| Cansu. | |
|
+3Adolfo W. Østergaard Makenna Bulstrode Judith Greyjack 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Judith Greyjack Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : Cansu. Mesaj Sayısı : 13 Taraf : Fuck the System. Kişisel Özelliği : Knockturn çocuğu. Evcil Hayvan : Psyduck.
| Konu: Cansu. Salı 12 Ağus. - 7:50:23 | |
| Merhabaa. Ben Cansu. Can da derler bazen. 21 yaşındayım, Ege'de Felsefe okuyorum ama Dokuz Eylül Heykel istiyorum ama gelin görün ki ilk sınavım bile kötü geçti........ gjsfhgs Kendimi beş yıl sonra sadece bütün kolları dövmeleri görmeyi umuyorum, mezun olmaktan bile umudum yok. Tam bir Beat kuşağı aşığıyım. Tabii yeraltı edebiyatı derseniz akan suları durdururum o ayrı. Allen Ginsberg...... İsmi bile bir insanın bu kadar dolu olabilir mi? Sadece "Allen Ginsberg" diyebilmek için onun hakkında konuşabilirim. Bunun dışında Jack Kerouac, Chuck Palahniuk, William Burroughs, Hakan Günday, Murat Menteş en sevdiğim yazarlardan. Rock"n"Rollu çok severim ama nedense Runaways kadar sevdiğim bir grup yok. Her şarkılarını ayrı bir şekilde seviyorum. 2008 yılından beri rp yapıyorum. Aleida Widmore, Joshua Greyjack, Pephredo Pachis, Narcissa Vaduva yazdığım karakterlerden ama Judith yazmaktan en zevk aldığım karakter. Kedileri çok severim. Üç kedim var.
Bana ulaşabileceğiniz siteleri de vereyim, konuşalım, kaynaşalım sjkhsk
Facebook, Twitter.
| |
|
| |
Makenna Bulstrode Carthago
Gerçek Adı : Aslı. Mesaj Sayısı : 15 Kan Durumu : Muggle Doğumlu. Taraf : Cruella.
| Konu: Geri: Cansu. Salı 12 Ağus. - 7:57:34 | |
| Cansu biz tanışmayı bırak görüştük bile dskfjsklfs hatta uzun bi elbise giydiydim ben bilkentli olcam tikiliğe alışayım diye =D Elif, Ilgaz falan vardı yanımızda. Saçların pembeydi .3 böyle de hafıza tazelerim sdşfksfs uzun zamandır konuşmadık ama hatırlamaman normal yani. Neysesi hoş geldin siteye ^^ | |
|
| |
Gerçek Adı : Cansu. Mesaj Sayısı : 13 Taraf : Fuck the System. Kişisel Özelliği : Knockturn çocuğu. Evcil Hayvan : Psyduck.
| Konu: Geri: Cansu. Salı 12 Ağus. - 7:59:47 | |
| Yok hatırladım aslında da, şimdi başka Aslı olur rezil olurum diye sinsilik yaptım ajakhsk Ama ben kendi giydiğimi bile hatırlamıyorum fghjk Hoşbuldum, teşekkür ederim ki. Miyav <3 | |
|
| |
Adolfo W. Østergaard Seherbaz
Gerçek Adı : Eren. Mesaj Sayısı : 36 Kan Durumu : Safkan. Taraf : Tarafsız. Kişisel Özelliği : seksi. Rp Partneri : Gisela. <3
| Konu: Geri: Cansu. Salı 12 Ağus. - 8:45:57 | |
| Merhabalar, hoşgeldiniz.
'Aleida Widmore' ismi acayip çok tanıdık geldi.
Eren ben, ank doğma büyüme. Sitede bol rp'ler, iyi eğlenceler dilerim. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Cansu. Salı 12 Ağus. - 10:27:11 | |
| Merhaba Ereen :3 Ben de bir Eren tanıyordum aslında Hiç forumzende bulundun mu? | |
|
| |
Adolfo W. Østergaard Seherbaz
Gerçek Adı : Eren. Mesaj Sayısı : 36 Kan Durumu : Safkan. Taraf : Tarafsız. Kişisel Özelliği : seksi. Rp Partneri : Gisela. <3
| Konu: Geri: Cansu. Salı 12 Ağus. - 10:50:33 | |
| cıks, hiç bulunmadım.
neyse, bir Eren ekle listene o vakit, kurguda yapalım. : ))
| |
|
| |
Maximilian Beljean Gelecek Postası Editörü
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 120 Kan Durumu : Melez Kişisel Özelliği : Beyefendi Rp Partneri : Sedona
| Konu: Geri: Cansu. Salı 12 Ağus. - 10:55:22 | |
| hooooşgeldin cansu :3 seni gördüğüme nasıl sevindim anlatamam doğrusu hele ki bir de puanlamaya bıraktığın rpnin q ile yaptığın rp olduğunu görünce popom = tavan yaptı aklsdjf son olarak, yine günlük aç -bu bir baskıdır- Keyifli zaman geçirirsin umarım :3 | |
|
| |
| Konu: Geri: Cansu. Salı 12 Ağus. - 12:23:01 | |
| O zaman bir Eren'le daha tanışmış oldum :3 İstediğin zaman istediğin karakterle :3
Hoşbuldum Güneş. Judith'in en düzgün rpsi o sanırım şaka bir yana ajakjs Cristo ile ağlatıcaz günlükleri sen merak etme. Bir tam öğreneyim nasıl bir karakter. Of çok cool açmışsın ama bu sefer üyeliği, nerde o eski tumblr erkekleri... Ben C'den nasıl bir dal sigara isterim bilmiyorum. asdfghj | |
|
| |
Lorenzo d'Arrigo Sihirli Yaratıkların Düzenlenmesi ve Denetimi Dairesi Çalışanı
Gerçek Adı : Orschen Mesaj Sayısı : 30
| Konu: Geri: Cansu. Salı 12 Ağus. - 15:57:01 | |
| Mrr *-*Canim yaaa. Hos geldin yaaa! Ben Izmir'deyken bulusalim ya, birkac hafta sonra Fransa'dayim (((( | |
|
| |
| Konu: Geri: Cansu. Salı 12 Ağus. - 17:27:50 | |
| - Lorenzo d'Arrigo demiş ki:
- Mrr *-*Canim yaaa. Hos geldin yaaa! Ben Izmir'deyken bulusalim ya, birkac hafta sonra Fransa'dayim ((((
Tatlışım bu hafta sınavlarım var hep ama gitmeden ayarlamaya çalışıcam mutlaka Özledim seni çünkü. Ayrıca seninle rp yapmayalı da uzun zaman oldu. :3 | |
|
| |
Ksenija Krayevsky Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek Adı : Tugi#2 Mesaj Sayısı : 18 Kan Durumu : Melez Rp Partneri : Leia. Evcil Hayvan : Kaşmir, iran kedisi.
| Konu: Geri: Cansu. Salı 12 Ağus. - 20:15:38 | |
| Meraba Cansuu *-* Tuğçe ben de eski sitelerde karşılaştık sanırım daha önce, tanıdık geliyor çünkü ehe. Hatta facebook'tan arkadaşmışız bile dhskjhds Neyse ehe hoşgeldin *-* | |
|
| |
Samuel B. Proulx Kurtadam
Gerçek Adı : .. Mesaj Sayısı : 12 Kan Durumu : kanlı canlıyız henüz. Taraf : tarafsızlık. Kişisel Özelliği : çabuk sinirlenmek. Rp Partneri : aranmakta. Evcil Hayvan : yerim ben onu.
| Konu: Geri: Cansu. Perş. 14 Ağus. - 21:54:47 | |
| Hoşgeldin Cansu Umut ben. Diğer karakter isimlerini görmüşlüğüm var sitelerde, çok tanıdık geliyorsun. Ama henüz çıkaramadım bakalım zamanla olacak. Her neyse, hoşgeldin, keyifli roller dilerim. | |
|
| |
| Cansu. | |
|