| Lilith | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Lilith Vampir
| Konu: Lilith Paz 3 Ağus. - 19:47:14 | |
| - Spoiler:
Mümkün olabildiği kadar yaşlı olsun istiyorum zaten (mümkünse orta çağ döneminden). Karakterime düşündüğüm kurguya göre, cehalet döneminde özgürlüğüne düşkün, araştırmacı biri olacak. Körü körüne hristiyanken, bu araştırmalarıyla saklı olan gerçekleri öğrenecek ki buna Lilith'in vampir olduğu hikayesi de dahil. Araştırmaların derinine inecek, özgürlüğü için çabalamaya devam edecek. Kütüphane yolundayken (veya kitapçı, dönemine göre) gecenin bir saati, normalde kadınların sokakta bulunmadıkları saatte, bir ara yolda bir adamla karşılacak. Adam önce bu kıza tecavüz etmeye çalışacak. Kız kendisini sonuna kadar koruyacak. Arada adamın yüzünü tırmalayıp kanatacak. Tam kaçmak üzereyken adam onu hızla çekip yere yapıştırıp ısıracak. Bu esnada, tırmalanan yüzden birkaç damla kanı yanlışlıkla yutacak. Adam bunu fark etmeden, onu orada öldürüp gidecek. Sonra klasik dönüşüm hikayesi. Kendine hakim olmayı öğrenene kadar kasaba kasaba gezip insanlardan uzak duracak. Bu esnada Lilith ile ilgili başka bir hikayeyi öğrenecek; erkekleri baştan çıkaran bir tanrıça, bir iblis. Cinselliği daha önceden hiç önemsememiş olan bu kız, istediklerini elde etmek için cazibenin gücünü kullanabildiğini fark edecek. Her ne kadar tam bir Lilith olmasa da, adını Lilith olarak değiştirecek ve erkeklerin gücünü yok sayıp, hayatını erkekler tarafından ezilen kadınları kurtarmaya/yardım etmeye ve kendisi için yaşamaya adayacak.
Ehm selam. Yukarıda, başvuruya yazdığım kurgum mevcut. Karakterin genel hali böyle. Kurgumu ayrıntılı olarak yazmadan önce, kurgumda yer edecek kişiler ve olayları bulayım dedim, haliyle ilan açtım. Ki rp de yapmak istiyorum, öğrenci karakterimi henüz yerine oturtamadığımdan dolayı bu karakterimle daha rahat rpye başlayacağıma inanıyorum. Ehm neyse. Öncelikle öğrenci/yetişkin herkesle kurguya açığım. Özellikle bayanlarla çok iyi anlaştığım (bazı bayanlar benden nefret etse de) kendi halinde takılan, maço olmayan erkeklerle de bir sorunum olmadığının altını çizelim. İstediğiniz kurgularla bana gelmekte serbestsiniz, herhangi bir kesin çizgim mevcut değil şuanda. Özel olarak aradıklarım; - Lilith'e tecavüz edip vampire çeviren kişiyi arıyor Lilith. Tahminimce bu rolü kimse üstlenmeyecek. Üstlenirse mutlu olurum tabii. Ama onun yerine, o kişiyi ararken kaynak veya araştırmada yardımcı olacak birileri gerekiyor. Bakanlıktan falan en az bir kişi olursa mükemmel olur.(Lynette Heloise Sneaux) - Lilith vampir olmadan önce evli değildi, haliyle çocuğu yoktu. Ama sonuçta bir ailesi vardı. Kardeşinin (kız veya erkek olur, fark etmez) soyundan gelen bir melez arıyorum. Öğrenci olursa, ona maddi ve manevi destekte ekstradan bulunur Lilith. Yetişkin olursa da çok yakın arkadaş olabilirler sanırım. Lilith ona önceki hayatını söyleyeceği için, asıl kimliğini bilen tek kişi olacak, haliyle güvenilir biri olmalı. (Vasile ve Vasila Vaduva) - Lilith'i ayıplayan birkaç kadın. Az olursa daha iyi, çünkü Lilith cinselliği abartan biri değil. Çok sinirlenmedikçe erkeklerin eşlerini aldatmalarını da sağlamıyor. Sadece efsane olan Lilith'e fazla özenmiş ve içinde kin tutan bir kızcağızımız kendisi. - Üsttekinin aksine, Lilith'i destekleyen bir iki kişi. (Gisela Müller) - Kadınları ezen erkeklere karşı savaşta olduğundan, ondan yardım isteyen (özellikle istemesine gerek bile yok, günlük bir sohbette yanlışlıkla ağzından kaçırmış bile olabilir) birkaç kişi. - Ve tabii sizden gelen ekstra kurgular.
En son Lilith tarafından Ptsi 11 Ağus. - 22:26:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
| |
Gisela Müller İksir Profesörü
Gerçek Adı : Beyza Mesaj Sayısı : 99 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Burnu estetik, obsesif Rp Partneri : Uzatmalım Adolfo Özel Yeteneği : Pür Veela
| Konu: Geri: Lilith Paz 3 Ağus. - 19:54:09 | |
| Seni destekleyenler arasında olabilirim. Gisela da pür veeladır, erkeklere istediğini yaptırabilecek bir konumdadır fakat sinirlendiğinde diğer veelalar gibi çirkin bir yaratığa dönüşür. Beraber iş başındayken bir rol oyunu fena olmaz | |
|
| |
Lilith Vampir
| Konu: Geri: Lilith Paz 3 Ağus. - 20:00:19 | |
| Mis gibi olur hem de. Ayrıntılı bir şeyler bulursak geliştiririz de kurguyu. Özel mesajla falan konuşabiliriz onu da. Ne bileyim, çocukluğundan beri seninle ilgileniyor olabilirim Veela özelliğinden dolayı. n.n | |
|
| |
Lynette Heloise Sneaux Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : merve Mesaj Sayısı : 107 Kan Durumu : safkan Taraf : reene Kişisel Özelliği : adeta bir doutzen Rp Partneri : vasile, beyim. Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: Lilith Paz 3 Ağus. - 20:37:18 | |
| - Lilith'e tecavüz edip vampire çeviren kişiyi arıyor Lilith. Tahminimce bu rolü kimse üstlenmeyecek. Üstlenirse mutlu olurum tabii. Ama onun yerine, o kişiyi ararken kaynak veya araştırmada yardımcı olacak birileri gerekiyor. Bakanlıktan falan en az bir kişi olursa mükemmel olur. Şu kısım ilginç olabilir, karakterimle birlikte elimizden geldiğince yardımcı oluruz | |
|
| |
Lilith Vampir
| Konu: Geri: Lilith Paz 3 Ağus. - 20:38:24 | |
| Çok güzel olur! Ekliyorum hemencecik oraya | |
|
| |
Vasile Vaduva Tılsım Profesörü
Gerçek Adı : Tugi Mesaj Sayısı : 55 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Soğuk Nevale Rp Partneri : lynette, hatunum. Özel Yeteneği : Çatalağız Evcil Hayvan : Baykuş, Loki.
| Konu: Geri: Lilith C.tesi 9 Ağus. - 18:31:08 | |
| - Alıntı :
- - Lilith vampir olmadan önce evli değildi, haliyle çocuğu yoktu. Ama sonuçta bir ailesi vardı. Kardeşinin (kız veya erkek olur, fark etmez) soyundan gelen bir melez arıyorum. Öğrenci olursa, ona maddi ve manevi destekte ekstradan bulunur Lilith. Yetişkin olursa da çok yakın arkadaş olabilirler sanırım. Lilith ona önceki hayatını söyleyeceği için, asıl kimliğini bilen tek kişi olacak, haliyle güvenilir biri olmalı.
bu vasile için olabilir, vasila da onun ikizi. araştırmana bakanlık tarafından vasila yardımcı olabilir *-* vasile ile lynette'in ilişkisi var zaten, minik bir grup gibi oluyolar. *-* lilith safkansa uyuyor vasile'in durumu. eğer melezse vasila'yı ekleyelim sırf *-* lilith'in belli bir tarafı var mı? | |
|
| |
Lilith Vampir
| Konu: Geri: Lilith Ptsi 11 Ağus. - 10:03:38 | |
| Şöyle ki muggle olmasını düşündüm daha çok. Hani cehalet döneminde zeki olan bi kızcağız olacaktı. Büyücü olursa çok bir cehalet olmaz diye düşündüm. Ama şöyle olabilir. Aynı dönem neredeyse Salem cadılarının yakıldığı döneme falan geliyor. Cadı avları her yerde. HP Lore'una göre normalde yanılmıyorsam ki büyücülerden bazıları bununla eğleniyorlar bile yanmayıp. Ama işte Lilith'in ailesi mugglelar ile arasını iyi tutup yaşamlarına normal devam etmek istedikleri için doğan çocuklarının büyülerini belli bir yaşa kadar kilitlerler büyüyle falan, fark etmeden yapmasın diye. Lilith'inki de açılmadan vampir olur. Sonra zaten ailesine zarar vermemek için evden kaçtığından hiç öğrenmemiş olur. Böylelikle sizle tanıştığında bile öğrenebilir önceki hayatında safkan olduğunu n.n | |
|
| |
Gerçek Adı : Tugi Mesaj Sayısı : 55 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Soğuk Nevale Rp Partneri : lynette, hatunum. Özel Yeteneği : Çatalağız Evcil Hayvan : Baykuş, Loki.
| Konu: Geri: Lilith Ptsi 11 Ağus. - 17:37:18 | |
| harika olur *-* vasile ona bunu keşfetmesinde yardımcı bile olabilir *-* | |
|
| |
Lilith Vampir
| Konu: Geri: Lilith Ptsi 11 Ağus. - 19:43:39 | |
| Tamamdır. Şimdi tam olarak ne oluyor. Kimler benim büyük büyük yeğenlerim o.o Ve iyice bakanlığı yanıma çektim eheh | |
|
| |
| Konu: Geri: Lilith Ptsi 11 Ağus. - 20:07:35 | |
| Vasile Vaduva ve Vasila Vaduva :') ki vasile de seni kullanır bi şekilde dhshjdskjds sevinme :p | |
|
| |
Lilith Vampir
| Konu: Geri: Lilith Ptsi 11 Ağus. - 22:20:26 | |
| Meh. Çıkar ilişkisine daima açığım zaten, sorun yok | |
|
| |
Charles Crestor Suçlu
| Konu: Geri: Lilith Salı 12 Ağus. - 0:13:55 | |
| | |
|
| |
Lilith Vampir
| Konu: Geri: Lilith Salı 12 Ağus. - 12:27:45 | |
| Feminist ama bu hatun Yani efsanedeki Lilith gibim. Azcıkın duygusuz. Yirse bir çıkarı olması lazım askjdhkl | |
|
| |
Charles Crestor Suçlu
| Konu: Geri: Lilith Salı 12 Ağus. - 18:41:17 | |
| Bayılırım duygusuz hatunlara adshjfd | |
|
| |
Lilith Vampir
| Konu: Geri: Lilith Salı 12 Ağus. - 19:15:06 | |
| Başka türlü kurgu varsa öyle şeedelim biz *-* | |
|
| |
Alec Brackenridge Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi Başkan Yardımcısı
Gerçek Adı : hande Mesaj Sayısı : 12 Kan Durumu : sihirli muggle kanı. Taraf : güzel şeyler. Kişisel Özelliği : gündüz iş adamı, sonra parti insanı. Rp Partneri : yeni kurtuldu birinden.
| Konu: Geri: Lilith Salı 12 Ağus. - 19:19:41 | |
| Bir kurgu buldum ammaaaa.. yine de beraber doldurmamız gereken açıkları var. Uzun süreli bir ilişkiden yeni çıktı Alec. Aslında, sakin bir ayrılık istiyordum ama kurgumuz olursa onu kavgalı gürültülüye de çevirebilirim. Şu baskın erkeklere karşı sıkıntıdaki kadınlara yardım etme huyu eğer bilinen bir durumsa adamımızın henüz ismini bilmediğim eski sevgilisi 'kazara' kıza ağzından pek de doğru olmayan bilgiler kaçırabilir. İntikam için. Bunun üstüne de Lilith harekete geçer tabi? Önce bi kavga, gürültü, aksiyon. Yanlışlık ortaya çıkana kadar epey aksiyon olabilir. Fakat benim adamımın başına geri dönüşü olmayan bir şeyler gelmeden gerçekler ortaya çıkmalı . Sonrasıysa nasıl gelişir bilemiyorum. Dostluk doğar diyemem tabi ama belki kızın bu olay üstüne bir borçlu olma durumu ya da en azından bir münasebetleri olur yahu. | |
|
| |
Lilith Vampir
| Konu: Geri: Lilith Salı 12 Ağus. - 21:29:35 | |
| Hum olabilir. Uzun zamandan sonra güvendiği erkek olabilir Alec. Hani kişiliği cidden iyiyse sevgilinin yanında dost da olurlar zaten. O sevgili olayından sonra gürültülü bir kavga koparır da zarar vermez. Güveni yıkılır. Sonra bir şekilde kızın yalanı ortaya çıkınca senden özür dilediği gibi kıza saldırmaya gider. Hani kindar zaten, sevdiği adamı kaybetmesine sebep olacak bi yalan zıvanadan çıkarır Lilith'i. Sonra Alec ile zamanla dost veya arkadaş olurlar, Lilith açısından sıkıntı olmaz.
Dipnot: Yalanın fark edilmesi durumu şöyle gerçekleşebilir. İlk defa birisine güveneceği için, kıza inansa da bir yanı olayı deli gibi araştırma isteğiyle yanıp tutuşur. Gecesine kadar kızı takip eder 1 ay. Bir noktada, kızın bir arkadaşına gülerek 'ehehe ayırdım' tarzı sohbetini duyar vs vs olabilir. Lilith pek işsiz ne de olsa. | |
|
| |
| Lilith | |
|