Stuart Lchemisst Baş Seherbaz
Gerçek Adı : avşar Mesaj Sayısı : 17 Kan Durumu : kırmızı Kişisel Özelliği : gülerken maço, maçoyken gülo Rp Partneri : tek gecelik Özel Yeteneği : Metamorfmagus
| Konu: Avşar C.tesi 16 Ağus. - 7:33:25 | |
| Adım Avşar. Kaslıyım, yakışıklıyım, boş zamanlarımda mükemmelim diyormuşum. Hayır tabii ki. Tanıdıklarımın hepsi eski tadı olmadığını söylese de, -ki gerçekten yok- RP yapmaktan mutluyum. İstanbul'da oturuyorum. Yaklaşık iki senedir üniversiteden, derslerin ağırlığından RP'ye vakit ayırmıyordum. Ayırmakta istemiyordum açıkçası. Ama eskiler varmış dediler, direk damladım buraya. Bu yüzden teklif edeceğiniz her kurguya şimdiden hazırım. 21 yaşımdayım. Genellikle pek tatminsizimdir. Ayrıca oldukça da tembelimdir. (Öyle ki bu bio 4656 yıllık. Sürekli update edip kayıt olduğum sitelere atıyorum.) Kyuukei, Stuart Lchemisst(-giller), Diamond, Deidara, Jeremiah gibi isimlerden beni hatırlayabilirsiniz. 10 senedir RP yapıyorum. Yabancı dilim iyidir. Yanımda kitap olmadan gezmem. Kulağıma güzel geleni dinlerim ama daha çok r&b, pop ve bohem müzikler hoş geliyor. Son olarak, kaynaşalım da İstanbul tayfasıyla Ladygaga konserine gidelim. | |
|
Elijah V. Mc'Reid Hogwarts Müdürü | KSKS Profesörü
Gerçek Adı : Arda Mesaj Sayısı : 63 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Bakışlarıyla, umursamaz bir tavır ön plana koyar. İnsanlarla göz teması kurmayı sevmez. Zekidir ve içindeki duygusal yanı zamanla körelmiştir.
| Konu: Geri: Avşar C.tesi 16 Ağus. - 8:42:32 | |
| Avşar nasıl hatırlanmaz ya? Stuart dediğin zaman zaten aklına direk geliyor Lechemmist'te zaten onunla bütünleşmiş bi parça. Galiba bütün sitelerden tanışıyoruz hatta popmundo'dan bile tanışıyoruz. Öldü mü karakterin emin değilim ama orda 2000günü devirdik galiba? Noyan'la aynı gruptaydınız en son Ne hafıza hee bendeki de! Beni hatırladığını düşünerekten keyifli oyunlar diliyorum. Kurgu yapalım unutmadan... | |
|
Stuart Lchemisst Baş Seherbaz
Gerçek Adı : avşar Mesaj Sayısı : 17 Kan Durumu : kırmızı Kişisel Özelliği : gülerken maço, maçoyken gülo Rp Partneri : tek gecelik Özel Yeteneği : Metamorfmagus
| Konu: Geri: Avşar C.tesi 16 Ağus. - 9:19:31 | |
| Arda değil de ikinci ismini biliyormuşum Popmundo karakterim hala duruyor ama grubu yok şu sıralar. RK olduğu için tüm parası gitti ama yetenekleri hala aynı. Uğraşmaya çalışıyorum bakalım nereye kadar giderse zorlayacağım. Kurgu için PM'den konuşalım. Güzel şeyler çıkabilir. | |
|
Elwnyx Swiftfire Slytherin III. Sınıf
Gerçek Adı : Işın Mesaj Sayısı : 81 Kan Durumu : A rh + Taraf : Belirsiz Kişisel Özelliği : Sosyopat Rp Partneri : Herkes olabilir, Ruh haline bağlı Evcil Hayvan : Kedi
| Konu: Geri: Avşar C.tesi 16 Ağus. - 9:29:49 | |
| ne başarlı tanıtım bu böyle | |
|
Casimir Muttoone Seherbaz
Gerçek Adı : Çağkan Mesaj Sayısı : 18 Kan Durumu : Melez Taraf : Bakanlık
| Konu: Geri: Avşar C.tesi 16 Ağus. - 19:57:22 | |
| Anam Avşar! Ne zamandır yoktun bu ortamlarda, gerçi ben kayıt olup karakter kurgusu yapıp sonra takılıyordum ama buraların böyle eskisi gibi olmaması gerçekten sinir bozucu. Aynı üniversitede görüşemeyen tipleriz ya aynen. Ladygaga olabilir tabii ama öncelikle şurada bir kurgu yapmalıyız. | |
|
Adolfo W. Østergaard Seherbaz
Gerçek Adı : Eren. Mesaj Sayısı : 36 Kan Durumu : Safkan. Taraf : Tarafsız. Kişisel Özelliği : seksi. Rp Partneri : Gisela. <3
| Konu: Geri: Avşar Salı 19 Ağus. - 17:17:52 | |
| sözüme geldin sonunda, biz de buralardayız. hoşgeldin. | |
|