Antonije Hargrove Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek Adı : Cihan. Mesaj Sayısı : 17 Kan Durumu : Melez Taraf : Karanlık Kişisel Özelliği : Gücü elinde tutmayı seven bir yapısı vardır, Genel olarak arkadaşlık bağına önem versede, bu bağlar çıkar üzerine kuruludur. Rp Partneri : Bir çaresi bulunur elbet.. Evcil Hayvan : Piems | Sibirya Kurdu
| Konu: Cihan Çarş. 6 Ağus. - 14:31:42 | |
| Merhaba ben Cihan. 18 yaşındayım. Benim Umut abim, Arda abim hep buradaymış... Ben de gelim dedim. Baktım Çisem de buradaymış. Kaça kaça geldim. Teen wolf, being human, HIMYM falan filan gibi diziler izliyorum. 4 yıl oldu Photoshop yapıyorum. Yeniden Merhaba!!! | |
|
George Crownie Unutturma Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : umut. Mesaj Sayısı : 202 Kan Durumu : a rh + Taraf : own my way. Kişisel Özelliği : . cesur. Rp Partneri : val. Özel Yeteneği : animagus (kurt) Evcil Hayvan : bukalemun
| Konu: Geri: Cihan Çarş. 6 Ağus. - 14:45:00 | |
| Cihan hoşgeldin aramıza yeniden. Tanıdık yüz görmek güzel. Sorunun vs. olursa çekinme buradayım. İyi roller | |
|
Gisela Müller İksir Profesörü
Gerçek Adı : Beyza Mesaj Sayısı : 99 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Burnu estetik, obsesif Rp Partneri : Uzatmalım Adolfo Özel Yeteneği : Pür Veela
| Konu: Geri: Cihan Çarş. 6 Ağus. - 14:52:09 | |
| Hoşgeldin, iyiki geldin | |
|
Lilith Vampir
| Konu: Geri: Cihan Çarş. 6 Ağus. - 14:58:34 | |
| | |
|
Gerçek Adı : Cihan. Mesaj Sayısı : 17 Kan Durumu : Melez Taraf : Karanlık Kişisel Özelliği : Gücü elinde tutmayı seven bir yapısı vardır, Genel olarak arkadaşlık bağına önem versede, bu bağlar çıkar üzerine kuruludur. Rp Partneri : Bir çaresi bulunur elbet.. Evcil Hayvan : Piems | Sibirya Kurdu
| Konu: Geri: Cihan Çarş. 6 Ağus. - 15:37:47 | |
| Hoşbulduk... Saol Umut abi. | |
|
Maximilian Beljean Gelecek Postası Editörü
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 120 Kan Durumu : Melez Kişisel Özelliği : Beyefendi Rp Partneri : Sedona
| Konu: Geri: Cihan Perş. 7 Ağus. - 6:22:27 | |
| Hoşgeldin Cihan, ben de Güneş. Umarım keyifli zaman geçirirsin ^^ | |
|
| Konu: Geri: Cihan Perş. 7 Ağus. - 8:52:46 | |
| Hoşbulduk. Teşekkür ederim | |
|
Valeria Nerissa Wesley SYB Profesörü & Ravenclaw Bina Sorumlusu
Gerçek Adı : Ebrukot. Mesaj Sayısı : 137 Kan Durumu : Melez. Taraf : Bakanlık. Kişisel Özelliği : Hafif Ukala. Rp Partneri : Crownie.
| Konu: Geri: Cihan Perş. 7 Ağus. - 10:06:02 | |
| Hoşgeldöööön ^^ Ebru ben de, ama bu G denen idiot Ebrukot demeye başladığından beri herkes öyle diyor. Ebru denince garipsiyorum o yüzdenaposdja Kurgu falan yaparız istersen. ^^ | |
|