| Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? | |
|
+54Elaine Jeseven Ysebel Moore Lynette Heloise Sneaux Elwnyx Swiftfire Luxa André Shadow Deavon Moore Lucjan Baczkowski Lilian Landers Elizabeth Lucian Ophelia D. Stuart Lchemisst Anastazja Haugen Bran Black-Briar Adrian Nikolayev Judith Greyjack Alec Brackenridge Lyra Stauss Jocelyn Jansen Eloa Moreau Alex Brewston Irma Lawerentz Reuben Fletcher Makenna Bulstrode Felicia L. O'Sheila Vasile Vaduva Ksenija Krayevsky Crystal Holly Walker Pearl Cousteau lleana Mıhaı Stanislav Lysenko Cristo Montrell Adolfo W. Østergaard Belle Basilevsky Caitlin Gievonni Elijah V. Mc'Reid Antonije Hargrove Samuel B. Proulx Augustin Barnabé Eléanor Splendore Charles Crestor Jimmy Kenzie Fliegel Fransisco Armani Lilith Vincent Valentine Gisela Müller Europe Evan Garry Clifford Sedona Treveaux Crowley Landers Valeria Nerissa Wesley Maximilian Beljean Aphrodis Audrey Phyllis George Crownie 58 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Elijah V. Mc'Reid Hogwarts Müdürü | KSKS Profesörü
Gerçek Adı : Arda Mesaj Sayısı : 63 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Bakışlarıyla, umursamaz bir tavır ön plana koyar. İnsanlarla göz teması kurmayı sevmez. Zekidir ve içindeki duygusal yanı zamanla körelmiştir.
| |
| |
Luxa André Esrar Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 175 Kişisel Özelliği : esrarkeş Evcil Hayvan : pug
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Perş. 14 Ağus. - 17:33:23 | |
| ünlüsünün daha şeker fotoğrafları var takım yapmak için :3 | |
|
| |
Crowley Landers Hufflepuff V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 19 Kan Durumu : Melez. Taraf : Ceryancı. Kişisel Özelliği : Mükemmoş. Rp Partneri : Fligel.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Perş. 14 Ağus. - 17:51:22 | |
| kalk yap o zaman... derler adama poajspodapsojdasd | |
|
| |
Eléanor Splendore Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : Merve. Mesaj Sayısı : 58 Kan Durumu : Melez. Kişisel Özelliği : Uykusuz, aksi, lanet.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Perş. 14 Ağus. - 19:08:20 | |
| Hafılpaf olmasaydı asılabilirdim... | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek Adı : Çisem Mesaj Sayısı : 58 Kan Durumu : Melez Taraf : Tarafsız Kişisel Özelliği : Konuşmayı çok sevmemesi
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Perş. 14 Ağus. - 19:14:19 | |
| Birkaç gündür ne sosyal bir hatun oldu çıktı, sürekli gezmeler tozmalar... | |
|
| |
Gerçek Adı : Merve. Mesaj Sayısı : 58 Kan Durumu : Melez. Kişisel Özelliği : Uykusuz, aksi, lanet.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Perş. 14 Ağus. - 19:19:13 | |
| ohooo daha iki haftaya kalmadan mu az zam bi seyahate başlıycam ordan oraya ordan oraya edit konunun gidişatını kaydırmışız üstteki üye spr | |
|
| |
Adrian Nikolayev Slytherin V. Sınıf
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Perş. 14 Ağus. - 21:15:39 | |
| Modeli şimdi adını unuttuğum TW'deki Malia karakterine benziyor imzasında. | |
|
| |
George Crownie Unutturma Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : umut. Mesaj Sayısı : 202 Kan Durumu : a rh + Taraf : own my way. Kişisel Özelliği : . cesur. Rp Partneri : val. Özel Yeteneği : animagus (kurt) Evcil Hayvan : bukalemun
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Perş. 14 Ağus. - 21:50:42 | |
| Modelini öğrenci karakterime düşünmüştüm, ama uygun bulmamıştım. Ne de çok yakışıyormuş Slytherin'e | |
|
| |
Lynette Heloise Sneaux Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : merve Mesaj Sayısı : 107 Kan Durumu : safkan Taraf : reene Kişisel Özelliği : adeta bir doutzen Rp Partneri : vasile, beyim. Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Perş. 14 Ağus. - 23:17:26 | |
| Ay o gif | |
|
| |
Vasile Vaduva Tılsım Profesörü
Gerçek Adı : Tugi Mesaj Sayısı : 55 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Soğuk Nevale Rp Partneri : lynette, hatunum. Özel Yeteneği : Çatalağız Evcil Hayvan : Baykuş, Loki.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Cuma 15 Ağus. - 1:06:54 | |
| oha rsmn yvşdı .s.s hain. ben bu saatlere kadar rp yazayım -biraz fazla uzun oldu ama )))- sen git başkalarına sulan, aa. caaan o can <3 | |
|
| |
Gerçek Adı : merve Mesaj Sayısı : 107 Kan Durumu : safkan Taraf : reene Kişisel Özelliği : adeta bir doutzen Rp Partneri : vasile, beyim. Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Cuma 15 Ağus. - 1:50:45 | |
| Kızım sen kafayı mı yedin eline koluna eziyet ettin o kadar insaf be güzelim ahdbdjdjdjdndvsgsr ama takdir ettim, uyuyamadigimdan esti bi bakinayim dedim üstteki üye bi baktım dök tür muş arkdşlr olaysız dağılalım assdfghsjc | |
|
| |
Gerçek Adı : umut. Mesaj Sayısı : 202 Kan Durumu : a rh + Taraf : own my way. Kişisel Özelliği : . cesur. Rp Partneri : val. Özel Yeteneği : animagus (kurt) Evcil Hayvan : bukalemun
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Cuma 15 Ağus. - 16:01:48 | |
| | |
|
| |
Bran Black-Briar Seherbaz
Mesaj Sayısı : 5 Kan Durumu : Like a river. Taraf : Kendisi. Kişisel Özelliği : Bencil.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Cuma 15 Ağus. - 16:47:20 | |
| Sanırım Accioh'ta bir düello kaybetmişti, tartışma çıkmıştı. Tabi 4-5 yıl öncesi, oradan hatırlıyorum biraz... | |
|
| |
Lilith Vampir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Cuma 15 Ağus. - 16:48:51 | |
| Karakter ismi pek garip geldi nedense o.o | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Cuma 15 Ağus. - 19:07:16 | |
| Çisem ve kızıl saçlı modelleri Bayılıyorum seçtiği modellere | |
|
| |
Crystal Holly Walker Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : Ebrukot. Mesaj Sayısı : 68 Kan Durumu : Melez. Taraf : Façan yansın kaarşim. Kişisel Özelliği : Çekingen.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Cuma 15 Ağus. - 19:26:32 | |
| REZİL OLDUK REZİİLL KAPA ORAYI KAPA ASPOJFPOASDKJOAJSD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Cuma 15 Ağus. - 20:05:16 | |
| Eskilere gidince anladım ki, ne isimlerini ne de ünlülerini değiştirmiş çizgiyi hiç bozmamış gklşsdhdfhhdf | |
|
| |
Crystal Holly Walker Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : Ebrukot. Mesaj Sayısı : 68 Kan Durumu : Melez. Taraf : Façan yansın kaarşim. Kişisel Özelliği : Çekingen.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Cuma 15 Ağus. - 20:06:24 | |
| çnk üşengecim oapsjfpoasjfpasodjasd
duv düzgün cevap veremaspodj
kurgu oluşturmada çok üşengecim zaten, oluşmuş olanı değiştirip hafif ya da devam ettirmeyi tercih ediyom bi de oturmuş karakterden devam etme rahatlığı var onçün yeni açınca hemen yazamıyorum kolaylıkla :n | |
|
| |
Gerçek Adı : Arda Mesaj Sayısı : 63 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Bakışlarıyla, umursamaz bir tavır ön plana koyar. İnsanlarla göz teması kurmayı sevmez. Zekidir ve içindeki duygusal yanı zamanla körelmiştir.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Cuma 15 Ağus. - 21:20:33 | |
| Bol bol "-avatar-imza yapasım var" diyen ama bir türlü icraat göremediğim tayfaya dahil olan hatun ^^ | |
|
| |
Anastazja Haugen Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : Mina. Mesaj Sayısı : 7 Kan Durumu : Safkan. Taraf : Karanlık. Kişisel Özelliği : Aşüft. Rp Partneri : James mcavoy, of kors. Özel Yeteneği : Pür Veela Evcil Hayvan : Artemisia adında bir sibirya kurdu.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? C.tesi 16 Ağus. - 15:57:18 | |
| Umut'tan başkasına Ian yakıştıramadığım gerçeği. *-* | |
|
| |
Stuart Lchemisst Baş Seherbaz
Gerçek Adı : avşar Mesaj Sayısı : 17 Kan Durumu : kırmızı Kişisel Özelliği : gülerken maço, maçoyken gülo Rp Partneri : tek gecelik Özel Yeteneği : Metamorfmagus
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? C.tesi 16 Ağus. - 17:43:42 | |
| Patronus sihirli hayvanlardan olamıyordu diye bir cümle geçiyordu sanırım seride. Yine de bir Veela'nın basilisk patronusu olması iyi yönde ironik ve yaratıcı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? C.tesi 16 Ağus. - 18:13:52 | |
| Hep gerçekçi yaklaşımlarla konuşan dostum U're right! | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? C.tesi 16 Ağus. - 21:21:31 | |
| Üstteki ünlünün yeeeni takımı baya baya güzel olmuş ama gel gör ben bu ian denilen herife bi türlü ısınamıyom ya çenesi filan çok çirkin geliyo neden kaşı gözü her şeyi yanlış olmuş gibi | |
|
| |
Felicia L. O'Sheila Maradh
Gerçek Adı : Ebrukot. Mesaj Sayısı : 21 Kan Durumu : Safkan. Taraf : Maradh. Kişisel Özelliği : Sadist.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Paz 17 Ağus. - 15:03:49 | |
| ALLAH BABA ÇARPAR BÖYLE MÜKEMMELLİĞE DİL UZATIYORSUN DİYE MERVE!!! aspojfaopskdpoasjd | |
|
| |
Gisela Müller İksir Profesörü
Gerçek Adı : Beyza Mesaj Sayısı : 99 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Burnu estetik, obsesif Rp Partneri : Uzatmalım Adolfo Özel Yeteneği : Pür Veela
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Paz 17 Ağus. - 17:43:38 | |
| Kızımızın takımı melek gibi | |
|
| |
| Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? | |
|