| Durum Formu | |
|
+6Jocelyn Jansen Lynette Heloise Sneaux Aphrodis Audrey Phyllis Gisela Müller George Crownie Luxa André 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Luxa André Esrar Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 175 Kişisel Özelliği : esrarkeş Evcil Hayvan : pug
| Konu: Durum Formu Salı 29 Tem. - 21:13:30 | |
| Ad: Yaş : Burç: Nerede yaşıyorsun?: Ne düşünüyorsun?: Nasıl hissediyorsun?: Ne dinliyorsun?: Ne giyiyorsun?: Ne yiyorsun/içiyorsun?: Kaç saattir sitedesin?: Bugün en çok ne yaptın?: Bugün en çok neye güldün?: Gününü özetleyen kelime?: En son ne zaman dışarı çıktın?: Keşke... : Issız bir adaya düşsen siteden yanına alacağın 3 kişi?: En çok düşündüğün şey?: En büyük hayalin?: | |
|
| |
George Crownie Unutturma Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : umut. Mesaj Sayısı : 202 Kan Durumu : a rh + Taraf : own my way. Kişisel Özelliği : . cesur. Rp Partneri : val. Özel Yeteneği : animagus (kurt) Evcil Hayvan : bukalemun
| Konu: Geri: Durum Formu Perş. 31 Tem. - 19:09:36 | |
| Ad: Umut Yaş : 22 bitti bakalım Burç: Boğa Nerede yaşıyorsun?: Yalova Ne düşünüyorsun?: Kurguların bitişini. Nasıl hissediyorsun?: Yorgun Ne dinliyorsun?: Bilgisayarımın fanının sesini. Ne giyiyorsun?: Şort + T-shirt Ne yiyorsun/içiyorsun?: Biftekli Ruffles + Lipton Ice Tea Şeftali Kaç saattir sitedesin?: Saymadım sayamadım AO'suz geçen yılları. Bugün en çok ne yaptın?: Oturdum. Bugün en çok neye güldün?: Anasayfa mesajını editlerken kendime güldüm. Gününü özetleyen kelime?: Sıradan. En son ne zaman dışarı çıktın?: 1 saat önce. Keşke... : Hiç bulaşmasa mıydım? Issız bir adaya düşsen siteden yanına alacağın 3 kişi?: 3 tane daha benden asdasasd En çok düşündüğün şey?: Bu oyunu bulan kişiyi çok düşünüyorum. En büyük hayalin?: Çocuğum da RP yapsın. | |
|
| |
Gisela Müller İksir Profesörü
Gerçek Adı : Beyza Mesaj Sayısı : 99 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Burnu estetik, obsesif Rp Partneri : Uzatmalım Adolfo Özel Yeteneği : Pür Veela
| Konu: Geri: Durum Formu C.tesi 2 Ağus. - 6:44:11 | |
| Ad: Beyza Yaş : 19 Burç: Aslan Nerede yaşıyorsun?: İstanbul Ne düşünüyorsun?: Ne diye hukuk seçtiğimi Nasıl hissediyorsun?: Pişman Ne dinliyorsun?: İçsesimi Ne giyiyorsun?: Pijama Ne yiyorsun/içiyorsun?: Yeni kahvaltıdan kalktım Kaç saattir sitedesin?: 5 dakikadır Bugün en çok ne yaptın?: Patates kızartması yedim Bugün en çok neye güldün?: Akrabalarla futbol maceralarımıza Gününü özetleyen kelime?: Yeni En son ne zaman dışarı çıktın?: 5 dakika önce Keşke... : Onlarla top oynamasaydım, futbol çok kötü biri Issız bir adaya düşsen siteden yanına alacağın 3 kişi?: Adminlerden kombinasyon yaparım En çok düşündüğün şey?: Erkek arkadaşım En büyük hayalin?: Büyük bir konser alanında mikrofonla kimse yokken şarkı söylemek | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek Adı : Çisem Mesaj Sayısı : 58 Kan Durumu : Melez Taraf : Tarafsız Kişisel Özelliği : Konuşmayı çok sevmemesi
| Konu: Geri: Durum Formu C.tesi 2 Ağus. - 18:07:15 | |
| Ad: Çisem Yaş : 19 Burç: Koç Nerede yaşıyorsun?: İstanbul Ne düşünüyorsun?: Hastaydı garibim, naptı acaba :/ Nasıl hissediyorsun?: Yorgun Ne dinliyorsun?: Şuanda hiçbir şey Ne giyiyorsun?: Kot pantolon ve t-shirt Ne yiyorsun/içiyorsun?: Pilav yedim az önce. Cola içiyorum şuan. Kaç saattir sitedesin?: 15 dakika falan. Bugün en çok ne yaptın?: Sohbet ettim. Bugün en çok neye güldün?: ^ Konularına Gününü özetleyen kelime?: Sosyal En son ne zaman dışarı çıktın?: Bugün Keşke... : İnternet tekrar eğlenceli bir yer haline gelse. Issız bir adaya düşsen siteden yanına alacağın 3 kişi?: Uhm. Furkan, Said, Mert. FRP oynardık, vakit geçerdi. En çok düşündüğün şey?: SIKILIYORUM. En büyük hayalin?: İngiltere'de yaşamak. | |
|
| |
Luxa André Esrar Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 175 Kişisel Özelliği : esrarkeş Evcil Hayvan : pug
| Konu: Geri: Durum Formu Salı 5 Ağus. - 16:47:55 | |
| Ad: ayşegül Yaş : 18 Burç: yengeç Nerede yaşıyorsun?: adana Ne düşünüyorsun?: bebek ağıtı çok korkunç bi' şey olabiliyo. Nasıl hissediyorsun?: mutlu. Ne dinliyorsun?: bebek ağıtı?! Ne giyiyorsun?: tayt + bol tişört Ne yiyorsun/içiyorsun?: tadının iğrenç olduğunu düşündüğüm kayısı suyu Kaç saattir sitedesin?: iki Bugün en çok ne yaptın?: çanta taşıdım... Bugün en çok neye güldün?: daha gülmedim. ama birazdan friends izleyeceğim ki en çok joey'e güleceğim anlamına geliyo. Gününü özetleyen kelime?: SIRADAN En son ne zaman dışarı çıktın?: yedi saat önce Keşke... : bir ay çabucak geçse En çok düşündüğün şey?: ehliyet sınavını halletsem her şey süper olacak. En büyük hayalin?: 2+1 kiralık bir evde köpeğimle beraber yaşayıp gitmek. tabii bi de kariyer olayı var. | |
|
| |
Lynette Heloise Sneaux Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : merve Mesaj Sayısı : 107 Kan Durumu : safkan Taraf : reene Kişisel Özelliği : adeta bir doutzen Rp Partneri : vasile, beyim. Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: Durum Formu Salı 5 Ağus. - 17:27:35 | |
| Ad:Merve Yaş :18 Burç:Oğlak Nerede yaşıyorsun?:Konya Ne düşünüyorsun?:Lynette hanıma kurgu, pis iş pis iş diyoruz ama ne yapabiliriz ki en fazla kıyıda köşede avada kedavra yani, pf Nasıl hissediyorsun?:Sıkılmış Ne dinliyorsun?:- Ne giyiyorsun?:Annemin tişörtü ve tabii ki eşofman altı Ne yiyorsun/içiyorsun?:- Kaç saattir sitedesin?:Ara sıra giriyorum ama baya olmuştur Bugün en çok ne yaptın?:Sarma sardım, koca bi tencere sanırsın kazan! Bugün en çok neye güldün?:Ayşegüle, esrarkeş Gününü özetleyen kelime?:SIKICI En son ne zaman dışarı çıktın? ün Keşke... :Sevdicek de rp yapsa, şu lol zırvasına bi son verse... Issız bir adaya düşsen siteden yanına alacağın 3 kişi?: Ayşe Gül Ayşegülgjkfgkj En çok düşündüğün şey?:Almancanın üstesinden gelbilecek miyim acaba En büyük hayalin?:Kendi dergimi çıkarmak. | |
|
| |
Jocelyn Jansen Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek Adı : Esra. Mesaj Sayısı : 9 Kan Durumu : Melez. Kişisel Özelliği : Dik kafalı.
| Konu: Geri: Durum Formu Ptsi 11 Ağus. - 18:22:24 | |
| Ad: Esra Yaş: 22 Burç: Başak Nerede yaşıyorsun?: Bolu Ne düşünüyorsun?: Diyorum ki şu son bir ay hızlıca geçse. Söz, bu sene daha fazla yalan yok. Nasıl hissediyorsun?: Pek bi' sıkkınım bu akşam. Ne dinliyorsun?: Ezginin Günlüğü Ne giyiyorsun?: Pijama Ne yiyorsun/içiyorsun?: Türk kahvesini yeni bitirdim, yanında karamelli çikolata. Kaç saattir sitedesin?: Yeni geldim, kaçarım birazdan. Bugün en çok ne yaptın?: Dizi izlemiş olabilirim. Bugün en çok neye güldün?: Ulan İstanbul, pek bir şapşallar. Gününü özetleyen kelime?: Bok. En son ne zaman dışarı çıktın?: Dün, arkadaşlarla tayyibin balkon konuşmasını beraber dinledik. Keşke... : Tek bir düşünceye saplanıp kalmasan. Issız bir adaya düşsen siteden yanına alacağın 3 kişi?: Güneş ve Aslı'dan başka kimseyle yakınlığım yok sanıyorum, onları alırdım. En çok düşündüğün şey?: Ay bugün neden sarı lan? Neyse, en çok bunu düşünmüyorum tabii. Var düşündüğüm bir şeyler. En büyük hayalin?: Herkesin birbirini olduğu gibi kabul ettiği bir dünya, özellikle ailelerin. Bu hayalim hepimiz için. sdf | |
|
| |
Stuart Lchemisst Baş Seherbaz
Gerçek Adı : avşar Mesaj Sayısı : 17 Kan Durumu : kırmızı Kişisel Özelliği : gülerken maço, maçoyken gülo Rp Partneri : tek gecelik Özel Yeteneği : Metamorfmagus
| Konu: Geri: Durum Formu C.tesi 16 Ağus. - 7:21:37 | |
| Ad: avşar. Yaş : yirmibir. Burç: balık. Nerede yaşıyorsun?: evde. Ne düşünüyorsun?: çay yapmalıyım. Nasıl hissediyorsun?: ciğer ağrısı. Ne dinliyorsun?: Owl City - Fire Flies Ne giyiyorsun?: bornoz. Ne yiyorsun/içiyorsun?: hiçbir şey. Kaç saattir sitedesin?: az saattir. Bugün en çok ne yaptın?: öksürdüm. Bugün en çok neye güldün?: daha gülmedim. Gününü özetleyen kelime?: fotoşop. En son ne zaman dışarı çıktın?: dün. Keşke... : çap ı internet üzerinden halledebilsem. Issız bir adaya düşsen siteden yanına alacağın 3 kişi?: tanımıyorum kimseyi. ama Ebru diyelim bir de Güneş ha bir de Işın. En çok düşündüğün şey?: ölüm. En büyük hayalin?: küçükken pokemon olmaktı, şimdi sigortalı iş. | |
|
| |
Lorenzo d'Arrigo Sihirli Yaratıkların Düzenlenmesi ve Denetimi Dairesi Çalışanı
Gerçek Adı : Orschen Mesaj Sayısı : 30
| Konu: Geri: Durum Formu C.tesi 16 Ağus. - 19:53:08 | |
| Ad: Arslan Yaş : 19 Burç: Yay Nerede yaşıyorsun?: Izmir Ne düşünüyorsun?: RER ile nasil aktarma yapacagim Saint Lazarre icin? Nasıl hissediyorsun?: Mutlu. Ne dinliyorsun?: Sidoine - On ne vit qu'une fois. Ne giyiyorsun?: Tisort ve sort. Ne yiyorsun/içiyorsun?: Su. Kaç saattir sitedesin?: Birkac dakikadir. Bugün en çok ne yaptın?: Sanirim Flo'yu bekledim saatlerce. Bugün en çok neye güldün?: Flo'dan gelen fotograflara. Gününü özetleyen kelime?: SICAK! En son ne zaman dışarı çıktın?: Sabah. Keşke... : Turkiye'de degil de en azindan Kibris'ta dogsaydim... En çok düşündüğün şey?: Ya donem uzarsa? En büyük hayalin?: Ozgurce onunla yasamak. | |
|
| |
Ysebel Moore Mitoloji Profesörü
Gerçek Adı : Nagehan Mesaj Sayısı : 29 Kan Durumu : Safkan
| Konu: Geri: Durum Formu Cuma 22 Ağus. - 18:53:22 | |
| Ad: Nagehan Yaş : 20 Burç: Kova Nerede yaşıyorsun?: Şindi bu çok karışık bi durum adsfa okuduğum yer ayrıı ailemin olduğu yer ayrı asdgfsad Ne düşünüyorsun?: Hiiç rp yazasım yok biraz pewdiepie izleyeyim dsaf Nasıl hissediyorsun?: Yorguun Ne dinliyorsun?: Keane, bedshaped Ne giyiyorsun?: Pijama asdfsa Ne yiyorsun/içiyorsun?: Su Kaç saattir sitedesin?: Bilmem, şindi geldim Bugün en çok ne yaptın?: Tembellik asdgsg Bugün en çok neye güldün?: - Gününü özetleyen kelime?: Yorucu En son ne zaman dışarı çıktın?: Şindi Keşke... : Uyusam Issız bir adaya düşsen siteden yanına alacağın 3 kişi?: Davşanım yeter asfdasdf En çok düşündüğün şey?: Uyku En büyük hayalin?: Uyumak | |
|
| |
Vincent Valentine Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : Lolicanlı. Mesaj Sayısı : 46 Kan Durumu : Melez. Taraf : Leslie Chow. Kişisel Özelliği : Sessiz, sakin.
| |
| |
| Durum Formu | |
|