Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

İnsan.

4 posters
YazarMesaj
Christopher J. Palewing
Büyücü
Büyücü
Christopher J. Palewing

Gerçek Adı : Aykut
Kan Durumu : Safkan

İnsan. Empty
MesajKonu: İnsan.   İnsan. Icon_minitimePaz 17 Ağus. - 23:23:34

'91, Kadıköy doğumluyum. Galatasaray'lı olmamın yanında takım soranlara Gryffindor diye cevap vermekteyim. Takım belirttim çünkü Kadıköy haliyle Fenerbahçe'yi çağrıştıracaktır. Muhabbeti olmadan netleştirmek istedim.

Rp ile 9. sınıf itibari ile ilgilenmekteyim. Olmuş galiba baya. Çeşitli sitelerde vardım.

Lise sonrası İlk olarak Erciyes Üniversitesi'ni kazandım (Veterinerlik) ve üç ay kadar orada kalıp bana uygun olmadığını düşünerek İstanbula geri döndüm. Böylece sene kaybı yaparak ve il dışı istemediğimden (il dışında İnşaat, elektirik vs. girebiliyordum) işi garntiye almak için İstanbul Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümünü kazandım. Bu yıl son yılım olacak ve makul ölçüde standartımı kkoruyarak bitirir isem akademik olarak devam etmek niyetindeyim. Jeolojiyi severim çünkü yolda yürürken bir taş görüldüğünde sıradan biri sadece taş olrak geçer ancak bir jeolog o taşın yapısını, içeriğini, yaşını bilir. Hatta biraz daha ileriye gidip 'Burası 3 milyon yıl önce okyanusmul.' diyebilir. Birazdaha ileriye gidip elindeki kayaç sedimanter kökenliyse yapısındaki paleontolojik canlılardan bahseder ve nesli tükenmiş ancak şahane varlıkların izlerini sürebilir. Evet- jeolojiyi seviyorum.

Bir jeolog epey gezgindir, arazileri boldur, doğa bizim işimizdir. Bu sebeple trekking gibi doğada olan her şeyi severim. Kamp vs. Bunun haricinde Resim yapmayı severim, yağlı boya, karakalem vs. Müzik mevzusunda keman ile haşırneşirim. Lakin iyi olmak için az çalıştım.  Rolling Eyes 

Game of, Hannibal gibi dizileri severim. Genelde fantastik olmakla beraber bilim, bilim-kurgu, macera, felsefe gibi konularda kitap okumayı severim. Şu an elimde 'Aynı yıldızın altında' dan sonra okuma isteği uyandığından John Green'in İlk Aşk kitabı var. (Not: Başındayım ve pek sevmedim.)

Öyle böyle zaman geçirmekteyim. Yaşam yalnızca bizim baktığımız pencerenin görüş alanı kadardır diyorum ve girizgahı geçiriyorum. Muhabbet ettikçe daha iyi tanışırız. Aynı kafa yapısına sahip insanların bir araya geldiği bir platform olduğunu düşündüğümden iyi arkadaşlıklar, dostluklar kurulabileceğini düşünüyorum. İyi arkadaşları severim. Herkes çekip gittiğinde geriye sadece dostlar kalır.

Sevgiler, esenlikler.  cheers

En son Christopher J. Palewing tarafından Salı 19 Ağus. - 11:40:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Ksenija Krayevsky
Ravenclaw V. Sınıf
Ravenclaw V. Sınıf
Ksenija Krayevsky

Gerçek Adı : Tugi#2
Kan Durumu : Melez
Rp Partneri : Leia.
Evcil Hayvan : Kaşmir, iran kedisi.

İnsan. Empty
MesajKonu: Geri: İnsan.   İnsan. Icon_minitimePtsi 18 Ağus. - 1:40:03

Merhaba Aykuut, hoşgeldin aramıza. Tuğçe ben Very Happy İlk Aşk kitabını pek önermiyorlar, o yüzden kafamdaki iyi John Green imajını silmemek için başlamadım Razz Ve Kayseride iki yıl yaşadım, gerçekten yaşanabilecek bir yer değil Very Happy Zamanla daha iyi tanışırız, iyi eğlenceler Very Happy
Felicia L. O'Sheila
Maradh
Maradh
Felicia L. O'Sheila

Gerçek Adı : Ebrukot.
Kan Durumu : Safkan.
Taraf : Maradh.
Kişisel Özelliği : Sadist.

İnsan. Empty
MesajKonu: Geri: İnsan.   İnsan. Icon_minitimePtsi 18 Ağus. - 8:58:08

gidip 3 4 ay sonra okulu bırakan tek insan değilim burda YÖY! asfaposjod
hai, ebru ben de. memnun oldum ve hoşgeldöööön ^^
Christopher J. Palewing
Büyücü
Büyücü
Christopher J. Palewing

İnsan. Empty
MesajKonu: Geri: İnsan.   İnsan. Icon_minitimePtsi 18 Ağus. - 11:17:28

Ksenija Krayevsky demiş ki:
Merhaba Aykuut, hoşgeldin aramıza. Tuğçe ben Very Happy İlk Aşk kitabını pek önermiyorlar, o yüzden kafamdaki iyi John Green imajını silmemek için başlamadım Razz Ve Kayseride iki yıl yaşadım, gerçekten yaşanabilecek bir yer değil Very Happy Zamanla daha iyi tanışırız, iyi eğlenceler Very Happy

Merhaba Tuğçeee, hoşbuldum. Very Happy
Yahu güzel yazar diye düşünmüş idim. Kitap bitince belki fikrim değişir belli olmaz. Very Happy Ve Kayseri ı-ıh. Bana göre değil. Yani kalmalık değil, tatillik belki.
Christopher J. Palewing
Büyücü
Büyücü
Christopher J. Palewing

İnsan. Empty
MesajKonu: Geri: İnsan.   İnsan. Icon_minitimePtsi 18 Ağus. - 11:43:41

Felicia L. O'Sheila demiş ki:
gidip 3 4 ay sonra okulu bırakan tek insan değilim burda YÖY! asfaposjod
hai, ebru ben de. memnun oldum ve hoşgeldöööön ^^

Hahaha şartlar neye uygunda o şekilde davranmalı. Very Happy Bıraktıktan sonra devam etmek de lazım tabii. Smile Hoşbuldum ve memnun oldum Ebru. ^^
Lorenzo d'Arrigo
Sihirli Yaratıkların Düzenlenmesi ve Denetimi Dairesi Çalışanı
Sihirli Yaratıkların Düzenlenmesi ve Denetimi Dairesi Çalışanı
Lorenzo d'Arrigo

Gerçek Adı : Orschen

İnsan. Empty
MesajKonu: Geri: İnsan.   İnsan. Icon_minitimePtsi 18 Ağus. - 15:08:53

Hos gelmissin. Ben de yillardir rp alemindeyim ama denk gelmemisiz demek ki. Instagram'dan da hemen takip ettim (; Insan bolumunu sevince ne hos oluyor gercekten de. Ben de oyleyim yani. Neyse (: Istanbul'a ben de sikca geliyorum, buyuk bir nedenim oldugundan. Carsamba gunu de gelecegim pazar gunune kadar.
Christopher J. Palewing
Büyücü
Büyücü
Christopher J. Palewing

İnsan. Empty
MesajKonu: Geri: İnsan.   İnsan. Icon_minitimePtsi 18 Ağus. - 18:32:30

Lorenzo d'Arrigo demiş ki:
Hos gelmissin. Ben de yillardir rp alemindeyim ama denk gelmemisiz demek ki. Instagram'dan da hemen takip ettim (; Insan bolumunu sevince ne hos oluyor gercekten de. Ben de oyleyim yani. Neyse (: Istanbul'a ben de sikca geliyorum, buyuk bir nedenim oldugundan. Carsamba gunu de gelecegim pazar gunune kadar.

Amanın İnstagram! Can sıkıntısı şarkılarım, türkülerim, resimlerim.... Amanın Very Happy
Hoşbuldum.^^

İnsan.
1 sayfadaki 1 sayfası