| Sup... | |
|
+5Elijah V. Mc'Reid Belle Basilevsky Elwnyx Swiftfire Crystal Holly Walker Vincent Valentine 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Vincent Valentine Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : Lolicanlı. Mesaj Sayısı : 46 Kan Durumu : Melez. Taraf : Leslie Chow. Kişisel Özelliği : Sessiz, sakin.
| Konu: Sup... Çarş. 20 Ağus. - 18:26:45 | |
| İlk rp yazdığım site olarak Ateş Oku'na selamlar. Başlık açmak daha yeni esti baktım herkes açmış why not dedim... Emre İlucanlı insanıyım, 21 yaşında sayılırım. Ateş Oku'na Ayşegül var buralarda bir yerlerde onun sayesinde gelmiştim sonra Ebru insanı var aynı şekilde buralarda bir yerlerde onunla da yürüdüm gittim. Sitede muhabbetim olan Ebru var sanırım bir tek pek de sevmem kendisini ama eldekiyle idare ediyoruz... Eski metalciyim son bir kaç senedir EDM dinliyorum. Anime izlemeyi sever, manga okumaktan nefret ederim. Eski okulumu bırakıp tekrar sınava girmiştim sonuç olarak Hacettepe'de Alman Dili ve Edebiyatı okuyacağım. Ankara'dan nefret ederim.
Deutschland über alles! diyerek kapatıyorum başlığı. Selamlar herkese.
dipnot: Rp isteyen varsa kurgusuyla birlikte pm atarsa hayır demem yani. | |
|
| |
Crystal Holly Walker Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : Ebrukot. Mesaj Sayısı : 68 Kan Durumu : Melez. Taraf : Façan yansın kaarşim. Kişisel Özelliği : Çekingen.
| Konu: Geri: Sup... Çarş. 20 Ağus. - 18:30:44 | |
| olm deutschland über alles de almanyada bak bakiyim yaşatıyorlar mı asdpoasjd nazi diye öldürürlerasdasd
ben de seni sevmiyorum ama nabiim siteye üye bağliyim kafasıyla konuşuyom... hoşgeldin .s.s.s.s | |
|
| |
Elwnyx Swiftfire Slytherin III. Sınıf
Gerçek Adı : Işın Mesaj Sayısı : 81 Kan Durumu : A rh + Taraf : Belirsiz Kişisel Özelliği : Sosyopat Rp Partneri : Herkes olabilir, Ruh haline bağlı Evcil Hayvan : Kedi
| Konu: Geri: Sup... Çarş. 20 Ağus. - 19:37:46 | |
| merhabalar Hacettepe'de beycafe kapanmış hala ona hüzünleniyorum ben söylemeden edemedim. Hacettepede BKFT'ye üye olmayı da ihmal etme Anakradan nefret etmeni paylaşıyorum, öyleki artık ankara da değilim. Darısı başına. | |
|
| |
Gerçek Adı : Lolicanlı. Mesaj Sayısı : 46 Kan Durumu : Melez. Taraf : Leslie Chow. Kişisel Özelliği : Sessiz, sakin.
| Konu: Geri: Sup... Perş. 21 Ağus. - 13:08:18 | |
| Hoşbuldum Ebru .s.s.s Teşekkürler Işın kurgunu bugün inceleyeceğim dün vakit bulamadım sana geri döneceğim. Beycafe'yi duymuştum da kapandığını senden duyuyorum. Zaten pek sevmem öyle yerleri sessiz sakin yerleri tercih ederim. ^^ | |
|
| |
Gerçek Adı : Işın Mesaj Sayısı : 81 Kan Durumu : A rh + Taraf : Belirsiz Kişisel Özelliği : Sosyopat Rp Partneri : Herkes olabilir, Ruh haline bağlı Evcil Hayvan : Kedi
| Konu: Geri: Sup... Perş. 21 Ağus. - 13:12:18 | |
| Beycafe gittiğin zamana göre çok sessiz olabiliyor. Topluluğun toplantılarını falan bir ara beycafede yapıyorlardı eskiden akşam 6 falan gibi ya da hafta sonlar. Hogwarts misali tahta masaları bol ve rahat bir yerdi. FRP oynayan insanları sıkça görebilirdin | |
|
| |
Belle Basilevsky Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 54 Taraf : kırmızı ruj Kişisel Özelliği : aç Rp Partneri : lucas'ı eléanor'a yar etmem. <3 Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: Sup... Perş. 21 Ağus. - 13:20:30 | |
| Oha Emre gelmiş hiç haber vermiyo. Ben de kim bu VV diyordum..... Kurgu mu yapsak, eski günleri yâd mı etsek nabsak? Hoooş geldin, okuldaş dhfjgkkjfdg :') | |
|
| |
| Konu: Geri: Sup... Perş. 21 Ağus. - 13:22:38 | |
| FRP candır ya şu an kazandın beni ama kapanmış maalesef tüh... Oo Ayşegül ilk rp partnerim ahaha. Hoşbuldum yapalım istersen bir şeyler uyar bana. | |
|
| |
Elijah V. Mc'Reid Hogwarts Müdürü | KSKS Profesörü
Gerçek Adı : Arda Mesaj Sayısı : 63 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Bakışlarıyla, umursamaz bir tavır ön plana koyar. İnsanlarla göz teması kurmayı sevmez. Zekidir ve içindeki duygusal yanı zamanla körelmiştir.
| Konu: Geri: Sup... Perş. 21 Ağus. - 13:28:53 | |
| Aah! Bir metalci daha! Ben de genel olarak heavy metal dinlediğimden tanışmak istedim. Adım Arda, Almanca'ya KoRn sayesinde sardırmıştım bir ara ama ß yerine "ss" konulabiliyorsa ne gereği var o harfin diye saçma bir mantaliteyle yaklaşınca Almanca hocam sen artık gelme derse dedi. O gün bugündür KoRn da dinleyemiyorum. Genel olarak Metallica, Iron Maiden, Deep Purple, Amon Amarth gibi grupları dinlemeyi severim. Bir ara bu karakterinle ya da başka bir karakterinle kurgu yapabiliriz | |
|
| |
| Konu: Geri: Sup... Perş. 21 Ağus. - 13:33:05 | |
| Adını duyduğum bir Arda var Tabancalı olan o değilsen de tanıştığıma memnun oldum. KoRn ile Almanca arasındaki bağı çözemedim yalnız Rammstein olabilir mi KoRn yerine? :/ Yok illa KoRn diyorsan arasındaki bağı söylersen sevinirim merak ettim. "ßß" yazan bir orta okul nesliyle yaşayan biri olarak pek koymuyor bana aşinayım o harfe ahah. Yaparız tabi ki gerçi sitenin açılması okulların açılmasına denk geldi sayılır ama olsun. ^^ | |
|
| |
Gerçek Adı : Arda Mesaj Sayısı : 63 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Bakışlarıyla, umursamaz bir tavır ön plana koyar. İnsanlarla göz teması kurmayı sevmez. Zekidir ve içindeki duygusal yanı zamanla körelmiştir.
| Konu: Geri: Sup... Perş. 21 Ağus. - 13:38:15 | |
| Ahahaha süpersin, o kadar uzak kaldım ki Rammstein'la karıştırıyor olabilirim. İşte o 6. sınıftan kalma bir parça anıydı. Mazur gör beni çok uzak kaldım ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Sup... Perş. 21 Ağus. - 13:39:32 | |
| BKFT dediğim bilim kurgu fantazi toğluluğu arada bi hala toplanıyorlar sanırım. Dal aralarına sende çekinme FRP oynacak bolca insan bulmuş olursun | |
|
| |
Crystal Holly Walker Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : Ebrukot. Mesaj Sayısı : 68 Kan Durumu : Melez. Taraf : Façan yansın kaarşim. Kişisel Özelliği : Çekingen.
| Konu: Geri: Sup... Perş. 21 Ağus. - 19:18:35 | |
| ss ve ß olayına açıklık getiriyorum Arda için... asdasdasd ss ve ß'in telaffuzu çok çok az da olsa değişiyor uzmanlığı almanca olmayan ya da alman olmayan biri b telaffuzu ayırt edemez, gerek de yoktur zaten (EZMİYORUM KİMSEYİ LTF APOSJDOPASJD) ss = ß demek değil her zaman yani. muss = muß ya da essen = eßen değil.
ha pcde adam scheiße yerine scheisse yazabilir bu o harfi nasıl yapacağını bilmediğindendir ya da yapmaya üşenmiştir. senin hoca uğraşmak istememiş sanırım ya da bilmiyor... bilemicem orasını.
almancaya giriş 101 dersimiz burda sona ermiştir asoıfhaoıshd | |
|
| |
Lynette Heloise Sneaux Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : merve Mesaj Sayısı : 107 Kan Durumu : safkan Taraf : reene Kişisel Özelliği : adeta bir doutzen Rp Partneri : vasile, beyim. Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: Sup... Perş. 21 Ağus. - 21:28:51 | |
| aaa emre gelmiş hoş gelmiş isim tanıdık gelmiştir zaten sana. ama şuna da bi açıklık getirelim yaani söylemezsem olmaz, biz seni beycan sanmıştık, aysegul çiss falan olarakkkagshdjddjdhdj uzun zaman oldu tabii, sevindim seni görünce =) | |
|
| |
| |
| |
George Crownie Unutturma Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : umut. Mesaj Sayısı : 202 Kan Durumu : a rh + Taraf : own my way. Kişisel Özelliği : . cesur. Rp Partneri : val. Özel Yeteneği : animagus (kurt) Evcil Hayvan : bukalemun
| Konu: Geri: Sup... Perş. 21 Ağus. - 22:37:39 | |
| Hoşgeldin kardeşim yeniden. Aramızda görmek güzel. Keyifli roller. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sup... Perş. 21 Ağus. - 22:42:41 | |
| Beycan kim? o.o Hoşbulduk Merve. Devi modeli yok muydu bu karakterde sevimli bir şey vardı kocaman olmuş karakter görmeyeli ahaha. Ebru urusai... Sağol Umut hoşbuldum ^^ | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek Adı : Çisem Mesaj Sayısı : 58 Kan Durumu : Melez Taraf : Tarafsız Kişisel Özelliği : Konuşmayı çok sevmemesi
| Konu: Geri: Sup... Cuma 22 Ağus. - 15:28:03 | |
| Hacettepe BKFK'yı boşver, ODTÜ'nünki epic, onlara katıl. Dışarıdan üye alıyorlar muhtemelen. Her yıl mikemmel conventionlar düzenliyorlar. Tabii aile izniyle gidemedim bir türlü, tee Ankara yani.. Ehm. Hoş geldin Emre ^_^ Tekrar görmek güzel. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sup... C.tesi 23 Ağus. - 18:47:38 | |
| Hoşbuldum Çisem Ankara'nın A'sını bilmediğimden ötürü biraz yaş ama öğrendiğim zaman gidebilirim eğer dışarıdan da alıyorlarsa dediğin gibi. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Sup... C.tesi 23 Ağus. - 19:34:12 | |
| - Aphrodis Audrey Phyllis demiş ki:
- Hacettepe BKFK'yı boşver, ODTÜ'nünki epic, onlara katıl. Dışarıdan üye alıyorlar muhtemelen. Her yıl mikemmel conventionlar düzenliyorlar. Tabii aile izniyle gidemedim bir türlü, tee Ankara yani.. Ehm. Hoş geldin Emre ^_^ Tekrar görmek güzel.
O mükemmel conları düzenliolar türkiyedeki ilk bkft orda kuruldu zaten ama DMleri de oyuncuları da sadece kendi üniversitesinden olacak diye bir şey dışardan da alım yapıolar ve sahiden çok eğlenceli oluyor. Hali hazırda hacettepedeyken BKFTsinin DMlerinden faydalansın çok eğlenceli oluyor ders aralarında falan | |
|
| |
Maximilian Beljean Gelecek Postası Editörü
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 120 Kan Durumu : Melez Kişisel Özelliği : Beyefendi Rp Partneri : Sedona
| Konu: Geri: Sup... C.tesi 23 Ağus. - 22:45:01 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sup... C.tesi 23 Ağus. - 22:55:44 | |
| | |
|
| |
| Sup... | |
|