'91, Kadıköy doğumluyum. Galatasaray'lı olmamın yanında takım soranlara Gryffindor diye cevap vermekteyim. Takım belirttim çünkü Kadıköy haliyle Fenerbahçe'yi çağrıştıracaktır. Muhabbeti olmadan netleştirmek istedim.
Rp ile 9. sınıf itibari ile ilgilenmekteyim. Olmuş galiba baya. Çeşitli sitelerde vardım.
Lise sonrası İlk olarak Erciyes Üniversitesi'ni kazandım (Veterinerlik) ve üç ay kadar orada kalıp bana uygun olmadığını düşünerek İstanbula geri döndüm. Böylece sene kaybı yaparak ve il dışı istemediğimden (il dışında İnşaat, elektirik vs. girebiliyordum) işi garntiye almak için İstanbul Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümünü kazandım. Bu yıl son yılım olacak ve makul ölçüde standartımı kkoruyarak bitirir isem akademik olarak devam etmek niyetindeyim. Jeolojiyi severim çünkü yolda yürürken bir taş görüldüğünde sıradan biri sadece taş olrak geçer ancak bir jeolog o taşın yapısını, içeriğini, yaşını bilir. Hatta biraz daha ileriye gidip 'Burası 3 milyon yıl önce okyanusmul.' diyebilir. Birazdaha ileriye gidip elindeki kayaç sedimanter kökenliyse yapısındaki paleontolojik canlılardan bahseder ve nesli tükenmiş ancak şahane varlıkların izlerini sürebilir. Evet- jeolojiyi seviyorum.
Bir jeolog epey gezgindir, arazileri boldur, doğa bizim işimizdir. Bu sebeple trekking gibi doğada olan her şeyi severim. Kamp vs. Bunun haricinde Resim yapmayı severim, yağlı boya, karakalem vs. Müzik mevzusunda keman ile haşırneşirim. Lakin iyi olmak için az çalıştım.
Game of, Hannibal gibi dizileri severim. Genelde fantastik olmakla beraber bilim, bilim-kurgu, macera, felsefe gibi konularda kitap okumayı severim. Şu an elimde 'Aynı yıldızın altında' dan sonra okuma isteği uyandığından John Green'in İlk Aşk kitabı var. (Not: Başındayım ve pek sevmedim.)
Öyle böyle zaman geçirmekteyim. Yaşam yalnızca bizim baktığımız pencerenin görüş alanı kadardır diyorum ve girizgahı geçiriyorum. Muhabbet ettikçe daha iyi tanışırız. Aynı kafa yapısına sahip insanların bir araya geldiği bir platform olduğunu düşündüğümden iyi arkadaşlıklar, dostluklar kurulabileceğini düşünüyorum. İyi arkadaşları severim. Herkes çekip gittiğinde geriye sadece dostlar kalır.
Sevgiler, esenlikler.