| Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? | |
|
+54Elaine Jeseven Ysebel Moore Lynette Heloise Sneaux Elwnyx Swiftfire Luxa André Shadow Deavon Moore Lucjan Baczkowski Lilian Landers Elizabeth Lucian Ophelia D. Stuart Lchemisst Anastazja Haugen Bran Black-Briar Adrian Nikolayev Judith Greyjack Alec Brackenridge Lyra Stauss Jocelyn Jansen Eloa Moreau Alex Brewston Irma Lawerentz Reuben Fletcher Makenna Bulstrode Felicia L. O'Sheila Vasile Vaduva Ksenija Krayevsky Crystal Holly Walker Pearl Cousteau lleana Mıhaı Stanislav Lysenko Cristo Montrell Adolfo W. Østergaard Belle Basilevsky Caitlin Gievonni Elijah V. Mc'Reid Antonije Hargrove Samuel B. Proulx Augustin Barnabé Eléanor Splendore Charles Crestor Jimmy Kenzie Fliegel Fransisco Armani Lilith Vincent Valentine Gisela Müller Europe Evan Garry Clifford Sedona Treveaux Crowley Landers Valeria Nerissa Wesley Maximilian Beljean Aphrodis Audrey Phyllis George Crownie 58 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Luxa André Esrar Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 175 Kişisel Özelliği : esrarkeş Evcil Hayvan : pug
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Cuma 8 Ağus. - 18:45:45 | |
| | |
|
| |
Lynette Heloise Sneaux Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : merve Mesaj Sayısı : 107 Kan Durumu : safkan Taraf : reene Kişisel Özelliği : adeta bir doutzen Rp Partneri : vasile, beyim. Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Cuma 8 Ağus. - 18:52:08 | |
| | |
|
| |
Valeria Nerissa Wesley SYB Profesörü & Ravenclaw Bina Sorumlusu
Gerçek Adı : Ebrukot. Mesaj Sayısı : 137 Kan Durumu : Melez. Taraf : Bakanlık. Kişisel Özelliği : Hafif Ukala. Rp Partneri : Crownie.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Cuma 8 Ağus. - 20:22:03 | |
| hallo ich bin eine Deutsch und mein deutsch ist fertig diyerek hazırlık sınıfı çilesi çektiresim geldi aspdjaposjd | |
|
| |
Pearl Cousteau Hogwarts Şifacısı
Gerçek Adı : Esra Mesaj Sayısı : 17
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Cuma 8 Ağus. - 20:48:04 | |
| Güneş aracılığıyla bir iki kez takımlarını kullandım ha teşekkür etmek nasip olmamıştı hiç, sağol Ebrukoot *-* | |
|
| |
Elijah V. Mc'Reid Hogwarts Müdürü | KSKS Profesörü
Gerçek Adı : Arda Mesaj Sayısı : 63 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Bakışlarıyla, umursamaz bir tavır ön plana koyar. İnsanlarla göz teması kurmayı sevmez. Zekidir ve içindeki duygusal yanı zamanla körelmiştir.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Cuma 8 Ağus. - 20:57:26 | |
| Tanıyorum desem yalan olur mu bilemedim. Nicki değişmiş olabilir ya da o düşündüğüm Esra olmayabilir. Acaba beni tanır mı diye düşünüyorum? | |
|
| |
Makenna Bulstrode Carthago
Gerçek Adı : Aslı. Mesaj Sayısı : 15 Kan Durumu : Muggle Doğumlu. Taraf : Cruella.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Cuma 8 Ağus. - 21:03:03 | |
| bu adamın en iyi hali lost'taydı bence =D böyle düşünen az kişiyiz ama sanırım | |
|
| |
Pearl Cousteau Hogwarts Şifacısı
Gerçek Adı : Esra Mesaj Sayısı : 17
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Cuma 8 Ağus. - 21:04:50 | |
| Sanıyorum ki tanımıyoruz birbirimizi, başka bir Esra ile karıştırılıyor olabilirim şu an : )
ıska: Ne zaman konuşmaya kalksak, Pörl ile Sedo'yu baş göz ediyoduk, bugün yapmadık hayret. lksjdf | |
|
| |
Valeria Nerissa Wesley SYB Profesörü & Ravenclaw Bina Sorumlusu
Gerçek Adı : Ebrukot. Mesaj Sayısı : 137 Kan Durumu : Melez. Taraf : Bakanlık. Kişisel Özelliği : Hafif Ukala. Rp Partneri : Crownie.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Cuma 8 Ağus. - 21:08:41 | |
| rica ederim ^^ ve aslında aklımda bi kurgu vardı güneşe bugün söyledim puşt çıtlatmadı glb apsojdpoaskd pm atçam bir güün | |
|
| |
Reuben Fletcher Kurtadam
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 8 Kan Durumu : Kurtlu Kişisel Özelliği : Alfa olmaya hevesli
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Cuma 8 Ağus. - 21:49:37 | |
| unuttum lan ben onu adkljsfdş haa haa dur hatırladım okit | |
|
| |
Gerçek Adı : merve Mesaj Sayısı : 107 Kan Durumu : safkan Taraf : reene Kişisel Özelliği : adeta bir doutzen Rp Partneri : vasile, beyim. Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Cuma 8 Ağus. - 22:02:17 | |
| kişisel özelliğini kurtlu diye okudum, sonra bi gülmüşüm | |
|
| |
Felicia L. O'Sheila Maradh
Gerçek Adı : Ebrukot. Mesaj Sayısı : 21 Kan Durumu : Safkan. Taraf : Maradh. Kişisel Özelliği : Sadist.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Cuma 8 Ağus. - 22:03:11 | |
| yu nov vat yu ar <3 - başlığı okudum birazcık yazçam kurgu oraya <3 | |
|
| |
Reuben Fletcher Kurtadam
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 8 Kan Durumu : Kurtlu Kişisel Özelliği : Alfa olmaya hevesli
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Cuma 8 Ağus. - 22:08:02 | |
| Aman ha ben okudum ya sende oku hemen... aman eksik kalırsın... aman ha... askjdkfslişgf | |
|
| |
Crystal Holly Walker Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : Ebrukot. Mesaj Sayısı : 68 Kan Durumu : Melez. Taraf : Façan yansın kaarşim. Kişisel Özelliği : Çekingen.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Cuma 8 Ağus. - 22:13:27 | |
| ÇNK HERKES BİR BİZ İKİMİZ. OLM BANA PM ATTI HATUN ÖZEL OLARAK ŞADAP I'M A LINUX BITCH <3 | |
|
| |
Reuben Fletcher Kurtadam
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Cuma 8 Ağus. - 22:15:56 | |
| biz işimizi gizliden halletmeyiz gardaaaaş :w | |
|
| |
Gerçek Adı : Ebrukot. Mesaj Sayısı : 68 Kan Durumu : Melez. Taraf : Façan yansın kaarşim. Kişisel Özelliği : Çekingen.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Cuma 8 Ağus. - 22:16:33 | |
| | |
|
| |
Reuben Fletcher Kurtadam
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Cuma 8 Ağus. - 22:20:03 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Cuma 8 Ağus. - 22:22:19 | |
| hm ok bye .s.s.s olm neden iki giftede tuvalete gitmeyi unutmuş tipi var bu adamda :n apfjaposkdpaojsd | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Cuma 8 Ağus. - 22:28:56 | |
| sevgili adminlerim benim için kavga etmeyin ltf üzülüyorum... | |
|
| |
George Crownie Unutturma Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : umut. Mesaj Sayısı : 202 Kan Durumu : a rh + Taraf : own my way. Kişisel Özelliği : . cesur. Rp Partneri : val. Özel Yeteneği : animagus (kurt) Evcil Hayvan : bukalemun
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? C.tesi 9 Ağus. - 0:04:07 | |
| Her görüşümde giflerini açıyorum | |
|
| |
Makenna Bulstrode Carthago
Gerçek Adı : Aslı. Mesaj Sayısı : 15 Kan Durumu : Muggle Doğumlu. Taraf : Cruella.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? C.tesi 9 Ağus. - 11:01:51 | |
| siteye ilk üye olduğum zamanlarda mesaj sayısını karakterin yaşı sanmıştım en başta -solunu okumayıp direkt sayıya bakınca- otuz altıydı o zaman sora fark ettim hatayı sdşlfdsşlfg | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? C.tesi 9 Ağus. - 11:52:39 | |
| aslı... staaaahp apjfapsjkdasjf | |
|
| |
Fransisco Armani Şarkıcı/Model
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? C.tesi 9 Ağus. - 14:52:33 | |
| Orada bir şey dediydin Crystal. Ne dediydin? Kıız turşu yemiş gibi bakıyosun. | |
|
| |
Felicia L. O'Sheila Maradh
Gerçek Adı : Ebrukot. Mesaj Sayısı : 21 Kan Durumu : Safkan. Taraf : Maradh. Kişisel Özelliği : Sadist.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? C.tesi 9 Ağus. - 15:43:45 | |
| anladıysam arap olayım ojaspodjsadasf | |
|
| |
Vasile Vaduva Tılsım Profesörü
Gerçek Adı : Tugi Mesaj Sayısı : 55 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Soğuk Nevale Rp Partneri : lynette, hatunum. Özel Yeteneği : Çatalağız Evcil Hayvan : Baykuş, Loki.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? C.tesi 9 Ağus. - 18:00:13 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? C.tesi 9 Ağus. - 18:13:33 | |
| matematiği matematiğime eş | |
|
| |
| Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? | |
|