| İtiraf Ediyorum, | |
|
+10Pearl Cousteau Caitlin Gievonni George Crownie Gisela Müller Belle Basilevsky Lynette Heloise Sneaux Kamalia Ylva Rivera Luxa André Eléanor Splendore Maximilian Beljean 14 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Maximilian Beljean Gelecek Postası Editörü
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 120 Kan Durumu : Melez Kişisel Özelliği : Beyefendi Rp Partneri : Sedona
| Konu: İtiraf Ediyorum, Çarş. 6 Ağus. - 18:15:36 | |
| | |
|
| |
Eléanor Splendore Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : Merve. Mesaj Sayısı : 58 Kan Durumu : Melez. Kişisel Özelliği : Uykusuz, aksi, lanet.
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum, Çarş. 6 Ağus. - 18:24:34 | |
| itiraf ediyorum ayşegülü az evvel çok pis bi işe zorladım! | |
|
| |
Luxa André Esrar Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 175 Kişisel Özelliği : esrarkeş Evcil Hayvan : pug
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum, Çarş. 6 Ağus. - 18:37:04 | |
| itiraf ediyorum merve'yle şu an feci bi muhabbet dönüyo... | |
|
| |
Kamalia Ylva Rivera Kurtkadın
Gerçek Adı : Aslı. Mesaj Sayısı : 6 Kan Durumu : Melez.
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum, Çarş. 6 Ağus. - 18:55:55 | |
| Kendi bilgisayarımı özledim. | |
|
| |
Lynette Heloise Sneaux Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : merve Mesaj Sayısı : 107 Kan Durumu : safkan Taraf : reene Kişisel Özelliği : adeta bir doutzen Rp Partneri : vasile, beyim. Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum, Çarş. 6 Ağus. - 19:00:33 | |
| istekleriniz bölümüne ayşegül YAQIŞIQLI olsun yazmış benim adıma silinmesini istiyorum yazasım var altına da gereğinin yapılmasını arz ederim yazasım var ama bugünlük kotamı doldurdum sanırım | |
|
| |
Belle Basilevsky Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 54 Taraf : kırmızı ruj Kişisel Özelliği : aç Rp Partneri : lucas'ı eléanor'a yar etmem. <3 Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum, Çarş. 6 Ağus. - 19:07:45 | |
| yap dedim eğlenceli olur dedim............... | |
|
| |
Gisela Müller İksir Profesörü
Gerçek Adı : Beyza Mesaj Sayısı : 99 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Burnu estetik, obsesif Rp Partneri : Uzatmalım Adolfo Özel Yeteneği : Pür Veela
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum, Çarş. 6 Ağus. - 22:45:57 | |
| İtiraf ediyorum şu eski rp ortamını fena özlemişimmm | |
|
| |
George Crownie Unutturma Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : umut. Mesaj Sayısı : 202 Kan Durumu : a rh + Taraf : own my way. Kişisel Özelliği : . cesur. Rp Partneri : val. Özel Yeteneği : animagus (kurt) Evcil Hayvan : bukalemun
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum, Çarş. 6 Ağus. - 23:32:06 | |
| İtiraf ediyorum, kendime takım yapamıyorum. Hala takımları Ebru'dan istiyorum. (terzi kendi söküğünü dikemez, dikiğini sökemez ...) | |
|
| |
Caitlin Gievonni Hufflepuff V. Sınıf
Gerçek Adı : Beyza Mesaj Sayısı : 10 Kan Durumu : Melez Kişisel Özelliği : Şakalar, komiklikler
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum, Çarş. 6 Ağus. - 23:36:05 | |
| İtiraf ediyorum ki hufflepuff olmak hiç de sıkıcı değilmiş *.* | |
|
| |
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 175 Kişisel Özelliği : esrarkeş Evcil Hayvan : pug
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum, Perş. 7 Ağus. - 0:08:13 | |
| itiraf ediyorum yarını tüm gün rp yapmaya adamıştım ama bu gidişle günün yarısını uyuyarak geçiricem... | |
|
| |
Pearl Cousteau Hogwarts Şifacısı
Gerçek Adı : Esra Mesaj Sayısı : 17
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum, Perş. 7 Ağus. - 18:02:12 | |
| Pörlün saç renginin rütbeye uymaması beni üzüyor. sdfg | |
|
| |
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum, Cuma 8 Ağus. - 12:51:58 | |
| birilerinin ilanına damlıycam ama karar veremiyorum :'( | |
|
| |
Felicia L. O'Sheila Maradh
Gerçek Adı : Ebrukot. Mesaj Sayısı : 21 Kan Durumu : Safkan. Taraf : Maradh. Kişisel Özelliği : Sadist.
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum, Cuma 8 Ağus. - 13:02:38 | |
| ben laurentı açmak istiyoruuum. ama ecot yok piyasada henüz. üzülüyorum : ((( | |
|
| |
Alex Brewston Hufflepuff V. Sınıf
Gerçek Adı : hande Mesaj Sayısı : 28 Kan Durumu : melez Rp Partneri : platonik Özel Yeteneği : Tam Görücü Evcil Hayvan : kurbağa Merkit
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum, Ptsi 11 Ağus. - 8:20:02 | |
| Alex yazacağıma Alev yazıyorum arada. Hufflepufflı Alev. | |
|
| |
Maximilian Beljean Gelecek Postası Editörü
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 120 Kan Durumu : Melez Kişisel Özelliği : Beyefendi Rp Partneri : Sedona
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum, Ptsi 11 Ağus. - 13:28:20 | |
| | |
|
| |
Lynette Heloise Sneaux Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : merve Mesaj Sayısı : 107 Kan Durumu : safkan Taraf : reene Kişisel Özelliği : adeta bir doutzen Rp Partneri : vasile, beyim. Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum, Çarş. 13 Ağus. - 20:49:49 | |
| HÖF site çok fazla sessiz olduğu zaman ben bi kötü oluyorum böyle basıyo yani kara kara bi tema filan
| |
|
| |
Elijah V. Mc'Reid Hogwarts Müdürü | KSKS Profesörü
Gerçek Adı : Arda Mesaj Sayısı : 63 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Bakışlarıyla, umursamaz bir tavır ön plana koyar. İnsanlarla göz teması kurmayı sevmez. Zekidir ve içindeki duygusal yanı zamanla körelmiştir.
| |
| |
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum, Cuma 22 Ağus. - 23:12:43 | |
| arkadaşlar kamp rpsi yazmıyosunuz ve bu çok üzücü bi şey. yazın da bitsin okul açılsın. itiraf* kamp rpsi yapılmadığı için üzülüyorum hdksjskjf
| |
|
| |
Elwnyx Swiftfire Slytherin III. Sınıf
Gerçek Adı : Işın Mesaj Sayısı : 81 Kan Durumu : A rh + Taraf : Belirsiz Kişisel Özelliği : Sosyopat Rp Partneri : Herkes olabilir, Ruh haline bağlı Evcil Hayvan : Kedi
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum, C.tesi 23 Ağus. - 7:10:56 | |
| kimse benle rp yapmıyor diye üzülüyorum Karakterim kampa da katılmadı kişiliği nedeniyle | |
|
| |
| İtiraf Ediyorum, | |
|