| hüm. | |
|
+3Maximilian Beljean George Crownie Sonja Spillum 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Sonja Spillum Slytherin V. Sınıf
| Konu: hüm. C.tesi 16 Ağus. - 18:59:20 | |
| merhabalar. tanışma başlığı açmak konusunda pek yetenekli değilimdir; lakin sitede mevcut olan tek bir allah'ın kulunu tanımıyorum. farz oldu anlayacağınız başlığı açmak. xbhfdsg her neyse. hümeyra, ben. on dokuz yaşında, şimdilik kocaeli'de ikamet eden vasıflı bi' işsizim. -dim mi deseydim. artık attık kapağı bi' bölüme. xnszdnfkljg ım, neyse. nereden baksanız altı senedir buralardayım ama öyle dillere destan bi' popülerliğim yoktur. buna karşın adam akıllı rp yazdığım zamanlar bir ayı geçmemiştir. AY. SANIRIM BU KADAR. hoş geldim, hoş buldum. HA Bİ' DE. VARSA KURGUNUZ, ALIRIM Bİ' DAL. | |
|
| |
George Crownie Unutturma Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : umut. Mesaj Sayısı : 202 Kan Durumu : a rh + Taraf : own my way. Kişisel Özelliği : . cesur. Rp Partneri : val. Özel Yeteneği : animagus (kurt) Evcil Hayvan : bukalemun
| Konu: Geri: hüm. C.tesi 16 Ağus. - 19:04:29 | |
| Hoşgeldin aramıza, ben de Yalova'da ikamet ediyorum. Yakınız bayağı. Umut ben bu arada. Kurgu istersen hemen halledebiliriz. Öğrenci karakterim Augustin, Kurtadamım Samuel ve bu karakterim mevcut. Bu başlıkta da kurgu ve kişi arayanlar var. Her türlü sıkıntı için bana ulaşabilirsin. Hoşgeldin yeniden aramıza, tanıştığıma memnun oldum. Keyifli roller. | |
|
| |
Maximilian Beljean Gelecek Postası Editörü
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 120 Kan Durumu : Melez Kişisel Özelliği : Beyefendi Rp Partneri : Sedona
| Konu: Geri: hüm. C.tesi 16 Ağus. - 19:15:12 | |
| Hoşgeldin Hümeyra. Sanırım Sonja Spillum ismini bir yerlerde görmüştüm, Güneş ben de. Umarım keyifli vakit geçirirsin ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: hüm. C.tesi 16 Ağus. - 19:41:46 | |
| hoş buldum ve çokça memnun oldum umut. lol illetinden kurtulur kurtulmaz göz atacağım karakter ve ilan panosuna. çok teşekkürler. hoş buldum, güneş. ım. doğrudur, görmüşsündür. bu aralar bununla takılıyorum. hfjdfbf | |
|
| |
Felicia L. O'Sheila Maradh
Gerçek Adı : Ebrukot. Mesaj Sayısı : 21 Kan Durumu : Safkan. Taraf : Maradh. Kişisel Özelliği : Sadist.
| Konu: Geri: hüm. C.tesi 16 Ağus. - 19:50:31 | |
| HOŞGELDÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖN. <3 Ebru ben de. Oo kurgu mu alırım bi dal, ayarlarız Crystal ile bişşiler istersen ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: hüm. C.tesi 16 Ağus. - 20:33:37 | |
| ehehe, hoş buldum. ilan açarım yarın muhtemelen, ayarlarız hfdjgfgh | |
|
| |
Lynette Heloise Sneaux Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : merve Mesaj Sayısı : 107 Kan Durumu : safkan Taraf : reene Kişisel Özelliği : adeta bir doutzen Rp Partneri : vasile, beyim. Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: hüm. C.tesi 16 Ağus. - 21:02:09 | |
| Hoşgelmişsin Hümeyracım, Merve ben de Benim de her sitede öyle başlığa maşlığa atlama huyum yoktur ama bu sitede bi haller oldu atlıyorum öyle, değişik bi yer burasıgsdlgsdgsdg Kurgu bizde her türlü bulunur, sen ilanı aç kapını tıklarız elbet..jdfjdfjfj | |
|
| |
| Konu: Geri: hüm. Paz 17 Ağus. - 14:28:06 | |
| hoş buldum, merveeee. yolluyorum ilanı şimdi hfgdh
| |
|
| |
Luxa André Esrar Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 175 Kişisel Özelliği : esrarkeş Evcil Hayvan : pug
| Konu: Geri: hüm. Ptsi 18 Ağus. - 15:55:30 | |
| Hoş geldin, tanışma kısmına asır sonra bakmak hobilerimden biri selam ben ayşegül jdklgfhflgk Kurgu da şaapabiliriz düşüneyim ben bi' şeyler. Sitede de keyifli vakit geçirirsin umarım, keyifli roller efenim. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: hüm. Salı 19 Ağus. - 17:05:53 | |
| teşekkür ederim ayşegül, hoş bulduum | |
|
| |
Adolfo W. Østergaard Seherbaz
Gerçek Adı : Eren. Mesaj Sayısı : 36 Kan Durumu : Safkan. Taraf : Tarafsız. Kişisel Özelliği : seksi. Rp Partneri : Gisela. <3
| Konu: Geri: hüm. Salı 19 Ağus. - 17:20:07 | |
| acaba bende ekli olan hümeyra mıkine.
hoşgeldin, iyi eğlenceler. | |
|
| |
| Konu: Geri: hüm. Çarş. 20 Ağus. - 11:06:52 | |
| ahahah, aynen öyle, eren. hoş buldum. | |
|
| |
| hüm. | |
|