| a r d a. | |
|
+6George Crownie Crowley Landers Luxa André Gisela Müller Antonije Hargrove Elijah V. Mc'Reid 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Elijah V. Mc'Reid Hogwarts Müdürü | KSKS Profesörü
Gerçek Adı : Arda Mesaj Sayısı : 63 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Bakışlarıyla, umursamaz bir tavır ön plana koyar. İnsanlarla göz teması kurmayı sevmez. Zekidir ve içindeki duygusal yanı zamanla körelmiştir.
| |
| |
Antonije Hargrove Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek Adı : Cihan. Mesaj Sayısı : 17 Kan Durumu : Melez Taraf : Karanlık Kişisel Özelliği : Gücü elinde tutmayı seven bir yapısı vardır, Genel olarak arkadaşlık bağına önem versede, bu bağlar çıkar üzerine kuruludur. Rp Partneri : Bir çaresi bulunur elbet.. Evcil Hayvan : Piems | Sibirya Kurdu
| Konu: Geri: a r d a. Çarş. 6 Ağus. - 15:48:40 | |
| Beni biliyorsundur Hoşgeldin Arda abi aynı anda bastık siteyi.. | |
|
| |
Gerçek Adı : Arda Mesaj Sayısı : 63 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Bakışlarıyla, umursamaz bir tavır ön plana koyar. İnsanlarla göz teması kurmayı sevmez. Zekidir ve içindeki duygusal yanı zamanla körelmiştir.
| Konu: Geri: a r d a. Çarş. 6 Ağus. - 16:00:54 | |
| Cihan tanımaz olur muyum? Sende hoşgeldin Eskileri görmek çok hoş ya, inan eski ailemi mügeanlıda bulmuş kadar sevindim bugün | |
|
| |
Gisela Müller İksir Profesörü
Gerçek Adı : Beyza Mesaj Sayısı : 99 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Burnu estetik, obsesif Rp Partneri : Uzatmalım Adolfo Özel Yeteneği : Pür Veela
| Konu: Geri: a r d a. Çarş. 6 Ağus. - 16:14:11 | |
| Merhabalaar, Beyza ben de soyadı Yaman olan ben seni tanıyamadım sanırım ama eğey zaman oldu çoğumuz rp sitelerine girmeyeli zaten Sitemize hoşgeldin, inşallah o eski ortamını sana sağlayabiliriz | |
|
| |
| Konu: Geri: a r d a. Çarş. 6 Ağus. - 16:46:13 | |
| Çok memnun oldum Beyca'cım. Aslında ben hemen hemen her yerde karşına çıkma potansiyeli yüksek enerjiye sahip bir kişiliktim. Tabii hatırlamamana şaşırmıyorum. Yaklaşık 10 sene önce rp yazmaya başlamıştım. Ben bile çoğunu hatırlayamıyorum. Sadece ön planda ki isimler aklımda Umarım o eski hep beraber dolu dolu rp yaptığım günlerimize geri dönebiliriz. | |
|
| |
Luxa André Esrar Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 175 Kişisel Özelliği : esrarkeş Evcil Hayvan : pug
| Konu: Geri: a r d a. Çarş. 6 Ağus. - 16:51:16 | |
| Hoş geldin Arda, aramıza bi profesör katıldığını görmek güzel^^ Ben de Ayşegül, eskilerdenim ama kendimi gösterdiğim rpg siteleri sayılıdır. Elimizden geldiğince eski ortamı yaratmaya çalışıyoruz lakin bu çabamızı ancak sizlerin de yardımlarınızla sonuçlandırabiliriz. Bu arada sen de hoş geldin Cihan | |
|
| |
Crowley Landers Hufflepuff V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 19 Kan Durumu : Melez. Taraf : Ceryancı. Kişisel Özelliği : Mükemmoş. Rp Partneri : Fligel.
| Konu: Geri: a r d a. Çarş. 6 Ağus. - 16:53:19 | |
| Hoşgeldöön Ardaaaa. (sana jon takımı yapan Ebru'yum ben de karakterden feyıllık olmasınasdpjasd) seni görmek güzel burda yea ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: a r d a. Çarş. 6 Ağus. - 17:01:01 | |
| @Ayşegül Çok memnun olum, evet dediğin gibi olsa gerek hatırlayamadım. Umarım çabalarınız sonuçsuz kalmaz da o eski günleri yâd ederim @Ebru Cidden hatırlayamadım, yaşlandık mı ne? | |
|
| |
George Crownie Unutturma Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : umut. Mesaj Sayısı : 202 Kan Durumu : a rh + Taraf : own my way. Kişisel Özelliği : . cesur. Rp Partneri : val. Özel Yeteneği : animagus (kurt) Evcil Hayvan : bukalemun
| Konu: Geri: a r d a. Çarş. 6 Ağus. - 17:07:54 | |
| Hoşgeldin Arda, İlk adminlik zamanlarımdan hatırlarım seni. Keyifli roller diliyorum, umarım iyi vakit geçirirsin. | |
|
| |
| Konu: Geri: a r d a. Çarş. 6 Ağus. - 18:42:08 | |
| Sağol Umut, ben hep o hatırladığın gibi kaldım kardeşim Umarım iyi vakit geçirebiliriz | |
|
| |
Lorenzo d'Arrigo Sihirli Yaratıkların Düzenlenmesi ve Denetimi Dairesi Çalışanı
Gerçek Adı : Orschen Mesaj Sayısı : 30
| Konu: Geri: a r d a. Çarş. 6 Ağus. - 19:29:23 | |
| Bir Izmirli gormek daha hos oldu. Arslan ben de. (: | |
|
| |
| Konu: Geri: a r d a. Çarş. 6 Ağus. - 19:37:13 | |
| Memnun oldum Arslan Bornova forever | |
|
| |
Adolfo W. Østergaard Seherbaz
Gerçek Adı : Eren. Mesaj Sayısı : 36 Kan Durumu : Safkan. Taraf : Tarafsız. Kişisel Özelliği : seksi. Rp Partneri : Gisela. <3
| Konu: Geri: a r d a. Çarş. 6 Ağus. - 20:05:22 | |
| Hoşgeldiniz. Sanırım biz tanışmıyoruz. Tanışma başlığım var, oradan da inceleyebilirsin bu muhteremi. Ayrıyeten Eren ben. Doğma-büyüme Ankara'lıyım. Yeni üniversiteli olduk diyelim. Saygılar.
İyi eğlenceler dilerim şimdiden. | |
|
| |
Maximilian Beljean Gelecek Postası Editörü
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 120 Kan Durumu : Melez Kişisel Özelliği : Beyefendi Rp Partneri : Sedona
| Konu: Geri: a r d a. Perş. 7 Ağus. - 6:27:36 | |
| Hoşgeldin Arda, sanırım hiçbir sitede karşılaşmadık Güneş ben de. Umarım keyifli vakit geçirirsin ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: a r d a. Perş. 7 Ağus. - 19:28:33 | |
| Merhaba Eren, tanıştığıma memnun oldum. Memnun oldum Güneş, hiçbir sitede karşılaşmadık doğrudur ama burada puanlama kısmında bayağı sert bir tanışmışlığımız oldu, hatırladın ^^ | |
|
| |
Maximilian Beljean Gelecek Postası Editörü
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 120 Kan Durumu : Melez Kişisel Özelliği : Beyefendi Rp Partneri : Sedona
| Konu: Geri: a r d a. Perş. 7 Ağus. - 20:18:56 | |
| ahahaalskfdkşd site içindeki forumlarda da takipteyiz hocam artar o artar ^^ | |
|
| |
Julienne Ivan Goff İksir ve Bitki Zehirlenmeleri Şifacısı
Gerçek Adı : Taha Mesaj Sayısı : 16 Kan Durumu : Melez
| Konu: Geri: a r d a. Çarş. 20 Ağus. - 20:10:02 | |
| Hatırlıyorum Elijah aa evet. Arda mıydı adın Uğur diye aklımda kalmış. Uğur başka bi sitede admin miydi yoksa hepsi karıştı. | |
|
| |
| Konu: Geri: a r d a. Perş. 21 Ağus. - 11:32:22 | |
| Ohaa! Uğur'un sitesinde adminlik yapıyordum Taha ama adım hep Arda'ydı . Sen eğer o Taha'ysan olum çok özlemişim bee! Eğer değilsen memnun oldum Taha | |
|
| |
Julienne Ivan Goff İksir ve Bitki Zehirlenmeleri Şifacısı
Gerçek Adı : Taha Mesaj Sayısı : 16 Kan Durumu : Melez
| Konu: Geri: a r d a. Salı 2 Eyl. - 16:53:12 | |
| Oyum oyum (bu nasıl bi ifade oldu oyum diye afshsj) bende özlemişim herkesi yav unutmuşum çoğunu. Uğur, aslı,çisem,seda,umut,sen felan kalmışsın aklımda bi gerçi | |
|
| |
| Konu: Geri: a r d a. Ptsi 8 Eyl. - 13:44:25 | |
| Hepsi benimde aklımda, burası eski oyunların yerini tutacak gibi | |
|
| |
| a r d a. | |
|