Belle Basilevsky Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 54 Taraf : kırmızı ruj Kişisel Özelliği : aç Rp Partneri : lucas'ı eléanor'a yar etmem. <3 Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: sıkıldıkça Perş. 21 Ağus. - 11:13:23 | |
| aslen halamdan bana geçen bi uğraş. baya var aslında ama genelde fotoğraflarını çekmiyorum. son yaptıklarım da bunlar^^ - 1:
- 2:
- 3:
- 4:
bi de böyle bişi var ama baya eski, 2 yıllık filan. - 5:
| |
|
Elwnyx Swiftfire Slytherin III. Sınıf
Gerçek Adı : Işın Mesaj Sayısı : 81 Kan Durumu : A rh + Taraf : Belirsiz Kişisel Özelliği : Sosyopat Rp Partneri : Herkes olabilir, Ruh haline bağlı Evcil Hayvan : Kedi
| Konu: Geri: sıkıldıkça Perş. 21 Ağus. - 13:01:02 | |
| çizen birini görmek her zaman mutlu ediyor beni | |
|
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 54 Taraf : kırmızı ruj Kişisel Özelliği : aç Rp Partneri : lucas'ı eléanor'a yar etmem. <3 Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: sıkıldıkça Perş. 21 Ağus. - 13:11:57 | |
| beni de aynı şekilde | |
|
George Crownie Unutturma Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : umut. Mesaj Sayısı : 202 Kan Durumu : a rh + Taraf : own my way. Kişisel Özelliği : . cesur. Rp Partneri : val. Özel Yeteneği : animagus (kurt) Evcil Hayvan : bukalemun
| Konu: Geri: sıkıldıkça Çarş. 27 Ağus. - 17:36:13 | |
| Daha fazla sıkılmalısın Ayşegül Bunlar harika. | |
|
| Konu: Geri: sıkıldıkça Çarş. 27 Ağus. - 19:41:27 | |
| üüüüyf kurucu admin öyle diyorsa öyledir :3 beğendiğine çok sevindim hub'um. :') | |
|