George Crownie Unutturma Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : umut. Mesaj Sayısı : 202 Kan Durumu : a rh + Taraf : own my way. Kişisel Özelliği : . cesur. Rp Partneri : val. Özel Yeteneği : animagus (kurt) Evcil Hayvan : bukalemun
| Konu: Hogwarts Kurgusu: Beklenmeyen Davranış Perş. 31 Tem. - 12:16:29 | |
|
Hogwarts benim yuvam...
Kim bilir kaç kez dolaştı devasa kalenin her bölümünde bu çığlıklar? Ne badireler atlattı bu benzersiz şato. Olaylar birbiri ardına gelmesine rağmen dimdik ayaktaydı sürekli. Öğrencilere kendi evleri kadar yakın oldu çoğu zaman. Her müdür ayrı bir benimsedi öğrencilere hizmet vermeyi ve her dönem yeni bir heyecan içerisinde açıldı görkemli kapılar. 11 yaşına gelen her büyücü asıllı öğrenci için ilk tercih oldu şu ana dek. Ebeveynlerin güvenine karşılık vererek yüzyıllar boyunca hiçbir sıkıntı yaşamadan bütünlüğünü korudu.
Salazar Slytherin, Godric Gryffindor, Rowena Ravenclaw ve Helga Hufflepuff tarafından kurulan eşsiz şatoda yönetim değiştikçe kurallar da değişti sürekli. Kimi zaman sadece safkan kökenli öğrenci kabulu oldu, kimi zamansa ayrım gözetmeksizin herkesin barınabileceği bir yer haline geldi. Çalışanları aile ortamı içerisinde varlığını sürdürdü bugüne kadar. Bakanlık gözetiminde olması ayrı bir güven duygusu yaratıyordu herkes için.
Hogwarts yine sıradan günlerindeydi, son olaylar vuku buluncaya dek. Ölüm Yiyenlerin, Ruh Emicilerin ve daha bir çok karanlık büyücüler ve yaratıkların gazabında sığınılan ev olarak akıllardaydı. Bakanlık sürekli olarak düzen değişikliğine gidilmesini ön görüyordu şato için. Ve o gün gelmişti artık Hogwarts adına. Bakanlığın almış olduğu karar sonucu muggle kökenli öğrencilerin kabulünün arttırılmasına yönelik çalışmalar başlatılmıştı. Bu durum çoğu safkan ailenin okula olan güvenini sarsmış olsa da, bir çok ebeveyn bu durumu anlayışla karşılamıştı. Tabi ki bu durum öğrenciler arası sınıf ayrımını arttırmıştı. Safkan olan öğrenciler üstün olduklarını düşünerek muggle kökenli öğrencilere zorbalık ediyorlardı. Bu durum yüzyıllardır süre gelen bir şeydi. Fakat bu sefer muggle kökenli öğrenci sayısı arttığından dolayı bu ayrımı kontrol etmek o kadar da kolay olmayacaktı. Yönetim bakanlığın iç işlerine fazla karışmamasını istese dahi, bakanlık planlarının yürürlüğünü kontrol amaçlı sürekli denetim altında tutuyordu görkemli şatoyu. Aslında bakanlığın planı mugglelar ile ilişkileri arttırıp, onlar ile daha iç içe olmak için öğrenci sayısını arttırmaktı. Yaşadığımız gezegen üzerinde büyücüler dışında mugglelar da mevcuttu ve bakanlık tüm sınıfların birlikte ve koordine bir şekilde hareket etmesini istiyordu. Artık tehlike her an duvarların arkasından çıkabilecek seviyeye ulaşmıştı çünkü. Özellikle son olaylar, Maradh örgütü ve ona karşı duran paralı asker Carthagoların savaş hazırlığı yapmaları herkesin içine bir korku düşmesine sebebiyet vermişti. Hogwarts eski sıradan günlerini arasa da, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktı.
|
| |
|