Charles Crestor Suçlu
| Konu: Naber Ptsi 4 Ağus. - 23:06:01 | |
| Merhaba, adım Berkay. 21 yaşındayım Kocaeli Üniversitesi'nde okuyorum. Uzun zamandır rp yapmıyordum ama siteyi görünce bi şans vereyim dedim. Ne kadar kalabalık olursa o kadar eğlenceli oluyor bu iş. Çoğu kişiyi tanımıyorum sanırım, geçtiğimiz yıllarda kaç tane siteye üye olduğumu hatırlamıyorum. Ama genellikle hep bu ismi kullandım. (Bi de Kyle Matthew Miller vardı.) ehm, başka ekleyecek bi şeyim yok sanırım şu anlık. | |
|
Gisela Müller İksir Profesörü
Gerçek Adı : Beyza Mesaj Sayısı : 99 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Burnu estetik, obsesif Rp Partneri : Uzatmalım Adolfo Özel Yeteneği : Pür Veela
| Konu: Geri: Naber Ptsi 4 Ağus. - 23:18:12 | |
| Hoşgeldin sitemize, öncelikle beklediğin eğlenceyi bulabileceğine inanıyorum sitemizde. Bir iki günde bu kadar kalabalıklaştık, eminim artacaktır. Ben de Beyza, üç gün sonra 19 olacağım, çok memnun oldum. Rütbe edinecek olursan kurgu yapmayı isterim seninle | |
|
Charles Crestor Suçlu
| Konu: Geri: Naber Ptsi 4 Ağus. - 23:22:37 | |
| Evet, bi de o mesele var di mi. Sanırım 0 dan orijinal bi rp yazmam gerek puan alabilmem için. Teşekkür ederim Beyza, listenin ilk sırasına seni yazdım o zaman | |
|
George Crownie Unutturma Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : umut. Mesaj Sayısı : 202 Kan Durumu : a rh + Taraf : own my way. Kişisel Özelliği : . cesur. Rp Partneri : val. Özel Yeteneği : animagus (kurt) Evcil Hayvan : bukalemun
| Konu: Geri: Naber Ptsi 4 Ağus. - 23:48:25 | |
| Aramıza hoşgeldin. Umut ben. 22 yaşındayım ben de. Yaşıma yakın birilerini görmek güzel. Kyle Miller hiç yabancı gelmiyor bana. Bir yerlerde görmüş olmalıyım. Herhangi bir konuda fikir almak istersen bir PM uzaklığındayım. Tekrar hoşgeldin. | |
|
Charles Crestor Suçlu
| Konu: Geri: Naber Salı 5 Ağus. - 0:12:32 | |
| Hoşbuldum Umut, daha yaşlanmadık yahu ortalığı gençlere bırakmak için daha erken Teşekkür ederim | |
|
Maximilian Beljean Gelecek Postası Editörü
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 120 Kan Durumu : Melez Kişisel Özelliği : Beyefendi Rp Partneri : Sedona
| Konu: Geri: Naber Salı 5 Ağus. - 11:05:31 | |
| charles crestor'u pek çok sitede görmüştüm doğrusu. aramıza hoşgeldin berkay, güneş ben de. tekrardan, eski zamanlardaki gibi, keyifli rpler diyelim o zaman ^^ | |
|
Crystal Holly Walker Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : Ebrukot. Mesaj Sayısı : 68 Kan Durumu : Melez. Taraf : Façan yansın kaarşim. Kişisel Özelliği : Çekingen.
| Konu: Geri: Naber Perş. 7 Ağus. - 17:18:01 | |
| 21 mi? Korkulu rüyam, 20 iyiyim ben diye geziyorum ortalıkta 8 aydırpoasjdpojasd Ebru ben de, geç oldu biraz okul cart curt işlerinden anca tam anlamıyla şuraya oturup yazabilir hale geldim. Hoşgeldiin. Ben de rp yazmak isterim, dilersen. ^^ | |
|