| Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? | |
|
+54Elaine Jeseven Ysebel Moore Lynette Heloise Sneaux Elwnyx Swiftfire Luxa André Shadow Deavon Moore Lucjan Baczkowski Lilian Landers Elizabeth Lucian Ophelia D. Stuart Lchemisst Anastazja Haugen Bran Black-Briar Adrian Nikolayev Judith Greyjack Alec Brackenridge Lyra Stauss Jocelyn Jansen Eloa Moreau Alex Brewston Irma Lawerentz Reuben Fletcher Makenna Bulstrode Felicia L. O'Sheila Vasile Vaduva Ksenija Krayevsky Crystal Holly Walker Pearl Cousteau lleana Mıhaı Stanislav Lysenko Cristo Montrell Adolfo W. Østergaard Belle Basilevsky Caitlin Gievonni Elijah V. Mc'Reid Antonije Hargrove Samuel B. Proulx Augustin Barnabé Eléanor Splendore Charles Crestor Jimmy Kenzie Fliegel Fransisco Armani Lilith Vincent Valentine Gisela Müller Europe Evan Garry Clifford Sedona Treveaux Crowley Landers Valeria Nerissa Wesley Maximilian Beljean Aphrodis Audrey Phyllis George Crownie 58 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Cristo Montrell Gryffindor IV. Sınıf
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 22 Kan Durumu : Muggle Doğumlu Taraf : Keyos. Kişisel Özelliği : Yabani, düzensiz, başına buyruk Rp Partneri : Ebrukot <3 Özel Yeteneği : Galonlarca işemek.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Perş. 7 Ağus. - 11:47:55 | |
| bu karakterin hep misfitse özlemimi coşturuyo hub ayıboluyo askdlfdşfi | |
|
| |
Stanislav Lysenko Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : AES. Mesaj Sayısı : 12 Kan Durumu : Melez Taraf : SSCB Kişisel Özelliği : Winter is coming
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Perş. 7 Ağus. - 12:05:05 | |
| Slytherin olmaktan son dakika dönmüş gibi | |
|
| |
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 22 Kan Durumu : Muggle Doğumlu Taraf : Keyos. Kişisel Özelliği : Yabani, düzensiz, başına buyruk Rp Partneri : Ebrukot <3 Özel Yeteneği : Galonlarca işemek.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Perş. 7 Ağus. - 13:14:55 | |
| şahsen slytherinleri hiç de badass bulmuyorum hatta bana daha çok ellerinden bi iş gelmiyomuş gibi geliyor. demem o ki karakteri açarken sly hiç düşünmemiştim | |
|
| |
George Crownie Unutturma Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : umut. Mesaj Sayısı : 202 Kan Durumu : a rh + Taraf : own my way. Kişisel Özelliği : . cesur. Rp Partneri : val. Özel Yeteneği : animagus (kurt) Evcil Hayvan : bukalemun
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Perş. 7 Ağus. - 13:32:40 | |
| | |
|
| |
Lynette Heloise Sneaux Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : merve Mesaj Sayısı : 107 Kan Durumu : safkan Taraf : reene Kişisel Özelliği : adeta bir doutzen Rp Partneri : vasile, beyim. Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Perş. 7 Ağus. - 13:50:23 | |
| a rh + daha önce de böyle yazıyodu yanlış hatırlamıyosam bikaç yerde daha görmüştüm, adam çizgisini hiç bozmuyo yıllardır.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Perş. 7 Ağus. - 13:59:39 | |
| tarafı = 10 numara 5 yıldız | |
|
| |
Gerçek Adı : merve Mesaj Sayısı : 107 Kan Durumu : safkan Taraf : reene Kişisel Özelliği : adeta bir doutzen Rp Partneri : vasile, beyim. Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Perş. 7 Ağus. - 14:06:26 | |
| benimle aynı fikirde olan bir insan! don draper haliyle bakanlığa karakter açmayı düşünmüyorum diyemem ama gel gör seksen tane karakter açmış olcam.. | |
|
| |
Fransisco Armani Şarkıcı/Model
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Perş. 7 Ağus. - 14:50:30 | |
| O dudaklar ben de olacak var ya! | |
|
| |
Luxa André Esrar Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 175 Kişisel Özelliği : esrarkeş Evcil Hayvan : pug
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Perş. 7 Ağus. - 15:37:53 | |
| adı ve ünlüsü pek bi uymuş... bi sn?! | |
|
| |
Valeria Nerissa Wesley SYB Profesörü & Ravenclaw Bina Sorumlusu
Gerçek Adı : Ebrukot. Mesaj Sayısı : 137 Kan Durumu : Melez. Taraf : Bakanlık. Kişisel Özelliği : Hafif Ukala. Rp Partneri : Crownie.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Perş. 7 Ağus. - 15:42:15 | |
| azanlar çıksın arkdşlr site kasıyo poajsopfkaspdojasd | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Perş. 7 Ağus. - 17:03:23 | |
| Admin gibi admin yemin ederimajdjdjdjdkskfjahajdkf BANA DA DUN MARLON RPYE GİRİNCE YALARUN DİYE GİRME DEDİLER | |
|
| |
Pearl Cousteau Hogwarts Şifacısı
Gerçek Adı : Esra Mesaj Sayısı : 17
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Perş. 7 Ağus. - 18:02:48 | |
| dudaklar >>>> ruj rengi >>>> | |
|
| |
Crystal Holly Walker Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : Ebrukot. Mesaj Sayısı : 68 Kan Durumu : Melez. Taraf : Façan yansın kaarşim. Kişisel Özelliği : Çekingen.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Perş. 7 Ağus. - 18:08:13 | |
| ben sarı yapmıştım rankı falan, güneş bu hale getirdi... değişeyim hemen istiyorsanız ıoapsjfpojasd | |
|
| |
Pearl Cousteau Hogwarts Şifacısı
Gerçek Adı : Esra Mesaj Sayısı : 17
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Perş. 7 Ağus. - 18:14:40 | |
| Sarı severim <3 Boşverin Güneşi lksdjfsdlkf | |
|
| |
Gerçek Adı : Ebrukot. Mesaj Sayısı : 68 Kan Durumu : Melez. Taraf : Façan yansın kaarşim. Kişisel Özelliği : Çekingen.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Perş. 7 Ağus. - 18:24:13 | |
| GÜNEŞ'E KARŞI BİRLEŞELİİİM apjfposdjpsajd | |
|
| |
Maximilian Beljean Gelecek Postası Editörü
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 120 Kan Durumu : Melez Kişisel Özelliği : Beyefendi Rp Partneri : Sedona
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Perş. 7 Ağus. - 20:14:46 | |
| NEYİN PEŞİNDESİNİZ !!!! ARKDŞLR KOMPLO KURUYOLAR BANA BİRLEŞELİM !!! askjdlsfkşdg | |
|
| |
Sedona Treveaux Suçlu
Gerçek Adı : Aslı. Mesaj Sayısı : 48 Kan Durumu : Safkan. Rp Partneri : Maximilian.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Perş. 7 Ağus. - 20:58:09 | |
| Editör falan ama resmen fakirin önde gideni .s gelecek postası ölmüş ağlayanı yok glb | |
|
| |
George Crownie Unutturma Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : umut. Mesaj Sayısı : 202 Kan Durumu : a rh + Taraf : own my way. Kişisel Özelliği : . cesur. Rp Partneri : val. Özel Yeteneği : animagus (kurt) Evcil Hayvan : bukalemun
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Perş. 7 Ağus. - 21:10:21 | |
| patronusu güzel | |
|
| |
Gerçek Adı : AES. Mesaj Sayısı : 12 Kan Durumu : Melez Taraf : SSCB Kişisel Özelliği : Winter is coming
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Perş. 7 Ağus. - 21:49:14 | |
| Imzasını tek göremeyen miyim ki ben? | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek Adı : Çisem Mesaj Sayısı : 58 Kan Durumu : Melez Taraf : Tarafsız Kişisel Özelliği : Konuşmayı çok sevmemesi
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Perş. 7 Ağus. - 22:01:28 | |
| Efe midir o? Uzun zamandır görmediydim tabii, emin de olamadım o.o Başka AES de yok esasen tanıdığım asdjhgkl | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Perş. 7 Ağus. - 22:07:36 | |
| Cam acalim mi tatli kiz -.- | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Perş. 7 Ağus. - 22:17:36 | |
| biz konuşmuyoz asırlardır falan glb .s.s.s.s | |
|
| |
Eléanor Splendore Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : Merve. Mesaj Sayısı : 58 Kan Durumu : Melez. Kişisel Özelliği : Uykusuz, aksi, lanet.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Perş. 7 Ağus. - 23:12:09 | |
| niye ebrukot diye düşünmedim değil........... | |
|
| |
lleana Mıhaı Slytherin V. Sınıf
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Perş. 7 Ağus. - 23:47:42 | |
| Kişisel özelliklerinde kendimi buldum resmen... | |
|
| |
Ksenija Krayevsky Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek Adı : Tugi#2 Mesaj Sayısı : 18 Kan Durumu : Melez Rp Partneri : Leia. Evcil Hayvan : Kaşmir, iran kedisi.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Cuma 8 Ağus. - 0:09:30 | |
| İsmi çok hoşuma gitti :') | |
|
| |
| Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? | |
|