| Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? | |
|
+54Elaine Jeseven Ysebel Moore Lynette Heloise Sneaux Elwnyx Swiftfire Luxa André Shadow Deavon Moore Lucjan Baczkowski Lilian Landers Elizabeth Lucian Ophelia D. Stuart Lchemisst Anastazja Haugen Bran Black-Briar Adrian Nikolayev Judith Greyjack Alec Brackenridge Lyra Stauss Jocelyn Jansen Eloa Moreau Alex Brewston Irma Lawerentz Reuben Fletcher Makenna Bulstrode Felicia L. O'Sheila Vasile Vaduva Ksenija Krayevsky Crystal Holly Walker Pearl Cousteau lleana Mıhaı Stanislav Lysenko Cristo Montrell Adolfo W. Østergaard Belle Basilevsky Caitlin Gievonni Elijah V. Mc'Reid Antonije Hargrove Samuel B. Proulx Augustin Barnabé Eléanor Splendore Charles Crestor Jimmy Kenzie Fliegel Fransisco Armani Lilith Vincent Valentine Gisela Müller Europe Evan Garry Clifford Sedona Treveaux Crowley Landers Valeria Nerissa Wesley Maximilian Beljean Aphrodis Audrey Phyllis George Crownie 58 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Vincent Valentine Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : Lolicanlı. Mesaj Sayısı : 46 Kan Durumu : Melez. Taraf : Leslie Chow. Kişisel Özelliği : Sessiz, sakin.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Ptsi 4 Ağus. - 17:25:28 | |
| Burnunun estetik olması kişisel özelliğe girer mi diye düşündürdü. Altında başka bir anlam yatıyorsa bilemem. | |
|
| |
Gisela Müller İksir Profesörü
Gerçek Adı : Beyza Mesaj Sayısı : 99 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Burnu estetik, obsesif Rp Partneri : Uzatmalım Adolfo Özel Yeteneği : Pür Veela
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Ptsi 4 Ağus. - 18:49:21 | |
| Hemen ardından obsesif diyerek onu açıklayabileceğimi düşünmüştüm 5.sınıf bir öğrenciye göre fazla büyük ve çekici bir ünlü | |
|
| |
Lilith Vampir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Ptsi 4 Ağus. - 18:59:13 | |
| Bu karakterim konusunda epey yardımı oldu. Bu vesileyle adminliğine ve kendisine kanımın kaynadığını rahatlıkla söyleyebilirim n.n | |
|
| |
Lynette Heloise Sneaux Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : merve Mesaj Sayısı : 107 Kan Durumu : safkan Taraf : reene Kişisel Özelliği : adeta bir doutzen Rp Partneri : vasile, beyim. Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Ptsi 4 Ağus. - 21:50:17 | |
| Bir zamanlar David tennat -di sanirim- adli herifi pek bi seviyordu tvde gördüm sanırım oradan aklıma geldi cisem de izlese dedim... Çok çirkin burada be | |
|
| |
George Crownie Unutturma Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : umut. Mesaj Sayısı : 202 Kan Durumu : a rh + Taraf : own my way. Kişisel Özelliği : . cesur. Rp Partneri : val. Özel Yeteneği : animagus (kurt) Evcil Hayvan : bukalemun
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Ptsi 4 Ağus. - 22:34:01 | |
| Ünlüsü bi harika! Mesleğe tam uymuş valla. | |
|
| |
Gerçek Adı : merve Mesaj Sayısı : 107 Kan Durumu : safkan Taraf : reene Kişisel Özelliği : adeta bir doutzen Rp Partneri : vasile, beyim. Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Ptsi 4 Ağus. - 22:54:48 | |
| Kendi unlusuyle de bol mu bol fotoğrafları var, bu ikiliye bayiliyorum şahsen. Bu arada uzun bi süreden sonra farklı bi ünlüyle gördük George efendiyi çok sevindim öbür ünlüsünün gözleri çok sinir bozucuydu... Bkz ian somerhalder | |
|
| |
Gerçek Adı : umut. Mesaj Sayısı : 202 Kan Durumu : a rh + Taraf : own my way. Kişisel Özelliği : . cesur. Rp Partneri : val. Özel Yeteneği : animagus (kurt) Evcil Hayvan : bukalemun
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Ptsi 4 Ağus. - 23:51:46 | |
| Ian Somerhalder sevmeyen birini gördüm. Muhteşem bir duygu bu! Ilk kez karşılaşıyorum. Yeni ünlümü beğendi sağolsun. Yeniden tanıdık yüzler görmek güzel. | |
|
| |
Europe Evan Hufflepuff V. Sınıf
Gerçek Adı : asena Mesaj Sayısı : 18 Kan Durumu : melez Taraf : aydınlık
| |
| |
Garry Clifford Suçlu
Gerçek Adı : Ege. Mesaj Sayısı : 8 Kan Durumu : Melez.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Salı 5 Ağus. - 8:36:37 | |
| | |
|
| |
Fransisco Armani Şarkıcı/Model
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Salı 5 Ağus. - 10:05:38 | |
| Gözlerini kısmış bana bakıyor sanırsam | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Salı 5 Ağus. - 10:13:21 | |
| Rütbesi modeline pek bi yakışmış | |
|
| |
Jimmy Kenzie Fliegel Hufflepuff V. Sınıf
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 8 Kan Durumu : Muggle Doğumlu Kişisel Özelliği : Tatlişko Rp Partneri : Crowley
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Salı 5 Ağus. - 14:08:57 | |
| model seçimi çok başarılı yahu. genellikle scarlett'ı vampirde kullanıyolar, bence olmuyo. | |
|
| |
Fransisco Armani Şarkıcı/Model
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Salı 5 Ağus. - 14:11:31 | |
| Gözlüğüm , tipim şekil önümden çekil | |
|
| |
Charles Crestor Suçlu
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Salı 5 Ağus. - 15:20:16 | |
| | |
|
| |
Gisela Müller İksir Profesörü
Gerçek Adı : Beyza Mesaj Sayısı : 99 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Burnu estetik, obsesif Rp Partneri : Uzatmalım Adolfo Özel Yeteneği : Pür Veela
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Salı 5 Ağus. - 15:29:11 | |
| Bir soyisim daha eklese cCc olacak... Başka bir şey diyemiyorum hiç bilgi yok *.* | |
|
| |
Luxa André Esrar Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 175 Kişisel Özelliği : esrarkeş Evcil Hayvan : pug
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Salı 5 Ağus. - 16:31:25 | |
| tanıştığım andan itibaren kanımın ısındığı insan :3 | |
|
| |
Eléanor Splendore Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : Merve. Mesaj Sayısı : 58 Kan Durumu : Melez. Kişisel Özelliği : Uykusuz, aksi, lanet.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Salı 5 Ağus. - 17:12:08 | |
| Kafasini sisirdigim üye.. Hogwartsin köşe başlarında uyusturucu satıp başına bela olmayı düşünüyorum diren esrarkeşdhdjfjcmck Garibim her turlu sacmaligima katlaniyo ya <3 | |
|
| |
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 175 Kişisel Özelliği : esrarkeş Evcil Hayvan : pug
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Salı 5 Ağus. - 17:30:54 | |
| ahahahhahahafdkjgdflkghfd 8 senedir canımdan değerli olan üye. "canımı ye" dfkjglkfdgh | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Salı 5 Ağus. - 18:03:44 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Salı 5 Ağus. - 18:18:13 | |
| kurguma ufazık azıcık da olsa dahil olmasını istediğim üye *.* ve gifi mu az zam iron man kalp | |
|
| |
Lilith Vampir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Salı 5 Ağus. - 19:42:22 | |
| Rp yazarken bile bir yandan onunla kurgu düşünüyorum aah aah. Neyse, cansın <3 | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Salı 5 Ağus. - 21:39:30 | |
| vampir karakter açsam mı diye düşündürttün be çiss... | |
|
| |
Lilith Vampir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Salı 5 Ağus. - 21:44:33 | |
| Gel anam, kardeş istiyorum diyip vampir yaparım seni hehehe *siteyi vampire çevirmek* | |
|
| |
Eléanor Splendore Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : Merve. Mesaj Sayısı : 58 Kan Durumu : Melez. Kişisel Özelliği : Uykusuz, aksi, lanet.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Salı 5 Ağus. - 22:34:51 | |
| Beni de vampir yaparsınız bi izel çelik ercan efendime soyliyim bi mazhar fuat özkan oluruz... -her şeye atlamakta üstüme tanimam- | |
|
| |
Augustin Barnabé Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : umut. Mesaj Sayısı : 22 Kan Durumu : melez. Taraf : maradh. Kişisel Özelliği : eğlenceli. Rp Partneri : none. Özel Yeteneği : Çatalağız Evcil Hayvan : dustin isimli bir örümcek.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Salı 5 Ağus. - 22:57:46 | |
| Daha onunla kurgumuz olacak... | |
|
| |
| Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? | |
|