|
| |
Marquéz Slorkié Maradh
Gerçek Adı : umut. Mesaj Sayısı : 14 Kan Durumu : safkan. Taraf : maradh. Kişisel Özelliği : bencil. Rp Partneri : elizabeth.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Cuma 29 Ağus. - 20:03:04 | |
| üstteki üye ile rpyi devam ettirmeyi düşünüyorum, zaten sitede sadece iki kişi kaldık neredeyse | |
|
| |
Luxa André Esrar Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 175 Kişisel Özelliği : esrarkeş Evcil Hayvan : pug
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Cuma 29 Ağus. - 20:45:57 | |
| üstteki üye ayıp etmiş BEN NEYİM ÜĞĞ | |
|
| |
George Crownie Unutturma Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : umut. Mesaj Sayısı : 202 Kan Durumu : a rh + Taraf : own my way. Kişisel Özelliği : . cesur. Rp Partneri : val. Özel Yeteneği : animagus (kurt) Evcil Hayvan : bukalemun
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? C.tesi 30 Ağus. - 9:09:50 | |
| Üstteki de olmasa halimiz harap | |
|
| |
Fransisco Armani Şarkıcı/Model
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Salı 2 Eyl. - 17:10:52 | |
| yazııık aylardır baş ağrısından kurtulamadı. | |
|
| |
Belle Basilevsky Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 54 Taraf : kırmızı ruj Kişisel Özelliği : aç Rp Partneri : lucas'ı eléanor'a yar etmem. <3 Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Perş. 4 Eyl. - 18:42:06 | |
| | |
|
| |
| Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? | |
|