| Çisem. | |
|
+5Luxa André Maximilian Beljean Gisela Müller George Crownie Lilith 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Lilith Vampir
| Konu: Çisem. Ptsi 4 Ağus. - 19:13:28 | |
| Merhabalar öncelikle. AO'nun eski halkından beni tanımayan olduğunu sanmıyorum. Adım pek de karıştırılmaz zaten, RP ortamındaki tek Çisem olabilirim. Ammavelakin 1 yılı aşkın süredir RP'den uzak kaldığım söylenebilir. Çoğu arkadaşıma da söylediğim gibi, bunun genel sebebi Hogwarts'ta artan hamilelik durumuydu. Ben rp'yi seks için değil, yaratıcılık ve kurgu için kullanıldığı haliyle hatırlamak istiyordum ve bıraktım. Her neyse. Demem o ki, eskiden tanıdığım çoğu kişiyi unuttum sayılır, kişi hafızam cidden kötüdür. Bu başlığı açmamın genel sebebi tanışmadan öte -ki tabii yeni insanlarla da tanışmak isterim- hatırladığım o eski roleplayerlara tekrar kavuşmaktır.
Beni tanımayan ve hatırlamayanlar için kısa bir bilgi geçeyim. 19 yaşındayım. Yıldız Teknik Üniversitesi'nde İngilizce Öğretmenliği bölümünde ikinci sınıftayım. Öğretmen olmak da pek planlarım arasında değil, çocukları pek sevmediğimden. Tercümanlık planlarım var. İstanbul'da oturuyorum kendimi bildim bileli zaten.
Orta bir veya ikiden beri, yani yaklaşık 5-6 yıldır RP yapıyorum. Tarihinden tam da emin değilim. Genel olarak öğrenci karakterler favorim olmuştur. Gryffindor ile başlayıp sonra Slytherin'e, sonra da Ravenclaw'a geçiş yaptım. Nedense Hufflepuff'a hiç haz etmedim, kurgusal karakterlerimde adalet duygusu çok fazla olmamasından kaynaklı olsa gerek. Rp ortamında beni genellikle Aphrodis Audrey Phyllis ile görmüşsünüzdür muhtemelen. Klaamka veya Erika ünlülerim de Audrey ile bütündür bende. Arada Cansu Nevarsa'yı da kullanmadım değil. Mythique soy ismini kullandığım karakterlerim de oldu tabii. Ehm neyse. Rp geçmişim de böyle. Birçok siteye üye olup şansımı denediğimden tek tek site söyleyemeyeceğim. AO ile RP'ye tam dönüş yapmış olmayı umuyorum. Ebru, Umut ve Ayşegül'ü tanıdığım ve sevdiğim kadarıyla onlara sonuna kadar güveniyorum zaten.
Beni tanıyan kişilerle yeniden bir araya gelmeyi, yeni insanlarla da tanışmayı dört gözle bekliyorum. ^_^ | |
|
| |
George Crownie Unutturma Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : umut. Mesaj Sayısı : 202 Kan Durumu : a rh + Taraf : own my way. Kişisel Özelliği : . cesur. Rp Partneri : val. Özel Yeteneği : animagus (kurt) Evcil Hayvan : bukalemun
| Konu: Geri: Çisem. Ptsi 4 Ağus. - 22:27:28 | |
| Seni tanımamak mümkün mü? Cansın sen hep bizimle olduğun ve destek verdiğin için çok teşekkür ederim. Umarım eski rol günlerimize kavuşuruz. Daha kurgu yapıcaz hem Augustin ile | |
|
| |
Lilith Vampir
| Konu: Geri: Çisem. Salı 5 Ağus. - 5:28:44 | |
| Şu ortamdaki nadir güzel RPG sitelerinden birini yaptığın için ben teşekkür ederim asıl Ve çok şüphem yok eskilere döneceğimize dair n.n | |
|
| |
Gisela Müller İksir Profesörü
Gerçek Adı : Beyza Mesaj Sayısı : 99 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Burnu estetik, obsesif Rp Partneri : Uzatmalım Adolfo Özel Yeteneği : Pür Veela
| Konu: Geri: Çisem. Salı 5 Ağus. - 6:44:54 | |
| Hoşgeldin aramıza Çisem'cim. Evet, isim çoook tanıdık geliyor. Yaptığımız kurguyu çook güzel yerlere taşımak dileğiyle. Evet, biz de o eski kasıntısız rpg ortamı için buradayız, hedefe ulaşacağımızdan da eminim | |
|
| |
Maximilian Beljean Gelecek Postası Editörü
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 120 Kan Durumu : Melez Kişisel Özelliği : Beyefendi Rp Partneri : Sedona
| Konu: Geri: Çisem. Salı 5 Ağus. - 11:17:46 | |
| yani beyzayla bana güvenmiyosun diye trip atasım geldi ajsdkdflş tabii ki şaka yapıyorum ^^ adına sd'den aşinayım aslında ama sanırım tanışmamıştık. gördüğüm ve anladığım kadarıyla ao'nun eskilerindensin, o zaman tekrardan hoşgeldin diyelim. eskisi gibi keyifli vakit geçirmen dileğiyle | |
|
| |
Lilith Vampir
| Konu: Geri: Çisem. Salı 5 Ağus. - 18:13:07 | |
| Beyza; O kurguyla ilgili çok güzel umutlarım var benim bakalım, çok hoş yerlere gidebilir *-* Hoşbuldum ayrıca :3 Birisine özellikle güvenmek diğerlerine güvenmemek anlamında değil tabiisi Ehm neysem, evet eskilerdenim. O yüzden AO'nun yeri ayrıdır bende n.n SD'de az bulunmuştum, aşırı kalabalık yerleri sevmediğimden. Neysem, burada adam akıllı tanışma fırsatımız olur belki ^_^ Hoşbuldum n.n | |
|
| |
Luxa André Esrar Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 175 Kişisel Özelliği : esrarkeş Evcil Hayvan : pug
| Konu: Geri: Çisem. Salı 5 Ağus. - 19:47:32 | |
| çiss! cansın beybi dlfkjghfdg zamanında az mı katlandın benim iğrenç esprilerime..... kısa tutucam çünkü başlarsam baya bi uzayacak gibi geliyo. iyi ki tanımışım seni. ve tanıdığım en doğal -yapmacık olmayan- insanlardansın diyebilirim. böyle kal. bb kib sçs
TEKRAR HOŞ GELDİN! | |
|
| |
Lilith Vampir
| Konu: Geri: Çisem. Salı 5 Ağus. - 20:07:46 | |
| TÜM ADMİNLERİ BAŞLIĞIMA TOPLADIM!!! asdhg Ehm. Sen de hayatta tanıdığım en doğal kişilerdensin. Zamanında iyi bulduk zaten birbirimizi. Aah aah, sen gittin gideli kamera açıp 'saçım nasıl olmuş yeaa' diye soracağım kimse yok (( Ehm. Hoşbuldum! :3 | |
|
| |
Crystal Holly Walker Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : Ebrukot. Mesaj Sayısı : 68 Kan Durumu : Melez. Taraf : Façan yansın kaarşim. Kişisel Özelliği : Çekingen.
| Konu: Geri: Çisem. Perş. 7 Ağus. - 17:14:57 | |
| Bi' ben kalmışım yazmayan, bir şeyden geri kalırsam kıyamet koparpoasjdopajsd Hoşgeldin, Çiseem tekrardan. ^^ | |
|
| |
Stuart Lchemisst Baş Seherbaz
Gerçek Adı : avşar Mesaj Sayısı : 17 Kan Durumu : kırmızı Kişisel Özelliği : gülerken maço, maçoyken gülo Rp Partneri : tek gecelik Özel Yeteneği : Metamorfmagus
| Konu: Geri: Çisem. C.tesi 16 Ağus. - 8:23:36 | |
| Aslında ben senden yeniyim ama Hoşgeldin demek adet olmuş. Aynı sitelerde bulunduk diye hatırlıyorum, reel olarak görüşmekse Ceyda'nın düğününe kısmet olmuştu sanırım. Orada da pek konuşmamıştık. Neyse keyifli ro'lar. | |
|
| |
Lilith Vampir
| Konu: Geri: Çisem. Ptsi 18 Ağus. - 18:48:29 | |
| Ebru; Enem. Ebru gelmeden tüm adminleri topladım demişim, şimdi tam oldu Hoşbuldum n.n Avşar; Epey epey aynı sitelerde bulunduk ^_^ Ve Ceyda'nın düğününde olduğunu sonradan duydum da hiç konuştuk mu bilmiyorum açıkçası .-. Sonradan öğrendiğim için muhtemelen. Bilseydim o an, gelir bir selam verirdim, konuşurdum. Cosplay ortamından arkadaşlarla oturduk arkada biz öyle anca işte n.n Neyse hoşbuldum ve sen de hoşgeldin bu durumda. Teşekkürler n.n | |
|
| |
Julienne Ivan Goff İksir ve Bitki Zehirlenmeleri Şifacısı
Gerçek Adı : Taha Mesaj Sayısı : 16 Kan Durumu : Melez
| Konu: Geri: Çisem. Çarş. 20 Ağus. - 19:01:53 | |
| Bu bizim gelecek Postası veya dırdırcıyı çizen komik eğlenceli çok iyi rp yazan Çisem Diğ mi | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek Adı : Çisem Mesaj Sayısı : 58 Kan Durumu : Melez Taraf : Tarafsız Kişisel Özelliği : Konuşmayı çok sevmemesi
| Konu: Geri: Çisem. Çarş. 20 Ağus. - 19:19:40 | |
| Eskiden iyi yazıyormuşum da artık öyle olduğunu düşünmüyorum o.o Ve dergi editörlüğümde vardı. Ki sanırım tek Çisem'im, yani muhtemelen oyum ivit akjlg | |
|
| |
| Konu: Geri: Çisem. Çarş. 20 Ağus. - 19:31:20 | |
| Ay özlemişim valla eskileri gördükçe sevindirik oluyorum, Taha ben de hatırlar mısın bilmiyorum. Seda felan vardı eskilerden ne oldu o ya biliyo musun? Tanışıyodunuz sanırım | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek Adı : Çisem Mesaj Sayısı : 58 Kan Durumu : Melez Taraf : Tarafsız Kişisel Özelliği : Konuşmayı çok sevmemesi
| Konu: Geri: Çisem. Çarş. 20 Ağus. - 20:12:20 | |
| İsim tanıdık geliyor tabii de. Ben geçen yılki sınıf arkadaşlarımın isimlerini bile hatırlamadığımdan... Ihm. Hangi Seda ayrıca *-* Rp ortamında birkaç tane vardı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çisem. Çarş. 20 Ağus. - 20:44:27 | |
| Valla unuttum herkesin tipini felan aman neyse. | |
|
| |
| Çisem. | |
|