Elwnyx Swiftfire Slytherin III. Sınıf
Gerçek Adı : Işın Mesaj Sayısı : 81 Kan Durumu : A rh + Taraf : Belirsiz Kişisel Özelliği : Sosyopat Rp Partneri : Herkes olabilir, Ruh haline bağlı Evcil Hayvan : Kedi
| Konu: Elwnyx- Nyx- Nyks- Işın C.tesi 16 Ağus. - 9:39:09 | |
| Muhtemelen en yaşlınızım Hacettepe arkeoloji 3. sınıfın sonunda terk ettim. Şu an Çizgi film ve animasyon son sınıf öğrencisiyim. Üstten falan ders almış olduğum için pek dersim kaldı diyememem. Freelance çalışmaktayım. Özledim rp yapmayı geldim. Bundan bilmem kaç yıl önce ( muhtmelen 9 ya da 10 yıldan bahsediyorum) ilk yarattığım rp karakterini tekrar oynatma niyetindeyim | |
|
Lynette Heloise Sneaux Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : merve Mesaj Sayısı : 107 Kan Durumu : safkan Taraf : reene Kişisel Özelliği : adeta bir doutzen Rp Partneri : vasile, beyim. Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: Elwnyx- Nyx- Nyks- Işın C.tesi 16 Ağus. - 21:06:04 | |
| Arkeoloji her zaman garip gelmiştir bana üç yıl okuduktan sonra ne esti de terk ettin acaba, sonra da çizgi film ve animasyon... Baya farklı bi insanı andırıyosun şöyle bakınca, bu çok güzel bi şey böyle düşündüğüm insanlara hep yakınlık duyarım. mesela, Ayşegülgsdjklaşgjsdjg Neyse çok uzattım Hoş mu hoş geldiniz sitemize, keşke ismini de bahşetseydingskhldfsh neyse ben söyleyeyim adet yerini bulsun, Merve ben *.* | |
|
Elwnyx Swiftfire Slytherin III. Sınıf
Gerçek Adı : Işın Mesaj Sayısı : 81 Kan Durumu : A rh + Taraf : Belirsiz Kişisel Özelliği : Sosyopat Rp Partneri : Herkes olabilir, Ruh haline bağlı Evcil Hayvan : Kedi
| Konu: Geri: Elwnyx- Nyx- Nyks- Işın Paz 17 Ağus. - 6:36:58 | |
| Işın ben de başlık da yazdım ama nick kargaşasında ismim arada gitmiş Türkiye de arkeoloji okunmaz cidden Hoş buldum ve memnun oldum | |
|