| Gisela | |
|
+2Lynette Heloise Sneaux Gisela Müller 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Gisela Müller İksir Profesörü
Gerçek Adı : Beyza Mesaj Sayısı : 99 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Burnu estetik, obsesif Rp Partneri : Uzatmalım Adolfo Özel Yeteneği : Pür Veela
| Konu: Gisela Ptsi 4 Ağus. - 19:04:53 | |
| Öncelikle ilanıma hoşgeldiniz arkadaşlar kısaca bir karakterimden bahsedicem, sıra sıra yazayım okuması da kolay olsun - Gisela obsesif(takıntılı) bir insan. Mükemmelliyetçiliğinden kaynaklanan bir kendini ve etrafını beğenmeme söz konusu. Bir veela olarak kendini beğenmemesi bazen sorun yaratsa da bu böyle. - Evet, pür veela. Pür veelalar asa kullanamazlar, evcinleri gibi farklı büyü özellikleri vardır. Fakat mesleği gereği Gisela bunu gizlemek durumundadır. - Pür veelalar sinirlendiklerinde çirkin bir yaratığa dönüşür ve ne yapacağını kestiremezsiniz. Gisela bu konuda kendini kolayca idare edebilir fakat gıcık insan da az değil memlekette. - Veelalar dansları ve enstrüman çalmalarıyla farklı ırktaki kişileri kolayca etkileyebilirler. Ya onu elde edecektir ya da istediği her şeyi anında yaptıracaktır. Gisela bazen sadece gıcık olduğu birini etkisiz bırakıp onu rezil hale düşürmek için bile bu özelliğini kullanabilir. - Gisela fikirleriyle maradh yandaşıdır. Safkan olmayan bu türetilmiş insanlara sinir olmaktadır ve elinden geldiğince bulaşır onlara, laf dalaşına girer. Derste melez öğrencilere takılmadan edemez. Bu yüzden okuldan atılacak değil ya? Genel olarak böyle arkadaşlar buralardan güzel güzel kurgular çıkartabiliriz | |
|
| |
Lynette Heloise Sneaux Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : merve Mesaj Sayısı : 107 Kan Durumu : safkan Taraf : reene Kişisel Özelliği : adeta bir doutzen Rp Partneri : vasile, beyim. Özel Yeteneği : . Metamorfmagus
| Konu: Geri: Gisela Ptsi 4 Ağus. - 23:16:08 | |
| Metamorfmagus yeteneği sayesinde doutzen de oluyo bu kadın. Senin karakterin doutzen haliyle bi yakınlık kurmalı scarletti tanımayacak. Doutzen haline pek fazla burunmedigi için çok bi samimiyetleri olamayacak ama lynette haliyle iki yuzluden de öte olarak pis isler karıştıran biri senin karakterin cok kez gormemis olsa bile lynetteten iskillenebilir. Uzun lafin kisasi simdilik cikar ilişkisi diyelim detayları rp yaparsak o an kararlaştırıriz. Uygun mudur? *.* | |
|
| |
Gerçek Adı : Beyza Mesaj Sayısı : 99 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Burnu estetik, obsesif Rp Partneri : Uzatmalım Adolfo Özel Yeteneği : Pür Veela
| Konu: Geri: Gisela Ptsi 4 Ağus. - 23:19:26 | |
| Tabii ki, çok da güzel olur Müsait bir zamanında rp de yapmak isterim | |
|
| |
Vasile Vaduva Tılsım Profesörü
Gerçek Adı : Tugi Mesaj Sayısı : 55 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Soğuk Nevale Rp Partneri : lynette, hatunum. Özel Yeteneği : Çatalağız Evcil Hayvan : Baykuş, Loki.
| Konu: Geri: Gisela Perş. 7 Ağus. - 22:01:14 | |
| Ben Vasile'yi aldım geldim ama kurgum yok. Napsak ki *-* Vasile de safkan takıntılı bir herif, çıkabilir bence bi şeyler | |
|
| |
Alaric Václav Slytherin IV. Sınıf
Gerçek Adı : ΘZΛN Mesaj Sayısı : 16 Kan Durumu : Melez Taraf : Tarafsız
| Konu: Geri: Gisela Perş. 7 Ağus. - 22:49:34 | |
| - Alıntı :
- Alaric ile sürekli uğraşan bir profesör...
bence tam aradığın kişiyim ilanım burada... | |
|
| |
| Konu: Geri: Gisela C.tesi 9 Ağus. - 7:30:16 | |
| Pekala Alaric ders sırasında söyleyeceklerimden ben sorumlu değilim o halde Düşüneniliriz Tugi benim de aklıma gelmedi hiçbir şey fakat okulda birbirini kollayan iki arkadaş olunabilir örneğin bakanlık meraklılarına karşı | |
|
| |
Gerçek Adı : Tugi Mesaj Sayısı : 55 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Soğuk Nevale Rp Partneri : lynette, hatunum. Özel Yeteneği : Çatalağız Evcil Hayvan : Baykuş, Loki.
| Konu: Geri: Gisela C.tesi 9 Ağus. - 9:58:50 | |
| Sana da uyarsa veela olduğuna şahit olan bi arkadaş olabilir. Çıkarları feci şekilde çatışmadıkça sırrını saklar zaten. Ki aynı taraftalar ama Vasile kolayca insanların arasına karışabilmek için fazlasıyla bakanlık yandaşı gibi görünüyo *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Gisela Çarş. 20 Ağus. - 20:36:33 | |
| Hmmm, okulda kendi çapımızda bi çete mi kursak maradh yandaşı ama ajan gibi afgsdg | |
|
| |
Elwnyx Swiftfire Slytherin III. Sınıf
Gerçek Adı : Işın Mesaj Sayısı : 81 Kan Durumu : A rh + Taraf : Belirsiz Kişisel Özelliği : Sosyopat Rp Partneri : Herkes olabilir, Ruh haline bağlı Evcil Hayvan : Kedi
| Konu: Geri: Gisela Çarş. 20 Ağus. - 20:39:11 | |
| Benim bu karakterin laneti kırılırsa eğer, yakın dost olabiliriz. | |
|
| |
Ysebel Moore Mitoloji Profesörü
Gerçek Adı : Nagehan Mesaj Sayısı : 29 Kan Durumu : Safkan
| Konu: Geri: Gisela Çarş. 20 Ağus. - 20:40:33 | |
| Ysebel çok dost canlısı değil de belki arkadaşa yakın bişey olabilirler? Karakter özellikleri tam Ysebel'in seveceği türden asdfasd | |
|
| |
| Konu: Geri: Gisela Çarş. 20 Ağus. - 21:16:46 | |
| evet ama sen beni gıcık edecek olan öğrenci olmayacak mıydın, ben iksir profesörüydüm hani Nagehan, güzel olur ya yetişkin bi dosta ihtiyacım var | |
|
| |
| Konu: Geri: Gisela Cuma 22 Ağus. - 0:14:11 | |
| - Gisela Müller demiş ki:
- Hmmm, okulda kendi çapımızda bi çete mi kursak maradh yandaşı ama ajan gibi afgsdg
öğrencileri falan ayartırız dkjskdjs yalnız iyi kurgu çıkarırız burdan, vardır vasile ve gisela gibi daha :p | |
|
| |
| Konu: Geri: Gisela C.tesi 23 Ağus. - 21:43:13 | |
| Vardır tabii o iş bizde | |
|
| |
| Gisela | |
|