| TOPLU KURGU - KAMP | |
|
+11George Crownie Luxa André Caitlin Gievonni Cristo Montrell Alaric Václav Alex Brewston lleana Mıhaı Lynette Heloise Sneaux Maximilian Beljean Vasile Vaduva Crowley Landers 15 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Crowley Landers Hufflepuff V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 19 Kan Durumu : Melez. Taraf : Ceryancı. Kişisel Özelliği : Mükemmoş. Rp Partneri : Fligel.
| Konu: TOPLU KURGU - KAMP Paz 10 Ağus. - 18:57:18 | |
| Buraya özet geçeceğim konuyu zaten özel uzun bir şey değil.
Öğrenciler yaz dönemi kamp yapalım vs diye anlaşırlar aralarında okul kapanmadan evvel. Binanız, yaşınız falan önemli değil. Kulaktan kulağa hızlı bir şekilde yayılmıştır olay. İki üç gün içinde toplanırsak hemen yazmaya başlarız, hem karakterlerle ilişkiler de bir bakıma başlar yahut olanlarla oturur. Herkesin bir görevi falan olacak, yapmak istediğiniz şeyi de yazarsanız on numara beş yıldız olur ^^ İşte biri ateşle ilgilenir, biri müzik, bir yemek vs vs.
Katılanlar; Crowley Landers Leia Marjouire Ksenija Krayevsky Jimmy Kenzie Fliegel Cristo Montrell Eléanor Splendore lleana Mıhaı Alex Brewston Alaric Vaclav Caitlin Gievonni Belle Basilevsky
En son Crowley Landers tarafından Paz 10 Ağus. - 22:29:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Vasile Vaduva Tılsım Profesörü
Gerçek Adı : Tugi Mesaj Sayısı : 55 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Soğuk Nevale Rp Partneri : lynette, hatunum. Özel Yeteneği : Çatalağız Evcil Hayvan : Baykuş, Loki.
| Konu: Geri: TOPLU KURGU - KAMP Paz 10 Ağus. - 20:48:53 | |
| Leia Marjouire ve Ksenija Krayevsky *-* Ne yapabilirler bulamadım, ikisi beraber her şeyi yaparlar heralde hdskdhsdjl | |
|
| |
Maximilian Beljean Gelecek Postası Editörü
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 120 Kan Durumu : Melez Kişisel Özelliği : Beyefendi Rp Partneri : Sedona
| Konu: Geri: TOPLU KURGU - KAMP Paz 10 Ağus. - 20:53:29 | |
| Jimmy Kenzie Fliegel & Cristo Montrell Jimmy, çekirdek alır gelir dedikodunun dibine vurur. Cristo da her türlü mangalı yakar ortalığı ateşe verir. u.u | |
|
| |
Lynette Heloise Sneaux Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : merve Mesaj Sayısı : 107 Kan Durumu : safkan Taraf : reene Kişisel Özelliği : adeta bir doutzen Rp Partneri : vasile, beyim. Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: TOPLU KURGU - KAMP Paz 10 Ağus. - 21:04:15 | |
| Eléanor Splendore, hiçbir işin elinden tutmaz zira tek emeli orayı birbirine katmaktır... Ahah, sizlere eğlence çıkar fena mı!gdfshdfhh | |
|
| |
lleana Mıhaı Slytherin V. Sınıf
| Konu: Geri: TOPLU KURGU - KAMP Paz 10 Ağus. - 21:31:35 | |
| lleana Mıhaı. lleana çingence şarkı falan söyleyebilir, klasik kamp ateşi muhabbetleri. | |
|
| |
Alex Brewston Hufflepuff V. Sınıf
Gerçek Adı : hande Mesaj Sayısı : 28 Kan Durumu : melez Rp Partneri : platonik Özel Yeteneği : Tam Görücü Evcil Hayvan : kurbağa Merkit
| Konu: Geri: TOPLU KURGU - KAMP Paz 10 Ağus. - 21:44:23 | |
| İçecekler Alexgillerin tükkandan gelebilir. Onun kararına kalırsa zararsız, gazoz kıvamında bir şeyler getirir ama onun aklını çelecek biri olursa biraz daha renklenebilir gece. Şimdilik Alex Brewston içecek işinden sorumlu diyelim. Kızımızı kafalayacak biri çıkarsa ayrıca belirtiriz. | |
|
| |
Crowley Landers Hufflepuff V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 19 Kan Durumu : Melez. Taraf : Ceryancı. Kişisel Özelliği : Mükemmoş. Rp Partneri : Fligel.
| Konu: Geri: TOPLU KURGU - KAMP Paz 10 Ağus. - 22:27:42 | |
| Jimmy onun aklını çeler, çnk JKF olmak bunu gerektirirajfaspodkas burdan da güneşe bişşi itelemiş oldum da niys poasjdfasd EKLİYOMS <3
bir de illa bir şey yapmak zorunda değil karakterler öyle söz gelimi söyledimaspodj AMA HERKES DE TOTOSUNU BÜYÜTMESİN APOSJFPASODKPOAJD | |
|
| |
Alaric Václav Slytherin IV. Sınıf
Gerçek Adı : ΘZΛN Mesaj Sayısı : 16 Kan Durumu : Melez Taraf : Tarafsız
| Konu: Geri: TOPLU KURGU - KAMP Paz 10 Ağus. - 22:59:58 | |
| Kamp ateşini yakıp çadırımda depresif bi şekilde tek başıma takılabilirim | |
|
| |
Cristo Montrell Gryffindor IV. Sınıf
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 22 Kan Durumu : Muggle Doğumlu Taraf : Keyos. Kişisel Özelliği : Yabani, düzensiz, başına buyruk Rp Partneri : Ebrukot <3 Özel Yeteneği : Galonlarca işemek.
| Konu: Geri: TOPLU KURGU - KAMP Ptsi 11 Ağus. - 5:37:35 | |
| - Alex Brewston demiş ki:
- İçecekler Alexgillerin tükkandan gelebilir. Onun kararına kalırsa zararsız, gazoz kıvamında bir şeyler getirir ama onun aklını çelecek biri olursa biraz daha renklenebilir gece. Şimdilik Alex Brewston içecek işinden sorumlu diyelim. Kızımızı kafalayacak biri çıkarsa ayrıca belirtiriz.
cimi ile işe koyarım asdkljşfk öyle depresif şekilde oturmak yok!! ortalığı birbirine katmak serbest genjler ekliyorom | |
|
| |
Gerçek Adı : hande Mesaj Sayısı : 28 Kan Durumu : melez Rp Partneri : platonik Özel Yeteneği : Tam Görücü Evcil Hayvan : kurbağa Merkit
| Konu: Geri: TOPLU KURGU - KAMP Ptsi 11 Ağus. - 7:27:39 | |
| Hohoo tamamdır. O zaman Jimmy ile de kurgum olmuş olacak, zaten aynı binadaymışız . Okul dışında sihir yapmak da yasak olduğundan bir gece beraber kaçırırlar gerektiği kadar içeceği tükkandan. Alex yine de kampta uludağ limonatasını içer oturur ama jsfd. | |
|
| |
Cristo Montrell Gryffindor IV. Sınıf
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 22 Kan Durumu : Muggle Doğumlu Taraf : Keyos. Kişisel Özelliği : Yabani, düzensiz, başına buyruk Rp Partneri : Ebrukot <3 Özel Yeteneği : Galonlarca işemek.
| Konu: Geri: TOPLU KURGU - KAMP Ptsi 11 Ağus. - 7:50:21 | |
| gazozuna ilaç atalım! bence olur. hıııhum cimi yapabilir ya da cristo bilemedim ama daha çok cimi dslkf | |
|
| |
| Konu: Geri: TOPLU KURGU - KAMP Ptsi 11 Ağus. - 8:18:47 | |
| Merlin'in sarkık donu aşkına, vay başıma gelenler.. Ya bir yerde sızıp kalacak ya da hangisi yapmışsa bir daha hep ayık görmek isteyeceği kadar sarhoş olacak Alex. İkincisi, evet o daha iyi | |
|
| |
Caitlin Gievonni Hufflepuff V. Sınıf
Gerçek Adı : Beyza Mesaj Sayısı : 10 Kan Durumu : Melez Kişisel Özelliği : Şakalar, komiklikler
| Konu: Geri: TOPLU KURGU - KAMP Ptsi 11 Ağus. - 9:28:33 | |
| Ben de gireyim bari, gece korkuturum falan kızları.
*ekliyorum hepsini | |
|
| |
Alaric Václav Slytherin IV. Sınıf
Gerçek Adı : ΘZΛN Mesaj Sayısı : 16 Kan Durumu : Melez Taraf : Tarafsız
| Konu: Geri: TOPLU KURGU - KAMP Ptsi 11 Ağus. - 11:52:15 | |
| Bulaşan olursa dövüşürüz hani sorun olmaz | |
|
| |
Luxa André Esrar Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 175 Kişisel Özelliği : esrarkeş Evcil Hayvan : pug
| Konu: Geri: TOPLU KURGU - KAMP Ptsi 11 Ağus. - 18:47:33 | |
| Tabii ki de Belle Basilevsky, lütfen. Eksik kalır mı hiç........ | |
|
| |
George Crownie Unutturma Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : umut. Mesaj Sayısı : 202 Kan Durumu : a rh + Taraf : own my way. Kişisel Özelliği : . cesur. Rp Partneri : val. Özel Yeteneği : animagus (kurt) Evcil Hayvan : bukalemun
| Konu: Geri: TOPLU KURGU - KAMP Çarş. 13 Ağus. - 15:49:15 | |
| Augustin de gelir. | |
|
| |
Crystal Holly Walker Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : Ebrukot. Mesaj Sayısı : 68 Kan Durumu : Melez. Taraf : Façan yansın kaarşim. Kişisel Özelliği : Çekingen.
| Konu: Geri: TOPLU KURGU - KAMP Perş. 14 Ağus. - 10:02:42 | |
| AÇIYORUM BU AKŞAMÜSTÜ BAŞLIĞI HALDE, BAŞLIYORUZ YAZMAYA. | |
|
| |
Eléanor Splendore Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : Merve. Mesaj Sayısı : 58 Kan Durumu : Melez. Kişisel Özelliği : Uykusuz, aksi, lanet.
| Konu: Geri: TOPLU KURGU - KAMP Perş. 14 Ağus. - 15:41:35 | |
| Ciddili mod on
Aslında şey yapılsa, çadırlar vesaire teker teker açılsa daha hoş olmaz mı? En azından rpler de karışmamış olur çünkü on iki kişi kafasına göre rp yaptığını düşün AL SANA KAOS ne zamandır yazcam yazcam bi türlü işin içinden çıkamadım nasıl başlasam diye sağ olsun yardım aldım ve kafa yorduk azıcık bu mantıklı geldi hemmen buraya atladım -çiss aşkımsın- ...
Kurgunun başlangıcında belirtilir başımızda biri olmadığına göre kendi aramızda da çok zıtlaşacağımıza göreee zar mar a grubundan olanlar çıksın bay ve bayanlar tarzı çadırlara ayrılırız rp yapmamız daha kolay olur...
Sevgili adminlerim siz gruplara ayırırsınız artık, fikrimi beyan ettiğime göre çekiliyorum efenim. | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek Adı : Çisem Mesaj Sayısı : 58 Kan Durumu : Melez Taraf : Tarafsız Kişisel Özelliği : Konuşmayı çok sevmemesi
| Konu: Geri: TOPLU KURGU - KAMP Perş. 14 Ağus. - 15:47:01 | |
| ^ demek istediğinin özeti;
Orman'da 5-6 tane çadır olur (veyahut kim kimle kalacaksa ona göre işte). Bu çadırlar numaralandırılır. Onun dışında kamp ateşi gibi sabit yerlerin konuları açılır. İsteyenler oralarda rplerini yaparlarken isteyen kişiler konularını açıp insanlardan uzakta gizli gizli sohbetlerini de sürdürebilirler, koca orman sonuçta. Tek bir konu altında yapılırsa eğer anlamsız meta olacak. Yani birisi başkasının göremeyeceği bir şeyi yapsa da, bir başkası istemeden onu görmüş gibi olacak falan filan. Bir de yazım sırasıdır odur budur aşırı karışık işler. İsteyen istediği kişiyle konusunu açıp yaptığında, karakter kurguları da daha rahat gelişir.
Diyeceksiniz ki 'Sen kurguya bile katılmıyorsun...' Sevmiyorum toplu kurguları :/ Ama Merve ile konuşurken fark ettik işte böyle bir durum, Merve de yazdı ama ben de tam bir fikrimi açıklayayım dedim ^_^ | |
|
| |
Valeria Nerissa Wesley SYB Profesörü & Ravenclaw Bina Sorumlusu
Gerçek Adı : Ebrukot. Mesaj Sayısı : 137 Kan Durumu : Melez. Taraf : Bakanlık. Kişisel Özelliği : Hafif Ukala. Rp Partneri : Crownie.
| Konu: Geri: TOPLU KURGU - KAMP Perş. 14 Ağus. - 17:42:05 | |
| Şimdi dedikleriniz mantıklı, ben de düşündüm ama kimin kimle hangi çadırda olacağına karar veremeyeceğim için tek başlık açtım. O başlık toplaşma herkesin ilk bir arada olduğu, diğer bir deyişle kamp ateşi çevresinde toparlanma olur. Çadır başlıkları için sizleri özgür bırakıyorum, Çadır 8 (Toplu Kurgu) şeklinde açabilir, kendi çadırınızı ilan edebilirsiniz. ^^ Tabii herkesin çadırını çekilmesini de istemiyorum amacım en başta zaten karakterler arasında ilişkilerin oturması, kimsenin rp yazacak birini bulamıyorum dememesini sağlamak vs vs. Niys, özetle çadırlarınızı kendini numaralandırıp ya da Jimmy & Crowley Çadırı şeklinde açabilirsiniz ^^ | |
|
| |
Eléanor Splendore Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : Merve. Mesaj Sayısı : 58 Kan Durumu : Melez. Kişisel Özelliği : Uykusuz, aksi, lanet.
| Konu: Geri: TOPLU KURGU - KAMP Perş. 14 Ağus. - 19:03:28 | |
| Karar verilebilir aslında kendi adıma konuşuyorum ben bi sakınca görmüyorum hatta daha mantıklı geliyo bu sayede de tanışma olabilir kendi aramızda grup yaparsak senin dediğin gibi olur ama eğer adminler düzenlerse sorun olmaz, şahsen ben herkese sataşmayı düşünüyorum o yüzden bana farklılık gerekiyogsfjkjklsdfjkhdf Eğer herkes için de kabulse sizlerin ayarlamanızı rica ediyorum admin hanımcım | |
|
| |
Valeria Nerissa Wesley SYB Profesörü & Ravenclaw Bina Sorumlusu
Gerçek Adı : Ebrukot. Mesaj Sayısı : 137 Kan Durumu : Melez. Taraf : Bakanlık. Kişisel Özelliği : Hafif Ukala. Rp Partneri : Crownie.
| Konu: Geri: TOPLU KURGU - KAMP Perş. 14 Ağus. - 22:26:41 | |
| Şimdi çadırlarda herkesin istediğiyle kalsa daha mantıklı. Çünkü açıkcası istemediğim biriyle çük -srry for tanımlama ama en iyi tabir oaopsjdfasd- kadar çadırda kalmam çıkar çimde, açık havada yatarımapsfjpasojd
NİYS.
Açtığım başlık toplanma, genel başlık ki kimse gruplaşmicak o başlıkta bence tek rpde otuz kişiye tek tek laf atılabilir sıkıntı yok poajspdkpasjd BEN YAPTIM BUGÜNE DEK. Çadırlarda da dediğim gibi isimle açabilirsiniz. Ama atıyorum, ben gelip senin çadırına dalabilirim gıcıklığına ya da beraber sabahlamaya. Çadırlarınızın başlığını ormana kendiniz açarsınız ben o kısma elleşmiyorum ki istediğiniz şekilde olsun. ^^ O genel başlıkta bir oyun dönebilir, nebliim biri gitar çalar akdeniz akşamları diye girer. Orada her şeyi yapabilirsiniz, kısıtlamıyorum yine. Detz oooğğl. | |
|
| |
| TOPLU KURGU - KAMP | |
|