George Crownie Unutturma Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : umut. Mesaj Sayısı : 202 Kan Durumu : a rh + Taraf : own my way. Kişisel Özelliği : . cesur. Rp Partneri : val. Özel Yeteneği : animagus (kurt) Evcil Hayvan : bukalemun
| Konu: HuB Ptsi 4 Ağus. - 14:27:02 | |
| Merhabalar, İsmim Umut, aslında iki ismim var fakat rol ortamında daha çok Umut'u kullanıyorum. 22 yaşını doldurduk - 4 ay oldu -, rol ortamında dede olmasa da, amca kıvamına geliyoruz yavaş yavaş. TRHogwarts zamanından beri rol dünyasındayım. İyi kötü, 7-8 yılım geçti tam anlamıyla rol dünyasında. Bu süreç içerisinde oldukça iyi dostlar kazandım. AteşOku RPG'nin temellerini ilk olarak 2009'da attık, ve 11 Temmuz 2009 Cumartesi günü 02.16'da ilk açılışımızı gerçekleştirdik. İyi kötü birkaç sezon atlattık sitede fakat üniversitede derslerimin artması nedeniyle bir süre ilgilenemedim. Rol dünyası da o sıralar çok fazla değiştiğinden dolayı yeniliğe gidilmesi gerekiyordu site bünyesinde. Biz de 2011 yılının sonlarında kapanışımızı yaptık. Ardından birkaç hafta önce fikir yeniden aklımıza geldi. Eski rol ortamını özlememiz, piyasadaki çoğu sitenin üye ilişkilerinde problem yaşamaları, rol oyunu camiasının eski tadının kalmaması bizi yeniden açılmaya iten sebeplerdi. Bu durum karşısında yeniden toplanarak siteyi size sunduk. Umarım hepimiz için güzel bir yeni başlangıç olur. Neyse siteden çok bahsettim, burası tanışma başlığı kendimden bahsedeyim biraz. 23.06.2014 tarihinde Kırklareli Üniversitesi - İşletme bölümünden mezun oldum. Şu an Yüksek Lisans hayalleri kuran bir bireyim. ALES, YDS ve daha bir çok sınava girdim ve yerleşmeyi bekliyorum. 30 Nisan doğumluyum, Boğa burcuyum. Müzik tarzım konusunda çok değişiklik yaşadım çocukluğumdan beri, fakat şu an kulağa hoş gelen her türlü müziği dinliyorum. Özellikle yabancı müziğe karşı zaafım var. Yabancı dizi hastasıyım. Leyla ile Mecnun dışında herhangi bir Türk dizisi izlemiyordum ve o da sona erdi. Yabancı diziler arasında favorilerim - şu an devam edenler - Supernatural, Game of Thrones, Doctor Who - tanıyanlar ne derece saplantılı olduğumu bilir bu konuda-, Dominion, The Walking Dead, The 100 vs. Rol sitelerinde kullandığım isimler başta George Crownie olmak üzere; Augustin Barnabé, Samuél B. Proulx, Marquéz R. Slorkié. İletişim Adreslerim : Facebook, TwitterYeniden hepinize Hoşgeldiniz diyorum ve keyifli roller diliyorum. | |
|
Luxa André Esrar Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : ayşegül Mesaj Sayısı : 175 Kişisel Özelliği : esrarkeş Evcil Hayvan : pug
| Konu: Geri: HuB Ptsi 4 Ağus. - 15:32:13 | |
| Umuuuuuut! Eskiden de böyle seslenirdim meheh. Beni Doctor Who gibi efsane bir diziye başlatan insan! Rp dünyasında ilk tanıdığım insanlardansın ayrıca. Senden çok şey öğrendim. İster ps olsun, ister site yönetmek olsun, ister rp yapmak olsun... Farklı dünyalara adım attığım anlarda hep yanımda oldun. Tanıştığımızda daha ortasonda filandım galiba? İyi ki de tanımışım seni. Bi' tanesin^^ | |
|
Sedona Treveaux Suçlu
Gerçek Adı : Aslı. Mesaj Sayısı : 48 Kan Durumu : Safkan. Rp Partneri : Maximilian.
| Konu: Geri: HuB Ptsi 4 Ağus. - 17:56:46 | |
| Merhaba Umut, Aslı ben de. Mezuniyetin kutlu olsun öncelikle, dilediğin gibi yüksek lisans işi de hallolur diye umuyorum. Darısı bizim başımıza =P Daha ikinci sınıfa yeni geçtim ben üniversitede, mezuniyet günü hiç gelmeyecekmiş gibi hissediyorum =D Siteye hoş geldin yazılır genelde tanışma başlıklarına ama şimdi onu yazsam olmayacak buraya dkfkdsg onun için direkt tanıştığıma memnun oldum diyorum ^^ | |
|
Gisela Müller İksir Profesörü
Gerçek Adı : Beyza Mesaj Sayısı : 99 Kan Durumu : Safkan Taraf : Maradh Kişisel Özelliği : Burnu estetik, obsesif Rp Partneri : Uzatmalım Adolfo Özel Yeteneği : Pür Veela
| Konu: Geri: HuB Ptsi 4 Ağus. - 18:53:41 | |
| Kısaca kurtarıcım diyeceğim sana ben, burdan da yaziyim heeer şey için teşekkürler ve siteye hoşgeldin ahsdhakg | |
|
Maximilian Beljean Gelecek Postası Editörü
Gerçek Adı : G. Mesaj Sayısı : 120 Kan Durumu : Melez Kişisel Özelliği : Beyefendi Rp Partneri : Sedona
| Konu: Geri: HuB Salı 5 Ağus. - 11:22:23 | |
| KURUCU ADMİN İŞİ BİZE BIRAKIP GEZİYOR ARKDŞLR !!! BİRLEŞELİM !!! askdlşfig buradan da yapmazsam olmazdı kadlsşf | |
|
George Crownie Unutturma Dairesi Başkanı
Gerçek Adı : umut. Mesaj Sayısı : 202 Kan Durumu : a rh + Taraf : own my way. Kişisel Özelliği : . cesur. Rp Partneri : val. Özel Yeteneği : animagus (kurt) Evcil Hayvan : bukalemun
| Konu: Geri: HuB Salı 5 Ağus. - 19:35:53 | |
| @Ayşegül: Beraber yürüdük biz bu yollarda. asdafasd Sen de bi'tanesin canım @Aslı: Teşekkür ederim, umarım sen de hayallerini gerçekleştirirsin. Tanıştığıma ben de çok sevindim. @Beyza: Eheh, sana da teşekkürler bize hep destek oldun. Kurtarıcı , iyiymiş. @Güneş: Kurucu admin Galata Kulesi'nde poz veriyor!!! BİRLEŞELİM asdasfasd | |
|
Christopher J. Palewing Büyücü
Gerçek Adı : Aykut Mesaj Sayısı : 27 Kan Durumu : Safkan
| Konu: Geri: HuB Salı 19 Ağus. - 16:23:43 | |
| Eee ben buraya yazmamışım yahu. Hemen iliştiriyorum bi' şeyler. Benimkine aşırı benzeyen bir hayatı yaşamakta olan kardeşim olmakta kendisi. Çok şahane iş çıkarıp rp mevzusunu hortlatmaya çalışmış ve muhtemelen kafasında başka amaçları olsa da tanışmak gibi bir amaca vesile olmuştur. Bu güzel bir hadise. Değer verelim, sahip çıkalım. Esenlikler. | |
|
Lorenzo d'Arrigo Sihirli Yaratıkların Düzenlenmesi ve Denetimi Dairesi Çalışanı
Gerçek Adı : Orschen Mesaj Sayısı : 30
| Konu: Geri: HuB Salı 19 Ağus. - 17:25:16 | |
| Ayni sitelerde cok bulunmadik sanirim seninle. Ya da hep kendi actigin sitelerde miydin? ehhe Neysee, yabanci muzik benim de vazgecilmezim. Hic turkce dinlemiyorum desem yeridir. (: Ayni universitede mi yuksek lisans yapacaksin? Tahsil cok zor gunumuz sartlarinda Aslinda gencsin, amca olmamissindir yahu :d | |
|