| Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? | |
|
+54Elaine Jeseven Ysebel Moore Lynette Heloise Sneaux Elwnyx Swiftfire Luxa André Shadow Deavon Moore Lucjan Baczkowski Lilian Landers Elizabeth Lucian Ophelia D. Stuart Lchemisst Anastazja Haugen Bran Black-Briar Adrian Nikolayev Judith Greyjack Alec Brackenridge Lyra Stauss Jocelyn Jansen Eloa Moreau Alex Brewston Irma Lawerentz Reuben Fletcher Makenna Bulstrode Felicia L. O'Sheila Vasile Vaduva Ksenija Krayevsky Crystal Holly Walker Pearl Cousteau lleana Mıhaı Stanislav Lysenko Cristo Montrell Adolfo W. Østergaard Belle Basilevsky Caitlin Gievonni Elijah V. Mc'Reid Antonije Hargrove Samuel B. Proulx Augustin Barnabé Eléanor Splendore Charles Crestor Jimmy Kenzie Fliegel Fransisco Armani Lilith Vincent Valentine Gisela Müller Europe Evan Garry Clifford Sedona Treveaux Crowley Landers Valeria Nerissa Wesley Maximilian Beljean Aphrodis Audrey Phyllis George Crownie 58 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Makenna Bulstrode Carthago
Gerçek Adı : Aslı. Mesaj Sayısı : 15 Kan Durumu : Muggle Doğumlu. Taraf : Cruella.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? C.tesi 9 Ağus. - 18:31:45 | |
| oo yakışmışsınız gençler ;D | |
|
| |
Pearl Cousteau Hogwarts Şifacısı
Gerçek Adı : Esra Mesaj Sayısı : 17
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? C.tesi 9 Ağus. - 18:42:49 | |
| | |
|
| |
Makenna Bulstrode Carthago
Gerçek Adı : Aslı. Mesaj Sayısı : 15 Kan Durumu : Muggle Doğumlu. Taraf : Cruella.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? C.tesi 9 Ağus. - 18:47:17 | |
| ilan açtım şimdi oraya bak kanki =D pörl'e uyan vardır glb | |
|
| |
George Crownie Unutturma Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : umut. Mesaj Sayısı : 202 Kan Durumu : a rh + Taraf : own my way. Kişisel Özelliği : . cesur. Rp Partneri : val. Özel Yeteneği : animagus (kurt) Evcil Hayvan : bukalemun
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? C.tesi 9 Ağus. - 18:48:25 | |
| Patronusu nil karaibrahimgil i hatırlattı | |
|
| |
Lynette Heloise Sneaux Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : merve Mesaj Sayısı : 107 Kan Durumu : safkan Taraf : reene Kişisel Özelliği : adeta bir doutzen Rp Partneri : vasile, beyim. Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? C.tesi 9 Ağus. - 21:00:07 | |
| ay daha az evvel tuğçeye nil karaibrahimgil karakter açmalılar onu da hufflepuff yapmalılar demiştim bir nil daha gördüm üstteki üyenin modelini çok seviyorum vallahi bakgasdgsdakgklşasdklgklşsdg, - hatta şöyle kigsdklşgklşsdklşgsdg:
| |
|
| |
Valeria Nerissa Wesley SYB Profesörü & Ravenclaw Bina Sorumlusu
Gerçek Adı : Ebrukot. Mesaj Sayısı : 137 Kan Durumu : Melez. Taraf : Bakanlık. Kişisel Özelliği : Hafif Ukala. Rp Partneri : Crownie.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? C.tesi 9 Ağus. - 21:02:41 | |
| koçamdan uzak durun uleeeyn! apjfpokaspdojasd | |
|
| |
Gerçek Adı : merve Mesaj Sayısı : 107 Kan Durumu : safkan Taraf : reene Kişisel Özelliği : adeta bir doutzen Rp Partneri : vasile, beyim. Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? C.tesi 9 Ağus. - 21:05:09 | |
| AMA SIPOYLIRDAKİ PİKÇIRIN GÜZELLİĞİ... tamam vurmayın tamam.... benim kocam nerde... kış askeri nerde... | |
|
| |
Luxa André Esrar Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 175 Kişisel Özelliği : esrarkeş Evcil Hayvan : pug
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Paz 10 Ağus. - 10:06:36 | |
| üstteki üye tam bir tatlişko. | |
|
| |
Irma Lawerentz Vampir
Gerçek Adı : merve Mesaj Sayısı : 11 Kan Durumu : içici Taraf : kızılay Rp Partneri : hepsini yemiş
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Paz 10 Ağus. - 11:36:01 | |
| zıttıma gittiğinden dolayı yakın bi zamanda onu da yemeyi düşünüyorum.. | |
|
| |
Alex Brewston Hufflepuff V. Sınıf
Gerçek Adı : hande Mesaj Sayısı : 28 Kan Durumu : melez Rp Partneri : platonik Özel Yeteneği : Tam Görücü Evcil Hayvan : kurbağa Merkit
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Paz 10 Ağus. - 13:14:28 | |
| | |
|
| |
Sedona Treveaux Suçlu
Gerçek Adı : Aslı. Mesaj Sayısı : 48 Kan Durumu : Safkan. Rp Partneri : Maximilian.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Paz 10 Ağus. - 14:10:58 | |
| Kurbağa prens!!! sarımsak sevmiyo bi de glb sfjsfksfklgs | |
|
| |
George Crownie Unutturma Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : umut. Mesaj Sayısı : 202 Kan Durumu : a rh + Taraf : own my way. Kişisel Özelliği : . cesur. Rp Partneri : val. Özel Yeteneği : animagus (kurt) Evcil Hayvan : bukalemun
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Paz 10 Ağus. - 14:39:30 | |
| Modeli her zaman ilgimi çekmiştir. Giflerinde ayrı eğlendim | |
|
| |
Eloa Moreau Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : Ecem. Mesaj Sayısı : 14 Kan Durumu : Melez. Taraf : Hayden Christensen. Kişisel Özelliği : Kibirli.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Paz 10 Ağus. - 15:36:32 | |
| | |
|
| |
Gerçek Adı : hande Mesaj Sayısı : 28 Kan Durumu : melez Rp Partneri : platonik Özel Yeteneği : Tam Görücü Evcil Hayvan : kurbağa Merkit
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Paz 10 Ağus. - 16:37:26 | |
| uzuun zaman önce soyadı Moreau, ünlüsü Hayden bi karakterim vardı. O karakteri severdi bence | |
|
| |
Irma Lawerentz Vampir
Gerçek Adı : merve Mesaj Sayısı : 11 Kan Durumu : içici Taraf : kızılay Rp Partneri : hepsini yemiş
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Paz 10 Ağus. - 18:38:30 | |
| ya şaka maka orda bi kurbağa var ve kız onu biildiğin öpmüş anlatabiliyo muyum | |
|
| |
Vasile Vaduva Tılsım Profesörü
Gerçek Adı : Tugi Mesaj Sayısı : 55 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Soğuk Nevale Rp Partneri : lynette, hatunum. Özel Yeteneği : Çatalağız Evcil Hayvan : Baykuş, Loki.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Paz 10 Ağus. - 18:57:41 | |
| hmm sn yknlş bşka erkklrle ) dhjkshkldhskdhshd - this is war, bitch:
İçimdeki Vasile ortaya çıktı evet dhsklhds Merve <3 | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Paz 10 Ağus. - 19:33:27 | |
| - AHAHAHAHAHAH :
üstteki üye yüzünden gülmekten ölcem bi günshgalşsdjgjklşasdgsd | |
|
| |
Fransisco Armani Şarkıcı/Model
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Ptsi 11 Ağus. - 7:43:09 | |
| dudakları avatarı imzası tam şekil | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Ptsi 11 Ağus. - 7:51:32 | |
| rp aleminde bu ünlüyü sevmeyen tek kız ben değilimdir, di mi ? yine de karakter olarak güzel oturmuş. soyad - meslek uyumu hele hele. | |
|
| |
Cristo Montrell Gryffindor IV. Sınıf
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 22 Kan Durumu : Muggle Doğumlu Taraf : Keyos. Kişisel Özelliği : Yabani, düzensiz, başına buyruk Rp Partneri : Ebrukot <3 Özel Yeteneği : Galonlarca işemek.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Ptsi 11 Ağus. - 7:59:59 | |
| kurbağasına mı platonik acaba? öyle bi izlenim var O.o | |
|
| |
Sedona Treveaux Suçlu
Gerçek Adı : Aslı. Mesaj Sayısı : 48 Kan Durumu : Safkan. Rp Partneri : Maximilian.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Ptsi 11 Ağus. - 14:41:12 | |
| serseri gibi giyinirsen tabii durmazlar .s ben olsam ben de durmam .s tipe bak .s.ss.s | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Ptsi 11 Ağus. - 16:42:56 | |
| Ünlüyü bilmesem suçlu gibi bakmıyor. | |
|
| |
Jocelyn Jansen Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek Adı : Esra. Mesaj Sayısı : 9 Kan Durumu : Melez. Kişisel Özelliği : Dik kafalı.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Ptsi 11 Ağus. - 18:12:56 | |
| Ben de bu ünlüyü sevemiyorum, nedendir bilmem. Ama soyad çok şık olmuş. =D | |
|
| |
Vasile Vaduva Tılsım Profesörü
Gerçek Adı : Tugi Mesaj Sayısı : 55 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Soğuk Nevale Rp Partneri : lynette, hatunum. Özel Yeteneği : Çatalağız Evcil Hayvan : Baykuş, Loki.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Ptsi 11 Ağus. - 18:18:41 | |
| Ünlüsünün gözleri çok güzel *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Ptsi 11 Ağus. - 18:32:42 | |
| cool bir professör | |
|
| |
| Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? | |
|