| Yaratık Alımları | |
|
+7Irma Lawerentz Maximilian Beljean Kamalia Ylva Rivera Alaric Václav Gisela Müller Lilith George Crownie 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
George Crownie Unutturma Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : umut. Mesaj Sayısı : 202 Kan Durumu : a rh + Taraf : own my way. Kişisel Özelliği : . cesur. Rp Partneri : val. Özel Yeteneği : animagus (kurt) Evcil Hayvan : bukalemun
| Konu: Yaratık Alımları Salı 29 Tem. - 18:21:32 | |
| Karakterin; Adı / Soyadı: RP Puanı: Hangi Yaratık?: (Vampir, Kurtadam, Hayalet vs) Neden?: | |
|
| |
Lilith Vampir
| Konu: Geri: Yaratık Alımları Paz 3 Ağus. - 15:34:01 | |
| Adı / Soyadı: Lilith RP Puanı: 84 (bknz. Aphrodis Audrey Phyllis) Hangi Yaratık?: Vampir Neden?: Mümkün olabildiği kadar yaşlı olsun istiyorum zaten (mümkünse orta çağ döneminden). Karakterime düşündüğüm kurguya göre, cehalet döneminde özgürlüğüne düşkün, araştırmacı biri olacak. Körü körüne hristiyanken, bu araştırmalarıyla saklı olan gerçekleri öğrenecek ki buna Lilith'in vampir olduğu hikayesi de dahil. Araştırmaların derinine inecek, özgürlüğü için çabalamaya devam edecek. Kütüphane yolundayken (veya kitapçı, dönemine göre) gecenin bir saati, normalde kadınların sokakta bulunmadıkları saatte, bir ara yolda bir adamla karşılacak. Adam önce bu kıza tecavüz etmeye çalışacak. Kız kendisini sonuna kadar koruyacak. Arada adamın yüzünü tırmalayıp kanatacak. Tam kaçmak üzereyken adam onu hızla çekip yere yapıştırıp ısıracak. Bu esnada, tırmalanan yüzden birkaç damla kanı yanlışlıkla yutacak. Adam bunu fark etmeden, onu orada öldürüp gidecek. Sonra klasik dönüşüm hikayesi. Kendine hakim olmayı öğrenene kadar kasaba kasaba gezip insanlardan uzak duracak. Bu esnada Lilith ile ilgili başka bir hikayeyi öğrenecek; erkekleri baştan çıkaran bir tanrıça, bir iblis. Cinselliği daha önceden hiç önemsememiş olan bu kız, istediklerini elde etmek için cazibenin gücünü kullanabildiğini fark edecek. Her ne kadar tam bir Lilith olmasa da, adını Lilith olarak değiştirecek ve erkeklerin gücünü yok sayıp, hayatını erkekler tarafından ezilen kadınları kurtarmaya/yardım etmeye ve kendisi için yaşamaya adayacak. | |
|
| |
Gisela Müller İksir Profesörü
Gerçek Adı : Beyza Mesaj Sayısı : 99 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Burnu estetik, obsesif Rp Partneri : Uzatmalım Adolfo Özel Yeteneği : Pür Veela
| Konu: Geri: Yaratık Alımları Paz 3 Ağus. - 17:45:12 | |
| Rütbeni veriyorum, keyifli oyunlar | |
|
| |
Alaric Václav Slytherin IV. Sınıf
Gerçek Adı : ΘZΛN Mesaj Sayısı : 16 Kan Durumu : Melez Taraf : Tarafsız
| Konu: Geri: Yaratık Alımları Çarş. 6 Ağus. - 15:15:50 | |
| Adı / Soyadı: Xavier John Redmond RP Puanı: 87 Hangi Yaratık?: Vampir Neden?: RP Puanın yettiği, bana göre seçilecek en mantıklı rütbe olması. | |
|
| |
Gisela Müller İksir Profesörü
Gerçek Adı : Beyza Mesaj Sayısı : 99 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Burnu estetik, obsesif Rp Partneri : Uzatmalım Adolfo Özel Yeteneği : Pür Veela
| Konu: Geri: Yaratık Alımları Çarş. 6 Ağus. - 16:10:22 | |
| Rütbeni veriyorum | |
|
| |
Kamalia Ylva Rivera Kurtkadın
Gerçek Adı : Aslı. Mesaj Sayısı : 6 Kan Durumu : Melez.
| Konu: Geri: Yaratık Alımları Çarş. 6 Ağus. - 17:39:53 | |
| Adı / Soyadı: Kamalia Ylva Rivera -olacak başvurdum. RP Puanı: 98. Hangi Yaratık?: (Vampir, Kurtadam, Hayalet vs): Kurtkadın. Neden?: Dolunayda bir kurtadam tarafından sürüsüne katılması amacıyla ısırıldı. | |
|
| |
Maximilian Beljean Gelecek Postası Editörü
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 120 Kan Durumu : Melez Kişisel Özelliği : Beyefendi Rp Partneri : Sedona
| Konu: Geri: Yaratık Alımları Çarş. 6 Ağus. - 17:48:30 | |
| | |
|
| |
Irma Lawerentz Vampir
Gerçek Adı : merve Mesaj Sayısı : 11 Kan Durumu : içici Taraf : kızılay Rp Partneri : hepsini yemiş
| Konu: Geri: Yaratık Alımları Perş. 7 Ağus. - 13:25:53 | |
| Irma Lawerentz 95(Lynette Heloise Sneaux) Vampir Çisem'le kurgu peşindeyiz kısmetse. | |
|
| |
Gerçek Adı : umut. Mesaj Sayısı : 202 Kan Durumu : a rh + Taraf : own my way. Kişisel Özelliği : . cesur. Rp Partneri : val. Özel Yeteneği : animagus (kurt) Evcil Hayvan : bukalemun
| Konu: Geri: Yaratık Alımları Perş. 7 Ağus. - 13:31:05 | |
| | |
|
| |
James Devoted Kurtadam
Gerçek Adı : Bilge Kaan Mesaj Sayısı : 5
| Konu: Geri: Yaratık Alımları Perş. 7 Ağus. - 16:46:48 | |
| Adı / Soyadı: James Devoted
RP Puanı: 82
Hangi Yaratık?: Kurtadam
Neden?: Daha önce vampirlik yaptım hep. Şimdide kurtadamlık yapayım dedim. | |
|
| |
Crystal Holly Walker Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : Ebrukot. Mesaj Sayısı : 68 Kan Durumu : Melez. Taraf : Façan yansın kaarşim. Kişisel Özelliği : Çekingen.
| Konu: Geri: Yaratık Alımları Perş. 7 Ağus. - 17:00:46 | |
| | |
|
| |
Reuben Fletcher Kurtadam
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 8 Kan Durumu : Kurtlu Kişisel Özelliği : Alfa olmaya hevesli
| Konu: Geri: Yaratık Alımları Cuma 8 Ağus. - 19:34:13 | |
| Adı / Soyadı: Reuben Fletcher RP Puanı: admin points .s Hangi Yaratık?: Kurtadam Neden?: Bir cadı tarafından lanet yedi, sonra iyileşebilmek için kurt kanı kullanıldı. Böylelikle kan dolaşımına kurt zehri girdiğinden kurtadam oldu. | |
|
| |
Maximilian Beljean Gelecek Postası Editörü
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 120 Kan Durumu : Melez Kişisel Özelliği : Beyefendi Rp Partneri : Sedona
| Konu: Geri: Yaratık Alımları Cuma 8 Ağus. - 19:37:25 | |
| Terzi kendi söküğünü diker mantığıyla hareket ettim ve hallettim aksdfl | |
|
| |
Howard Burther Kurtadam
Mesaj Sayısı : 6 Kan Durumu : gayet iyi. Taraf : carthago. Kişisel Özelliği : agresiflik. Rp Partneri : aranıyor. Evcil Hayvan : rahatsızlık veriyor.
| Konu: Geri: Yaratık Alımları Cuma 29 Ağus. - 0:26:21 | |
| Karakterin; Adı / Soyadı: Howard Burther RP Puanı: 85 Hangi Yaratık?: Kurtadam Neden?: Heyecan arıyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yaratık Alımları Cuma 29 Ağus. - 0:28:36 | |
| | |
|
| |
| Yaratık Alımları | |
|