James Devoted Kurtadam
Gerçek Adı : Bilge Kaan Mesaj Sayısı : 5
| Konu: Eski Emmett, Ricardinho Perş. 7 Ağus. - 9:43:05 | |
| Merhaba. İsmim Bilge Kaan. Genelde Kaan derler. Yaş 18. Ygs-Lys faciasından dolayı büyük ihtimalle mezun hazırlığına kalacak birisiyim. İşim gücüm spor. 10 yaşımdan beridir Taekwondo yaptım. Şuanda da Body Building sporuyla ilgileniyorum. Oğlak burcuyum. Burcumun özelliklerine uyuyorum sanırım. Ya da ben öyle sanıyorum. Sonuçta insanın 3 benliği vardır. Var olan benliği, var olduğunu sandığı benliği, insanların gördüğü benliği. Felsefeye meraklıyımdır. Sophie'nin Dünyası kitabını bitirmeye çalışıyorum şu aralar. Müzik yönünden çok yönlüyümdür. Arabesk rap gibi saçma türler hariç dinlerim. Favorim Rammstein, Evanescence, İmagine Dragons aklıma gelenler bunlar. Yabancı dizi bir arlaar aşırı izlerdim. Şuan normale döndüm. The 100, Supernatural, Doctow Who, Hımym bitirdiklerim. Hımym ve Supernaturel favorim. Hee rpg şeysini anlatmadım. Ona da 10-11 yaşlarında Ali'nin sayesinde başladım. Birde eğlenceme düşkün birisiyimdir ama bir o kadarda duygusal bir yönümm var sanırım. Böyle birisiyim işte. Zamanla tanırsınız beni. | |
|
George Crownie Unutturma Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : umut. Mesaj Sayısı : 202 Kan Durumu : a rh + Taraf : own my way. Kişisel Özelliği : . cesur. Rp Partneri : val. Özel Yeteneği : animagus (kurt) Evcil Hayvan : bukalemun
| Konu: Geri: Eski Emmett, Ricardinho Perş. 7 Ağus. - 10:01:32 | |
| Kaan hoşgeldin Emmet unutulmaz ya hahah. Vampir İmam Ali'yi önce tanıdım, sonra seninle tanıştım. Ve çok iyi zamanlar geçirdik. Tanıdıkların var burada, yakında gelirler başlığa Hoşgeldin yeniden, bir sıkıntı olursa bir PM uzağındayım. | |
|
Crystal Holly Walker Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : Ebrukot. Mesaj Sayısı : 68 Kan Durumu : Melez. Taraf : Façan yansın kaarşim. Kişisel Özelliği : Çekingen.
| Konu: Geri: Eski Emmett, Ricardinho Perş. 7 Ağus. - 17:02:54 | |
| welcome back diyelim o halde ^^ | |
|
Adolfo W. Østergaard Seherbaz
Gerçek Adı : Eren. Mesaj Sayısı : 36 Kan Durumu : Safkan. Taraf : Tarafsız. Kişisel Özelliği : seksi. Rp Partneri : Gisela. <3
| Konu: Geri: Eski Emmett, Ricardinho Perş. 7 Ağus. - 19:02:28 | |
| hoşgeldin. SPN kimin favorisi değil ki? sanırım benim face'de eklisin kaan, soyadın 'beğen' olan kaan'sındır umarım bu arada. aslşkdja
iyi eğlenceler. ^^ | |
|
Maximilian Beljean Gelecek Postası Editörü
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 120 Kan Durumu : Melez Kişisel Özelliği : Beyefendi Rp Partneri : Sedona
| Konu: Geri: Eski Emmett, Ricardinho Perş. 7 Ağus. - 20:20:37 | |
| hoşgeldin kaan ^^ bi aralar ben de felsefeye sarmıştım sonra benim harcım olmadığını anladım ve hemen uzaklaştım. sen başarılı olursun umarım ^^ | |
|
Luxa André Esrar Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 175 Kişisel Özelliği : esrarkeş Evcil Hayvan : pug
| Konu: Geri: Eski Emmett, Ricardinho Cuma 8 Ağus. - 15:16:29 | |
| aaaaaaaaa bilge gelmiş, hoş gelmiş. vampir imamı özlemiştik. :3 | |
|