| kıymetlimisss | |
|
+2George Crownie Adolfo W. Østergaard 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Adolfo W. Østergaard Seherbaz
Gerçek Adı : Eren. Mesaj Sayısı : 36 Kan Durumu : Safkan. Taraf : Tarafsız. Kişisel Özelliği : seksi. Rp Partneri : Gisela. <3
| Konu: kıymetlimisss Perş. 31 Tem. - 16:27:41 | |
| Merhabalar, Böyle bir başlık açmayalı sanırım yıllar oldu. Evet, yıllar. Gibi gibi... Ben deniz Eren efenim. 18, Ankara. RP ilk FE'de başladım. 5 yıl öncesinde. Çok kaliteli bir FRP ortamıydı diyebilirim, ne yazık ki ben ortalarına doğru gelmişim, dağılıyordu en son site. : D Neysem orayı sallayın. İzlediğim diziler sırasıyla: SPN, TVD, The Originals, Hannibal, Arrow, GoT, Teen Wolf, TWD, Manhattan -yeni başladı tavsiye ederim-, The Flash. Tabi bunlar haricinde izlemek istediğim fakat bir türlü fırsat bulamadığım dizilerim var: Vikings, Friends, American Horror Story, Dexter ve aklıma gelmeyen birkaç dizi daha. Gördüğünüz üzre pek dizi kültürüm yok, ama en kısa zamanda bunlara da başlayacağım. Kendimden bahsedeyim. Çok unutkan bir yapım var, gerçekten. Ve bu yüzden başıma çok kötü şeyler geldi diyebilirim. asdlşasjk Çabuk affeden bir insanım, takılı kalmam çok olaylara. Sonuçta gelip geçici bir dünya, ne için, kimin, neyin hırsını vereyim, kin duyayım? 1.85 boyum, 65 kiloya sahibim, taliplerimi bekliyorum. Ahahaha. asdklşajldas neysem şaka bir yana, çok sevdim buraları şimdiden. AO, biraz eskileri döndürmesini diliyor ve tüm herkese iyi rp'ler, iyi eğlenceler diliyorum. - Spoiler:
Ha bu arada, lütfen her gittiği yerde ortam bozan beyinsizler -çok sori- lütfen siteye üye olmayın.
| |
|
| |
George Crownie Unutturma Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : umut. Mesaj Sayısı : 202 Kan Durumu : a rh + Taraf : own my way. Kişisel Özelliği : . cesur. Rp Partneri : val. Özel Yeteneği : animagus (kurt) Evcil Hayvan : bukalemun
| Konu: Geri: kıymetlimisss Perş. 31 Tem. - 16:58:44 | |
| Benim de böyle bir başlığa cevap yazmayalı çok oldu Hoşgeldin, SPN, GoT, TWD bu üçlünün benim için yeri ayrı Site tam olarak oturduğunda eminim gayet güzeller roller çıkacak ve hepimiz keyif alacağız. Umarım AteşOku sana istediğin rol ortamını sağlar İyi eğlenceler, keyifli roller. | |
|
| |
Luxa André Esrar Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 175 Kişisel Özelliği : esrarkeş Evcil Hayvan : pug
| Konu: Geri: kıymetlimisss Perş. 31 Tem. - 17:29:07 | |
| Benden de bir hoşgeldin. Böyle başlığa "cebbisssinde ne vaar" şeklinde bi cevap vermem uygun olurdu ancak. :') İzlediğin dizilerin yarısından çoğunu ben de izledim ki friends'i kesinlikle öneriyorum. Şu sıralar 5. sezonu bitirmek üzereyim, feci bağımlılık yaptı ve bi zaman sonra hayat tarzı haline geliyo. Bir de fazladan olarak Orphan Black'i öneriyorum. Henüz iki sezonu çıktı lakin 10 bölüm filan var her sezonda. İzlenmesi gereken dizilerden. Tekrar hoşgeldin, sitede keyifli vakitler geçirmen dileğiyle. | |
|
| |
Elbereth Hogwarts Hayaleti
Gerçek Adı : Büşra Mesaj Sayısı : 6 Kan Durumu : Safkan Taraf : Tarafsız
| |
| |
Gerçek Adı : Eren. Mesaj Sayısı : 36 Kan Durumu : Safkan. Taraf : Tarafsız. Kişisel Özelliği : seksi. Rp Partneri : Gisela. <3
| Konu: Geri: kıymetlimisss Paz 3 Ağus. - 21:08:19 | |
| hepinize teşekkür ederim. keyifli vakit geçireceğimden hiç şüphem yok. karakter kurgumu oturtmama çok az kaldı, sonra akacağız umuyorum ki. ^^ LOTR candır, gerisi heyecan.
Hadin kolları sıvayalım. RP RP RP. | |
|
| |
Sedona Treveaux Suçlu
Gerçek Adı : Aslı. Mesaj Sayısı : 48 Kan Durumu : Safkan. Rp Partneri : Maximilian.
| Konu: Geri: kıymetlimisss Ptsi 4 Ağus. - 8:40:57 | |
| Selam Eren, Aslı ben de. Ankara'da yaşıyor ve on sekiz yaşında olma durumları bende de geçerli. Hangi ilçedesin sen ^^ İzlediğin dizilerin çoğunu ben de izliyorum ya da izliyordum sonradan bıraktım sapıttıkları için =D Ya bir de herkese söylüyorum bunu ama Breaking Bad izlemediysen şiddetle öneririm, bi denersen pişman olmazsın -hatta bağımlısı olursun. Hoş geldin bir de son olarak ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: kıymetlimisss Çarş. 6 Ağus. - 19:54:05 | |
| Tekrardan memnun oldum herkesle efenim. Altındağ'dayım ben. Ehehehe. Ya dizi önerilerine açığım, yeni dizi arayışlarımda hâlâ sürüyor, bir göz atayım dediğine de sağ ol. Çok çok sağ olun, hoşbulduk. ^^ | |
|
| |
Gisela Müller İksir Profesörü
Gerçek Adı : Beyza Mesaj Sayısı : 99 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Burnu estetik, obsesif Rp Partneri : Uzatmalım Adolfo Özel Yeteneği : Pür Veela
| Konu: Geri: kıymetlimisss Çarş. 6 Ağus. - 19:57:39 | |
| Komedi dizisi olarak sana Scrubs diyim o zaman farklı bi tarzı var bayılıyorum ben | |
|
| |
| Konu: Geri: kıymetlimisss Çarş. 6 Ağus. - 20:06:23 | |
| Ona da el atarız, vakitten bol bir şey yok bizde. | |
|
| |
Gerçek Adı : Beyza Mesaj Sayısı : 99 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Burnu estetik, obsesif Rp Partneri : Uzatmalım Adolfo Özel Yeteneği : Pür Veela
| |
| |
| Konu: Geri: kıymetlimisss Çarş. 6 Ağus. - 20:10:56 | |
| ben boş vakitlerimi seninle doldurmayı yeğlerim ama Gisela'm. asldjaslkd Jensen akar, açının. Özelden devam edelim aşkm. | |
|
| |
| Konu: Geri: kıymetlimisss Çarş. 6 Ağus. - 20:57:48 | |
| Geliyorum canımmm | |
|
| |
| kıymetlimisss | |
|