Amanda Sylise Ravenclaw V. Sınıf
| |
Adolfo W. Østergaard Seherbaz
Gerçek Adı : Eren. Mesaj Sayısı : 36 Kan Durumu : Safkan. Taraf : Tarafsız. Kişisel Özelliği : seksi. Rp Partneri : Gisela. <3
| Konu: Geri: serap Ptsi 11 Ağus. - 11:39:44 | |
| Hoşgeldiniz, Eren ben. Amanda S. pek görür oldum şu sıralar. Alışkanlık olsa gerek avatar boyutu 150x300 yapanlardansınız. 160x300 olması gerekiyormuş, peh. yeni takım ayarlarız biz de.
neysem, iyi eğlenceler. ^^ | |
|
Eléanor Splendore Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : Merve. Mesaj Sayısı : 58 Kan Durumu : Melez. Kişisel Özelliği : Uykusuz, aksi, lanet.
| Konu: Geri: serap Ptsi 11 Ağus. - 12:16:43 | |
| İsmi gördüğüm an ünlün bile gözümün önüne gelmişti zaten, baya aşinalık var yaaani. Hoşgeldin Serapcım, Merve ben de | |
|
Jimmy Kenzie Fliegel Hufflepuff V. Sınıf
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 8 Kan Durumu : Muggle Doğumlu Kişisel Özelliği : Tatlişko Rp Partneri : Crowley
| Konu: Geri: serap Ptsi 11 Ağus. - 13:11:31 | |
| merhabalar efendim, ben de güneş ^^ amanda sylise hatırlıyor gibiyim, eski sitede ben yoktum ama nereden hatırladığımı da tam çıkaramadım. her neyse. mühendislik candır tekrardan hoşgeldin, umarım keyifli vakit geçirirsin ^^ | |
|
Ksenija Krayevsky Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek Adı : Tugi#2 Mesaj Sayısı : 18 Kan Durumu : Melez Rp Partneri : Leia. Evcil Hayvan : Kaşmir, iran kedisi.
| |
Samuel B. Proulx Kurtadam
Gerçek Adı : .. Mesaj Sayısı : 12 Kan Durumu : kanlı canlıyız henüz. Taraf : tarafsızlık. Kişisel Özelliği : çabuk sinirlenmek. Rp Partneri : aranmakta. Evcil Hayvan : yerim ben onu.
| Konu: Geri: serap Perş. 14 Ağus. - 21:57:01 | |
| Hoşgeldin yeniden aramıza Tanıdık yüzler görmek güzel ya, Umut ben. Umarım AteşOku'da o eski günleri yeniden yaşayabiliriz, keyifli roller. | |
|