| Örs. | |
|
+7Luxa André Maximilian Beljean Vasile Vaduva Gisela Müller Crystal Holly Walker Stanislav Lysenko Lorenzo d'Arrigo 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Lorenzo d'Arrigo Sihirli Yaratıkların Düzenlenmesi ve Denetimi Dairesi Çalışanı
Gerçek Adı : Orschen Mesaj Sayısı : 30
| Konu: Örs. Perş. 7 Ağus. - 21:25:42 | |
| Merhabalar, ismim Arslan. Taniyanlar olabilir ama sanirim bu sitede simdiye kadar tanidik iki kisi gordum. Baya eskimisiz sanirim. (: Ors, Orschen, Orsingen Strauss, Arsonce diye versiyonlarim da vardir ama genelde örs denir bana. Neyse. 19 yasindayim. Izmirliyim ama Eskisehir'de Anadolu Universitesinde okuyorum. Bolumum Fransizca Ogretmenligi, cift anadalim ise Ingilizce Ogretmenligi. Iki dilim de iyidir yani boylelikle. Ucuncu yilim universitede, bir sene hazirlik okudum ve simdi de ikinci sinif oldum. Genelde dillere merakim coktur. A duzeyinde ispanyolcam da vardir diyebilirim. Eylulde Fransa'da olacagim Erasmus icin. Almanca dersi de orada almak istiyorum, sevgilimin Alman olmasindan da kaynakli bu. Gramatikal seylere ilgim vardir yani. Nasil desem bir gun professor olursam sanirim linguistique veya syntaxe derslerine girebilirim sanirim ya da l'apprentissage du français pour les élèves. Beyoncé'nin buyuk bir faniyimdir. Hani dinledigim kimse yoktur surekli, genelde Beyoncé'nin sarkilarini dinlerim. Paris'teki konserine de gitmeyi planliyorum ama bakalim. Simdi genelde herkes dizilerden bahsediyor, ama benim izledigim tum diziler bitti; fazlaca bir acikta kaldim ve yeniden bir dizi izlemeye baslamadim. Desperate Housewives, Heroes, The O.C., Gossip Girl, Les revenants, Fait pas ci fait pas ça, The Tudors, Good luck Charlie gibi dizileri takip ederdim. Ozellikle Desperate Housewives'i sekiz yil boyunca hep izledim. O yuzden o bitince bir bosluga dusmedim degil. Client list izlemeye basladim ama cok devam edemedim. Su ara Sherlock ve Young and Hungry izliyorum. Turk dizilerinden de ara sira izledigim olur. Neysee, kisaca Arslan budur. Cogunlukla Lorenzo d'Arrigo ismimle kaydoluyorum siteye. Animsayanlar olabilir. Nedense butunlestim isimle. Yaklasik uc senedir kopuk yasiyorum rpden. :/ Sihir Dunyasi sitesinden sonra toparlanamadim diyebilirim. Umarim simdi daha iyi olabilir benim icin ve yeni kisilerle de tanismis, rp yapmis olurum.
Bien à vous.
En son Lorenzo d'Arrigo tarafından Perş. 7 Ağus. - 21:45:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Stanislav Lysenko Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : AES. Mesaj Sayısı : 12 Kan Durumu : Melez Taraf : SSCB Kişisel Özelliği : Winter is coming
| Konu: Geri: Örs. Perş. 7 Ağus. - 21:36:50 | |
| Höörsüm gelmiş! Burdan rp buluşmalarına selam çaktım. Melis Aylin ve Burakla aile mi kursak napsak? 3-5 alırız aramıza da insan yeha! | |
|
| |
Crystal Holly Walker Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : Ebrukot. Mesaj Sayısı : 68 Kan Durumu : Melez. Taraf : Façan yansın kaarşim. Kişisel Özelliği : Çekingen.
| Konu: Geri: Örs. Perş. 7 Ağus. - 21:38:12 | |
| Fransızca dedin beni kaybettin... Ama Almanca ile geri kazandınasdpojapsojd Dil öğrenmek = best thing ever <333 Hoşgeldööön ^^ Sanırım Güneş'in faceinde gördööm seni. Niys ^^ | |
|
| |
Gisela Müller İksir Profesörü
Gerçek Adı : Beyza Mesaj Sayısı : 99 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Burnu estetik, obsesif Rp Partneri : Uzatmalım Adolfo Özel Yeteneği : Pür Veela
| Konu: Geri: Örs. Perş. 7 Ağus. - 21:40:00 | |
| Eveeet gelmişsin sonunda hoşgeldin Arslan, inşallah istediğin ortamı sağlayabiliriz sana | |
|
| |
Vasile Vaduva Tılsım Profesörü
Gerçek Adı : Tugi Mesaj Sayısı : 55 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Soğuk Nevale Rp Partneri : lynette, hatunum. Özel Yeteneği : Çatalağız Evcil Hayvan : Baykuş, Loki.
| Konu: Geri: Örs. Perş. 7 Ağus. - 21:54:33 | |
| Sanırım önceden tanıştık Örschen falan tanıdık geliyo bayağı, neyse yine tanışırız :p Tuğçe ben de ve dil konusunda idol olarak alacağım seni :p en büyük hayallerimden biri üç dili yabancı dili birden yürütebilmek Fransadaki yılın umduğundan daha iyi geçer umarım veda yazısı gibi oldu bu niyeyse dhkshd memnun oldum, ehe. *-* | |
|
| |
Maximilian Beljean Gelecek Postası Editörü
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 120 Kan Durumu : Melez Kişisel Özelliği : Beyefendi Rp Partneri : Sedona
| Konu: Geri: Örs. Perş. 7 Ağus. - 22:01:30 | |
| Örs'üm adamım hoşgeldin seni en son bıraktığımda İspanyolca veya Portekizce öğreniyodun şimdi üç dilin birden altını üstüne getirmişsin. Neyse, keyifli vakit geçirirsin umarım bi sıkıntı olursa bi pm çak bakarız bi hal çaresine ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Örs. Perş. 7 Ağus. - 22:51:36 | |
| | |
|
| |
Luxa André Esrar Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 175 Kişisel Özelliği : esrarkeş Evcil Hayvan : pug
| Konu: Geri: Örs. Cuma 8 Ağus. - 10:57:29 | |
| Hoş geldiiin! Dil konusunda müthişmişsin ya cidden. Benim de planlarım arasında fransızca öğrenmek var şahsen La Belle et la Bete filminden sonra bi sardı fransızca hayranlığı ama bakalım n'olcak... Ayşegül ben de, bi ara kurgu ayarlamalıymışız gibi geldi. :') Tekrar hoş geldin, sitede keyifli vakitler geçirebilmen dileğiyle^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Örs. Cuma 8 Ağus. - 16:37:07 | |
| Memnun oldum Aysegul. Tabii ayarlayabiliriz hazir ben de buralardayken. Neden olmasin? (: Bence de ogrenmelisin. Yardimci olabilecegim bir sey olursa Fransizcaya dair, sorabilirsin. Tesekkur ediyorum. Umarim ilk rp ile de acilisimi yaparim. | |
|
| |
Sedona Treveaux Suçlu
Gerçek Adı : Aslı. Mesaj Sayısı : 48 Kan Durumu : Safkan. Rp Partneri : Maximilian.
| Konu: Geri: Örs. Cuma 8 Ağus. - 16:46:17 | |
| SD'den hatırlıyorum ben seni, Beyonce hayranlığın anımsamamı sağlıyor hatta. Savannah Claire Madden idi benim karakterim orada, belki görmüşsündür hatırlarsın ya da hatırlamazsın bilmiyorum çünkü son dönemine geldim ben oranın biraz =D Şaka maka bayağı zaman oldu kapanalı ama dün gibi anımsıyorum ben *-* neyse site hakkında konuşmak için gelmedim tabii. O kadar dil bilmene özendim açıkçası ben de İspanyolca'ya başladım bu sene, ilerletmeyi planlıyorum bakalım nereye gidecek =D Erasmus'ta iyi eğlenceler bu arada sana vee elbette siteye hoş geldin diyerek bitiriyorum mesajı ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Örs. C.tesi 9 Ağus. - 11:55:42 | |
| SD baya iyiydi ya :/ Gecen gun facebooktan da paylastim tam dort sene oldu kapanali diye, o anlari hatirlayanlar yazdi zaten. Herkes ozlemis demek ki. Ismini hatirliyorum. Savannah ozellikle tanidik geldi. Bu sitede de acicam Beyoncé karakteri, bekliyorum simdilik. Ispanyolca cok guzel. Ben zaten hic zorlanmadim fransizcadan dolayi, sana da ingilizceden yakin gelebiilir. Kolay bence. Bana telaffuz bakimindan da kolaylik sagliyor, simdi bi fransizca konusmak var bi ispanyolca konusmak var Inchallah gorucem bakalim nasil gececegini, umarim iyi bir yil olur benim icin de; tesekkurler. | |
|
| |
Casimir Muttoone Seherbaz
Gerçek Adı : Çağkan Mesaj Sayısı : 18 Kan Durumu : Melez Taraf : Bakanlık
| Konu: Geri: Örs. C.tesi 16 Ağus. - 20:02:15 | |
| Örs'te burdaysa tamamdır yani. Kaç kere bir yerlerde buluşmaya çalışsak dahi beceremedik hiç bir zaman ama burada bir kurgu yapalım bari bişiler yapalım. Böyle herkesler topluca bişiler yapalım hatta. Yani kısaca rp yapalım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Örs. C.tesi 16 Ağus. - 20:23:24 | |
| Carsamba gunu Istanbul'a geliyorum. *-* Gorusursek super olur. RP YAPALIM, EVET, BEN GITMEDEN. | |
|
| |
Stuart Lchemisst Baş Seherbaz
Gerçek Adı : avşar Mesaj Sayısı : 17 Kan Durumu : kırmızı Kişisel Özelliği : gülerken maço, maçoyken gülo Rp Partneri : tek gecelik Özel Yeteneği : Metamorfmagus
| Konu: Geri: Örs. Paz 17 Ağus. - 7:04:23 | |
| ÖRS İSTANBULA MI GELİYORMUŞ? Te bebo. que puedo hacer a vesez Feliz! Tek kurluk isanyolcamla sevindiğimi belli etmeye çalıştım ama olmadı sanırım, görüşelim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Örs. Paz 17 Ağus. - 19:56:04 | |
| Ors'un sevgilisi Istanbul'da. Daha cok orada olurum ben heheh Carsamba aksami oradayim, persembe bosum. Cuma da belli bir saate kadar bosum. Bulusalim topluca. | |
|
| |
Christopher J. Palewing Büyücü
Gerçek Adı : Aykut Mesaj Sayısı : 27 Kan Durumu : Safkan
| Konu: Geri: Örs. Paz 17 Ağus. - 22:49:25 | |
| Arslan kardeşe merhaba! Aslında sonradan gelen benim amma ve lakin sana da hoş geldin. Kaynaşıp yeni dostluklar kurma hevesindeyim. Başarılı oluruz umarım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Örs. Ptsi 18 Ağus. - 15:11:06 | |
| Tabii ki, neden olmasin. Sen de hos geldin (: Rp'den cok kaynasip dostluk kuruluyor, en sevdigim yani da bu. | |
|
| |
| Örs. | |
|