| Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? | |
|
+54Elaine Jeseven Ysebel Moore Lynette Heloise Sneaux Elwnyx Swiftfire Luxa André Shadow Deavon Moore Lucjan Baczkowski Lilian Landers Elizabeth Lucian Ophelia D. Stuart Lchemisst Anastazja Haugen Bran Black-Briar Adrian Nikolayev Judith Greyjack Alec Brackenridge Lyra Stauss Jocelyn Jansen Eloa Moreau Alex Brewston Irma Lawerentz Reuben Fletcher Makenna Bulstrode Felicia L. O'Sheila Vasile Vaduva Ksenija Krayevsky Crystal Holly Walker Pearl Cousteau lleana Mıhaı Stanislav Lysenko Cristo Montrell Adolfo W. Østergaard Belle Basilevsky Caitlin Gievonni Elijah V. Mc'Reid Antonije Hargrove Samuel B. Proulx Augustin Barnabé Eléanor Splendore Charles Crestor Jimmy Kenzie Fliegel Fransisco Armani Lilith Vincent Valentine Gisela Müller Europe Evan Garry Clifford Sedona Treveaux Crowley Landers Valeria Nerissa Wesley Maximilian Beljean Aphrodis Audrey Phyllis George Crownie 58 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Lynette Heloise Sneaux Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : merve Mesaj Sayısı : 107 Kan Durumu : safkan Taraf : reene Kişisel Özelliği : adeta bir doutzen Rp Partneri : vasile, beyim. Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Salı 5 Ağus. - 23:42:58 | |
| Slytherin bol eğlenceli olacak o potansiyeli sezebiliyorum şimdiden amma ve lakin benim gözüm otuzluk karakterinde.. | |
|
| |
Samuel B. Proulx Kurtadam
Gerçek Adı : .. Mesaj Sayısı : 12 Kan Durumu : kanlı canlıyız henüz. Taraf : tarafsızlık. Kişisel Özelliği : çabuk sinirlenmek. Rp Partneri : aranmakta. Evcil Hayvan : yerim ben onu.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Salı 5 Ağus. - 23:46:56 | |
| Sam'i versek olmuyor mu? | |
|
| |
Lynette Heloise Sneaux Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : merve Mesaj Sayısı : 107 Kan Durumu : safkan Taraf : reene Kişisel Özelliği : adeta bir doutzen Rp Partneri : vasile, beyim. Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Salı 5 Ağus. - 23:50:33 | |
| Hepsi kabulumuzdur yeter ki kurgu isteyen olsun | |
|
| |
Luxa André Esrar Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 175 Kişisel Özelliği : esrarkeş Evcil Hayvan : pug
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Çarş. 6 Ağus. - 9:16:03 | |
| üstteki üyeyle bugün rp'mizi başlatıcam^^ :')
| |
|
| |
Lilith Vampir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Çarş. 6 Ağus. - 12:34:18 | |
| Merve'yi de alıp, üçlü vampir grubu kurmayı düşünsün bak. Hatta benimki gibi karakterlere sahip olursa evrene feminizmi bile getirebiliriz birlikte o.o | |
|
| |
Antonije Hargrove Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek Adı : Cihan. Mesaj Sayısı : 17 Kan Durumu : Melez Taraf : Karanlık Kişisel Özelliği : Gücü elinde tutmayı seven bir yapısı vardır, Genel olarak arkadaşlık bağına önem versede, bu bağlar çıkar üzerine kuruludur. Rp Partneri : Bir çaresi bulunur elbet.. Evcil Hayvan : Piems | Sibirya Kurdu
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Çarş. 6 Ağus. - 14:25:39 | |
| Avatarın rütbeyle uyumu yakıyor. | |
|
| |
Maximilian Beljean Gelecek Postası Editörü
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 120 Kan Durumu : Melez Kişisel Özelliği : Beyefendi Rp Partneri : Sedona
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Çarş. 6 Ağus. - 14:35:42 | |
| şu kurguyu okuyun yahu. dilimizde tüy bitti 20 yaşın altındakiler safkan olamaz diye diye | |
|
| |
Elijah V. Mc'Reid Hogwarts Müdürü | KSKS Profesörü
Gerçek Adı : Arda Mesaj Sayısı : 63 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Bakışlarıyla, umursamaz bir tavır ön plana koyar. İnsanlarla göz teması kurmayı sevmez. Zekidir ve içindeki duygusal yanı zamanla körelmiştir.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Çarş. 6 Ağus. - 15:17:01 | |
| Kendisini tanımıyorum ama ilk intiba olarak iyi bir editör olacağı... | |
|
| |
Caitlin Gievonni Hufflepuff V. Sınıf
Gerçek Adı : Beyza Mesaj Sayısı : 10 Kan Durumu : Melez Kişisel Özelliği : Şakalar, komiklikler
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Çarş. 6 Ağus. - 16:03:54 | |
| Acaba hangi Arda diye düşündürdü?? | |
|
| |
Lilith Vampir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Çarş. 6 Ağus. - 16:28:57 | |
| Ünlüsü de pek sevimliymiş *-* | |
|
| |
Elijah V. Mc'Reid Hogwarts Müdürü | KSKS Profesörü
Gerçek Adı : Arda Mesaj Sayısı : 63 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Bakışlarıyla, umursamaz bir tavır ön plana koyar. İnsanlarla göz teması kurmayı sevmez. Zekidir ve içindeki duygusal yanı zamanla körelmiştir.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Çarş. 6 Ağus. - 16:48:41 | |
| 500 yaşında, kindar vampir, yok artık abi 500 yaşında neyin kindarlığı diyesim var, tanıdık tanımadık herkesi gömmüş hala kindar yani Şaka takılıyorum tabii Kendisiyle rp yapmalıyız, belki bi ısırık alır boynumuzdan | |
|
| |
Antonije Hargrove Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek Adı : Cihan. Mesaj Sayısı : 17 Kan Durumu : Melez Taraf : Karanlık Kişisel Özelliği : Gücü elinde tutmayı seven bir yapısı vardır, Genel olarak arkadaşlık bağına önem versede, bu bağlar çıkar üzerine kuruludur. Rp Partneri : Bir çaresi bulunur elbet.. Evcil Hayvan : Piems | Sibirya Kurdu
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Çarş. 6 Ağus. - 17:24:35 | |
| PS öğretmenlerimden biri... | |
|
| |
Eléanor Splendore Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : Merve. Mesaj Sayısı : 58 Kan Durumu : Melez. Kişisel Özelliği : Uykusuz, aksi, lanet.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Çarş. 6 Ağus. - 18:03:40 | |
| en beğendiğim ünlülerden birini almış, çok da iyi etmiş. yetişkine hiç gitmiyo diye düşünüyorum o yüzden rütbesine cuk oturmuş cuk. | |
|
| |
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 120 Kan Durumu : Melez Kişisel Özelliği : Beyefendi Rp Partneri : Sedona
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Çarş. 6 Ağus. - 18:14:25 | |
| yea kişilik özelliği akjsdşlfdş volkan konak mrb aksldşlf | |
|
| |
Gerçek Adı : Merve. Mesaj Sayısı : 58 Kan Durumu : Melez. Kişisel Özelliği : Uykusuz, aksi, lanet.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Çarş. 6 Ağus. - 18:22:48 | |
| üstteki admin güldüyse sorun yok, çekine çekine yazmıştım..hkdskhdklşfh
| |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Çarş. 6 Ağus. - 18:30:06 | |
| her gördüğümde kahkaha atıyorum yea akldsşf | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek Adı : Çisem Mesaj Sayısı : 58 Kan Durumu : Melez Taraf : Tarafsız Kişisel Özelliği : Konuşmayı çok sevmemesi
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Çarş. 6 Ağus. - 18:30:33 | |
| Çok da güzel kurgumuz oldu, iyi de oldu oh mis. Ha bi de çok seviyorum :3
ıskalamışım;
Nasıl hiç tanışmadım daha önce garip geliyor esasen. Ebruyla falan da yakınmış oysam, Ebruyla ortak sitelerde olduk hep o.o | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Çarş. 6 Ağus. - 18:43:12 | |
| Çiss bi ara karakter açıyım da ısır bari be | |
|
| |
Belle Basilevsky Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 54 Taraf : kırmızı ruj Kişisel Özelliği : aç Rp Partneri : lucas'ı eléanor'a yar etmem. <3 Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Çarş. 6 Ağus. - 18:59:24 | |
| üstteki üyeyle ergenlikte sınır tanımıyoruz şuvan fdkjghfdgjlhfd | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Çarş. 6 Ağus. - 19:27:51 | |
| ben yeni bi karakter açmayı teklif ettim üsttekine ama beni dinlemiyoooorhsdfhdfjklhdfh | |
|
| |
Sedona Treveaux Suçlu
Gerçek Adı : Aslı. Mesaj Sayısı : 48 Kan Durumu : Safkan. Rp Partneri : Maximilian.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Çarş. 6 Ağus. - 19:53:45 | |
| saç uçlarında kızıl boyanın çilesini çekmiş biri olaraktan devamlı kızıl kullanan insanların sabrına hayranım. | |
|
| |
Gisela Müller İksir Profesörü
Gerçek Adı : Beyza Mesaj Sayısı : 99 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Burnu estetik, obsesif Rp Partneri : Uzatmalım Adolfo Özel Yeteneği : Pür Veela
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Çarş. 6 Ağus. - 20:01:19 | |
| Farklı bi' isim, biyendim | |
|
| |
Adolfo W. Østergaard Seherbaz
Gerçek Adı : Eren. Mesaj Sayısı : 36 Kan Durumu : Safkan. Taraf : Tarafsız. Kişisel Özelliği : seksi. Rp Partneri : Gisela. <3
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Çarş. 6 Ağus. - 20:16:18 | |
| bir yorum attım, daha cevap yazmadı. kesin özelden çok pis sövecek bana. asdklas aşkm. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Çarş. 6 Ağus. - 20:38:16 | |
| en azından bi avatarı olsa da yorumlasak ay modeli çok hoş desek filan | |
|
| |
Cristo Montrell Gryffindor IV. Sınıf
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 22 Kan Durumu : Muggle Doğumlu Taraf : Keyos. Kişisel Özelliği : Yabani, düzensiz, başına buyruk Rp Partneri : Ebrukot <3 Özel Yeteneği : Galonlarca işemek.
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? Çarş. 6 Ağus. - 20:44:59 | |
| ıy kaka siliterin. madem eski günleri canlandırıyoruz adklfşd | |
|
| |
| Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz? | |
|